مرسی دوست عزیز بابت اطلاعاتت.
قرفونت عزیز قابلی نداشت
یه چیز جالب ! الان تو بعضی cd فروشی ها دارن بازی mafia II & far cry II رو می فروشن !!!
بعضی ها هم میگن استقبال زیاد بود تمومش کردیم !!!
با چه اعتماد به نفسی هم میگفت که اینا نسخه II این بازیهاست
به این میگن بازی . خیلی بازی توپیه . گرافیکش که فوق العاده بود . اصلا حرف نداشت. داستانش هم که خوبه . امیدوارم هر چه زود تر عرضه بشه.
Concept Art های Mafia 2:
![]()
![]()
(مشاهده ی سایز کامل___از راست به چپ)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
![]()
(مشاهده ی سایز کامل___از راست به چپ)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازی خوبی به نظر میاد
از اطلاعات شما ممنونم.
ببخشید میشه من کمی راهنمایی کنید شما نوشته اید که تاریخ انتشار بازی تابستان 2009 هست ولی الان مافیایی که اومده پس اون چیه البته بازیش همونه ولی ماشیناش فرق می کنه.
مــــــــــن قاطی کردم.تو رو خدا راهنمایی کنید![]()
بالاخره این مافیا 2 عرضه شده؟؟؟؟
اگه اومده برم بگیرم
چون توی بیشتر فروشگاهها هست
نه منتشر نشده.مافیا 2 که سال هاست تو فروشگاه های ایران هست
تاریخ انتشار بازی نامعلومه،اما یک چیز مشخصه و اونم اینه که بازی قطعاٌ در سال 2008 منتشر نخواهد شد و به احتمال فراوان اگه تأخیر نخوره،2009 منتشر میشه
سلام همونطور که ساسان عزیز گفت مافیا 2 که الان بفروش میرسه قدیمیه و همون مافیا 1 هست که فقط قیافه ماشیناش عوض شده مثل gta سن آندریاس توی نسخه فارسیش
از بابت اطلاعات و تصاویر بسیار زیبا , کمال تشکر را دارم ...
در مورد سوالات دوستان , مافیا 2 هنوز منتشر نشده ... قراره سال 2009 منتشر شود ...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)