ببینم این اسم کاربری شما مخفف liv tyler نیست؟؟ همون بازیگره
ببینم این اسم کاربری شما مخفف liv tyler نیست؟؟ همون بازیگره
ارسنال هرچی داره از برکت حضور 12 ساله ی جناب عالی جناب ارسن ونگر هست!اگه بره یعنی اینکه ارسنال پوچ!خداییش اگه ونگر از ارسنال بره اونوقت ارسنال هم یه تیم خز و جوات میشه مثل بارسلونا و منچستر و چلسی و....!ارسنال بازیهاش و بازیکنانش و نتیجه گیریش و چهره ی مربیش و همه چیزش غافلگیر کننده و جذابه!لذت میبرم وقتی چهره ی ارسن ونگر رو میبینم!یادش بخیر!سال 2 دبیرستان یه معلم ریاضی داشتیم عین ارسن جون بود!تا اخر سال اونقدر دورش چرخیدم (حتی یه بار یادم نبود این معلم ریاضیمونه به خاطر همین نزدیک بود ازش امضا بگیرم!!!)تا نمره ی ریاضیمو قبول کرد!!هنوز هم وقتی میبینمش کف میکنم!قد بلند لاغر و استیل خشک و قیافه و موها عین ارسن ونگر!!شاید داداش ارسن باشه توی بیمارستون از هم جداشون کردن!دی:
درسته که آرسنال بهترین تیم فوتبال هست اما نباید به سایر تیمهای ... چیزی بگیمخداییش اگه ونگر از ارسنال بره اونوقت ارسنال هم یه تیم خز و جوات میشه مثل بارسلونا و منچستر و چلسی و....![]()
سلام.
خوشم میاد مثل بولدوزر میبریم و میریم جلو
اره!!3 تا 3تا!!!منچستر یونایتد چیکار کرد؟؟؟فکر کنم با تاتنهام بازی داشت!اگه به همین منوال پیش بره ما توی تفاضل گل هم برتر میشیم و با اینکه هم امتیاز با منچستر هستیم ولی میتونیم جلوشو بزنیم!
سلام...
رفتيم صدر جدول...
باز هم ما از شهر منچستر با دستان پر به لندن بازگشتيم...
در اين ديدار كه ما مهمان من سيتي بوديم 3 بر 1 اين تيم رو شكست داديم با 2 گل از آدبايور و 1 گل از ادواردو.
جالبه بدونيد كه منچستر يونايتد داشته زير پاي تاتنهام له ميشده و در دقيقه 90 گل مساوي رو توز زده و اون بازي مساوي با نتيجه 1 بر 1 به پايان رسيد تا آرسنال دوباره به صدر جدول برگرده.
بازيه بعدي آرسنال با بلكبرن هست در روز دوشنبه.(11/02/2008)
ممنون.![]()
Last edited by kavoosh; 03-02-2008 at 02:15.
منچستر دقیقه ی 90 گل مساوی رو زده؟؟؟؟؟؟؟
دقیقه 93 درحالی که دقیقه 94 بازی تموم بود.
آره خودشه...![]()
خوب بچه ها خودتونو آماده كنيد...
همونطوري كه گفتم بازي در روز دوشنبه (22/10/1386) با بلكبرن برگزار ميشه.
به اميد پيروزي...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)