تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 272 اولاول ... 61213141516171819202666116 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 2719

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه چلسي: Chelsea F.C. News

پروفشنال Undercover-G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

آره ولی من باز دلم نمیاد آخه بابا این شوچنکوئه حیفه جان تو!

ولی خدا اون روز و نیاره (یعنی بیاره هر چه زودتر )که شوا سر فرم بیاد که همه مهاجمای چلسی به جز دروگبا جونم باید برن یه گوشه بوق بزنن .

پس : Viva Sheva
    Last edited by Undercover-G; 07-09-2007 at 04:20.

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

آره ولی من باز دلم نمیاد آخه بابا این شوچنکوئه حیفه جان تو!

ولی خدا اون روز و نیاره (یعنی بیاره هر چه زودتر )که شوا سر فرم بیاد که همه مهاجمای چلسی به جز دروگبا جونم باید برن یه گوشه بوق بزنن .

پس : Viva Sheva
    کاملا تایید میشه

و البته اونوقت کل تیمهای روبروی چلسی باید منتظر گلزنی های شوا باشند

امیدواریم

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

چه خبره اینجا تاپیکو ترکوندی!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

دیگه چیکار کنیم یه چلسی که بیشتر نداریم

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

چلسی به دنبال ستاره تازه وارد بارسلوناست .
    در پی گفته های رافائل مارکز که از بارسلونا خواسته است تا پیشنهاد قراردادی جدید و بالاتر به جیووانی دوس سانتوس داده شود ( این موضوع هنوز تایید نشده است) . گزارش هایی هاکی از آن است که چلسی بدنبال جذب این ستاره نوجوان مکزیکی است قبل از اینکه بارسلونا با به امضا رساندن قراردادی بلند مدت او را در تحت اختیار خود بگیرد .
    مدافع بارسلونا و کاپیتان تیم ملی مکزیک از روند اوج گیری سریع هم وطن خود بسیار تحت تاثیر قرارگرفته است و خواستار پیشرفت این بازیکن جوان و پر شور در نیو کمپ است .
    مارکز اظهار کرد :" او بازیکن بزرگی است و ثابت کرده می تواند خیلی به تیم کمک کند " او اضافه کرد : " من تضمین نمی کنم او بتواند مدت زیادی ایجا باشد " منایع مختلف گزارشاتی مبنی بر زیر نظر بودن وضعیت این بازیکن توسط باشگاه های دیگر برای جذب این بازیکن به گوش می رسد .
    و آخرین گزارشها می گویند چلسی آن تیم است . روزنامه سان امروز ادعا کرد : تیم لیگ برتری (چلسی) آماده جذب بازیکن مکزیکیست همانطور که در مورد " رونالدینیو" هم این ادعا را کرده بود .
    با وجود اینکه شرط فسخ قرارداد این بازیکن 13.5 میلیون پوند می باشد .
    این روزنامه اظهار کرد دوس سانتوس 18 ساله در رقابهای پیش فصل عملکرد بهتری نسبت به تیری آنری داشته است . او اولین بازی خود در لا لیگا را مقابل اتلتیک بیلبائو در هفته گذشته انجام داد و آماده بازی در اولین بازی بزرگ خود برای مکزیک در یکشنبه است .
    بارسلونا اعلام کرد از تحت نظر بودن او توسط باشگاه های دیگری همچون چلسی با خبر است و این خیلی سخت خواهد بود که او را با قرارداد بلند مدت به ارزش 67 میلیون پوند مجبور به ماندن کنند .
    با این حال دوس سانتوس تایید کرد که هنوز به توافقات نهایی نرسیده است و گفت : " من هنوز قرارداد را امضا نکرده ام . ما هنوز در حال مذاکره هستیم " و اضافه کرد : " با وجود ستاره های زیادی که در بارسلونا حضور دارند من بعضی مواقع به خودم می گوییم بسیار خوب می شد اگر فوتبال با 12 بازیکن انجام می شد و اون وقت من می توانستم همیشه در ترکیب حضور داشته باشم .

"چلسی هنوز هیچ کدام از گزارشات مذکور در رابطه با دوس سانتوس را تایید نکرده است " .

منبع : گل

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض شایعات در مورد دوس سانتوس فرو نشست .

گزارشاتی جالبی در این باره از انگلستان به گوش میرسید اما پدر این هافبک هجومی ملقب به زیزینهو (Zizinho) گفت که او فقط به فکر بازی در بارسلوناست .
    گزارشاتی ، این هفته گمانه زنی کرده بودند که تیمهای مثل منچستر و چلسی بدنبال این بازیکن 18 ساله بارسلون هستند که از تیم جوانان بارسلونا به تیم اصلی بارسلون آمده است .
    اما زیزینهو بازیکن اسبق تیم برزیل اعلام کرد آنها فقط به دنبال ثبت قرارداد بلند مدت با بارسلونا هستند .
    او گفت : " جیو بسیار راحت است و به تنها چیزی که فکر می کند بارسلونا و آینده اش در اینجاست."
    " ما از پیشنهادهایی که از تیم های انگلیسی رسیده است هیچ اطلاعی نداریم . تمام این چیزهایی که شنیده میشه بسیار جالبه ولی رویای اون (دوس سانتوس) فقط موفقیت در بارساست .

منبع : Football365.com

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض روبن با طرفداران چلسی صحبت کرد .

آرین روبن برای اولین بار بعد از ترک باشگاه در ماه آگوست ، با طرفداران چلسی صحبت کرد .
    روبن که هنوز با بسیاری از بازیکنان در چلسی ارتباط دارد از 3 سالی که در باشگاه گذارانده بود و تمام کاپ های که با چلسی به آن دست یافته بود سخن گفت و از اینکه به علت مشکلاتی نتوانسته بود شخصا" با هواداران و هم تیمیهای خود خداحافظی کند کند صحبت کرد .
    روبن که با تلویزیون اختصاصی چلسی صحبت می کرد گفت : " من با بعضی از بازیکنان ارتباط دارم اما برای من ترک اینجا خیلی سخت بود به این خاطر که من روزهای خوبی را در این 3 سال در چلسی پشت سر گذاشتم و فکر می کنم دوستهای زیادی پیدا کردم ".
    " برایم بسیار سخت بود بخاطر اینکه وقت برای خداحافظی نبود برای اینکه قرارداد در ساعت 10 بعد از ظهر چهارشنبه بسته میشد و من باید صبح همان روز پرواز می کردم بنابراین وقتی برای خداحافظی نبود و من فقط با آنها تلفنی صحبت کردم " .
    روبن گفت :" اگر من وقت داشته باشم می خواهم برگردم و با آنها خداحافظی کنم و همچنین با هواداران .
    اما من دقیق نمی دانم چون همانند برنامه های فشرده چلسی اینجا نیز به همان شکل است و همچنین ما بازیهای زیادی در آخر هفته ها و میان هفته ها داریم .
    بنابراین اگر من 1 روز هم تعطیل باشم می خواهم که برگردم و با همه خداحافظی کنم برای اینکه من فکر می کنم این خیلی مهم است . من به طرفداران یک تشکر بزرگ بده کارم برای اینکه آنها همیشه با من خوب بودند من همیشه از آنها پیشتیبانی عالیی دریافت کرده ام و با آنها ارتباط خوبی داشتم .
    روبن گفت : در این 3 سال من تمام جوایزی که در انگلستان ممکن بود برده ام . FA کاپ را در آخر بردیم ، کارلینگ کاپ دو بار ، لیگ برتر دو بار و سوپر جام . بنابراین اینها برای من نقاط درخشانی هستند .
    روبن اضافه کرد : اما خوب طبیعتا" برای من مصدومیت ها ناخوشآیند بودند با مصدومیت آن طور که باید می بودم ، نبودم اما این هم جزئی از زندگیست .
    با این حال او هنوز منتظر اولین فرصت برای بازی است روبن معتقد است او از آخرین عمل جراحی که روی زانویش داشته بهبود پیدا کرده است و آماده بازی برای رئال مادرید است .
    همه چیز خوب است آنها به من زمان دادند تا بتوانم با همه چیز وفق بگیرم و قدرت خود را بازیابم به این دلیل که من هنوز با جراحی سال پیش زانویم کنار نیامده ام بنابراین پیش فصل من جالب نبود ولی آنها به من وقت بیشتری دادند و در این لحظه من احساس خوبی دارم و منتظر حضور در اولین بازی خود هستم .
    روبن برای طرفداران چلسی پیغامی گذاشته است برای سپاسگذاری و گذراندن سالهایی از حرفه خود همراه با لذت در چلسی .
    " من می خواهم از آنها تشکر کنم برای تمام حمایتهایی که از من کرده اند این باید برای آنها بسیار ناراحت کننده بوده باشد که مرا دفعات زیادی مصدوم می دیدند اما هر زمانی که من برمی گشتم از آنها حمایت فوق العاده ای می دیدم بنابراین من می خواهم از آنها خیلی تشکر کنم و من واقعا" هر زمان که جلو آنها بازی می کردم لذت می بردم .

منبع : ChelseaFC

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

چلسی به بن بست خورده.بن بستی که راه برگشت نداره.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

چلسی به بن بست خورده.بن بستی که راه برگشت نداره.
    میشه بگی این بن بست چیه ما هم بدونیم؟؟؟

تا چلسی یه بار میبازه همه می خوان انتقام بگیرن

خدایا نسل مخالفان چلسی رو از روی زمین پاک کن........الهی آمین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •