KMPlayer 3.0.0.1438 - Final
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
KMPlayer 3.0.0.1438 - Final
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میلاد جان....من در نرم افزار دکمه ی بروزرسانی رو میزنم میگه آخرین نسخه نصب هست....چطور اینجا نسخه ی بالاتری وجود داره؟...مطمئنی این نسخه ی بتا نیست؟![]()
---------- Post added at 03:27 PM ---------- Previous post was at 03:25 PM ----------
اینجارو ببین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
KMPlayer 3.0.0.1439 Final
دوستان عزیز رعایت کنند جای بحث نرم افزاری اینجا نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
سلام.
این مشکل KM Player که وقت فیلم رو جلو و عقب می بری و یهو هنگ می کنه، راه حلی نداره؟! چیکارش کنم من؟! حیف این برنامس که با همچین کارایی، همچین مشکل زپرتی داشته باشه!
KMPlayer 3.00.1450 Final | 15.1 MB
مرسی میلاد ولی این نسخه من گرفتم نصب نمیشه یه کدی چیزی مثل شماره تلفن و میخواد زبون این نسخه هم روسی هستش![]()
KMPlayer 3.00.1450 Final | 16.21 MB
این لینک هم مثل قبلی هستش انگار این ورژن روسی هستش من که نتونستم نصبش کنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)