خيلي ممنون !. هدفون 6120 از نوع 2.5mm هستش و مثل 6630 سوکتی نیستش عکس تبدیلشم تو صفحه 13 گذاشتم
حالا ميخوام بدونم هدفونش به غير از سوزني بودنش مشابه چه مدلي هست !؟
خيلي ممنون !. هدفون 6120 از نوع 2.5mm هستش و مثل 6630 سوکتی نیستش عکس تبدیلشم تو صفحه 13 گذاشتم
حالا ميخوام بدونم هدفونش به غير از سوزني بودنش مشابه چه مدلي هست !؟
سلام به همه دوستان
چندتا سوال داشتم درباره 6120 ممنون میشم اگه کمکم کنید.
چون من تا حالا گوشی سیمبین نداشتم تو بعضی از چیزا مشکل دارم .
1-بعضی از تم ها و برنامه های سیمبین رو که نصب میکنم موقع پاک کردن از تو اپلیکیشین منجر میبینم اونجا وجود نداره که پاک کنم .چطوری میتونم پیداشون کنم و رمووشون کنم؟
2_نرم افزار پیسی سویت این گوشی رو از کجا دان کنم و اینکه سیدیش گیر میاد؟ و اینکه ورجنِ ِ پیسی سویتش چنده؟و آیا پیسی سویتِ اِن73 بهش میخوره یا نه؟
3_ آیا این امکان وجود داره که توی مسیره (گالری/ تراکز/) بتونم فلدر بسازم واسه زنگها و موزیکهایی که میریزم
توی ایمیج و ویدیو کلیپ میشه اما توی قسمت تِراکز هر راهی رو رفتم نشد.
البته غیر از توی فایل منجرکه اونم باز از توی خوده گالری که میری فولدرهارو نشون نمیده!!
4_من هر کاری کردم نتونستم عکسی رو که واسه والپیپر میزارم تمام صفحه رو بگیره- بالا و پایین صفحه همش خالی میمونه .آیا راهی داره؟
تا اونجایی که من میدونم گوشی های فعلی نوکیا مثل 5700، 5300 و... یعنی اونایی که سوزنی هستن مشابه همدیگن غیر از مدلایی که فیش هدفون معمولیه مثل N81
مطمئنا N73 هم اگه سوزنی ریز باشه به 6120 میخوره
1. احتمالا نام اصلی برنامه با نام فایلی که نصب می کنی تفاوت داره واسه همین نمی تونی پیداشون کنی یعنی هستش ولی با یه اسم دیگه، تو این ورژن از سیمبین تو میتونی رو آیکن هر برنامه که هستی گزینه Options رو بزنی بعد گزینه Remove رو بزنی تا برنامه یا بازیت پاک شه...
2. از تو خود سایت نوکیا می تونی دانلود کنی فکر کنم حول و حوش 23 مگی باشه، اگه دوستات گوشی نوکیای جدید دارن می تونی از اونا بگیری الان فکر کنم جدیدش 6.84 باشه، احتماله خیلی زیاد واسه N73 همین ورژنه...
3. نه توی ترک نمیتونی فولدر درست کنی فقط میشه Track List ساختش که یه سری آهنگو می تونی توش قرار بدی مثل فایل M3U، اگه با برنامه LCG JukeBox کار کنی خیلی راحتی...
4. بدون برنامه متاسفانه نمیشه بک گراندو Full Screen کرد، ولی اگه از برنامه Theme DIY استفاده کنی خیلی راحت میشه اینکارو انجام داد...
امیدوارم توضیحاتم کافی باشه
ممنون از کمکت دوست عزیز .
اما فقط یه مشکل میمونه و اون اینکه: برای پاک کردن تمها مشکل دارم چون م÷لا من 20 تا تم ریختم اما8-7 تاشو بیشتر تو app.mgr. نشون نمیده این راهی هم که واسه رمو کردن برنامه ها گفتی که توی سیمبین جدید هست رو تمهاکار نمیکنه
هیچ راه دیگه ای نداره؟؟
2_برنامه theme diy رو نمیدونی از کجا میتونم دان کنم و اینکه اسم کامل برنامه همینه ؟
[QUOTE=h_b1985;1773757]1. هدفون 6120 از نوع 2.5mm هستش و مثل 6630 سوکتی نیستش عکس تبدیلشم تو صفحه 13 گذاشتم
2. رم داخل جعبه مارکش نوکیاست از نوع میکرو اس دی و حجمش 256 مگ هستش
[من رم گوشیم 128 بود وقتی که خریدم اما روش زده nokia پایینشم غیر از micro sd یه شماره سریال داره که کنارش نوشته japan از تو جمهوری هم خریدم یعنی میگی یارو عوض کرده رمشو?
![]()
من رم گوشیم 128 بود وقتی که خریدم اما روش زده nokia پایینشم غیر از micro sd یه شماره سریال داره که کنارش نوشته japan از تو جمهوری هم خریدم یعنی میگی یارو عوض کرده رمشو؟![]()
خواهش می کنم دوست عزیز
1. برای تم باید از تو app.mgr پاکش کنی، قبلا می شد تم رو delete کرد ولی تو سیمبین جدید نمیشه!!!
2. اسم کامل برنامه همینه اگه به سایت gsmaria یه سری بزنی کلی برنامه مفید میتونی پیدا کنی ولی انتظار نداشته باش همه کار کنن یا بدرد بخور باشن بهتره اول بری تو قسمت نوکیا بعد مدل گوشیتو انتخاب کنی به بری قسمت نرم افزار تا فقط نرم افزارای مربوط به مدل تورو بیاره
Last edited by h_b1985; 03-11-2007 at 09:59.
در مورد رمم نمیدونم چی بگم، من هر چی علاالدین گشتم غیر از یه مغازه تو هیچ کدوم از جعبه ها Cd و کابل نبودش در صورتی که باید باشه آخرم خودم بدون Cd و کابل گرفتم...!!!
مموریم چیزی مهمی نیستش معمولا کسی زیاد با 128 یا 256 دووم نمیاره من همونجا یه مموری 1 گیگ کینگستون گرفتم 12 تومن مموری خودشم همونجوری نو جعبش هست...
ممنون از راهنماييت دوست عزيز اما همونطور که گفتم براي پاک کردن تم تو app.mgr که ميرم 8-7 تا از تم هامو بيشتر نشون نميده در صورتي که من 15 تا تم نصب کردم . واسه مموري هم فلان يجور باهاش کنار ميام.
حالا از مموري kingstone که خريدي راضي هستي 1gb واقعي رو نشون ميده؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)