نه ديگه نشد. سكرته.ديگه جاي دگه گفته نكني ها!!
نه ديگه نشد. سكرته.ديگه جاي دگه گفته نكني ها!!
خدا کنه مثل اویل 4 ضایع نشیم
اونقدر منتظر اون بازی موندیم که وقتی امد به بازار کلی خوش به حالمون شد اما با دیدن گرافیگ عهد بوقش کلی ظایع شدیم
امیدوارم دیگه این دفعه ظایع نشیم
تا انجا که میدونم قراره باز تو روستا ادم بدها رو بکشیم
با این عکسهایی که دیدم خیلی مزخرف باید باشه
به نظر من ۳ از همه بهتر بود
۴ هم خوب بود ولی واسه خودش خوب بود
اینهایی که توش بود اصلا شبیه زامبی های قبلی نبود ، خیلی فرق داشت کلا با اینکه خوب بود ولی خیلی فرق داشت البته اسمشم فرق داشت
با این همه من ۳ بار رفتم آخرش
اینطوری نباید باشه
خوب آره بازي تسبت به قسمت هاي قبلي ضعيف تر شده يعني ديگه اصلا ترسناك نيست
ولي خداييش اويل 5 گرافيكش خيلي بالاس
به احتمال زياد داستانش بايد جالب باشه![]()
بازی که داستانش افتضاح شده.باور کنید من الان یه مدتیه که دوباره دارم اویل 1 رو بازی میکنم ،با اینکه قبلا بازی کردم و کیفیت خیلی پایینی هم داره ولی اینقدر داستانش جالبه و محیط رو ترسناک و دلهره آور درست کرده که آدم دوست نداره از ادامه بازی صرفنظر کنه.به هر حال توقع بیشتری از این بازی میرفت که نتونستن برآوردش کنن.
یه چیزی رو به خاطر داشته باشید،وقتی کمیت زیاد بشه کیفیت پایین میاد.اویل هم در قسمت سوم خودشو به اوجش رسوند و با ساختن قسمت بعد خودش را پایین کشید.فواره هرچی بره بالاتر سقوط بیشتری خواهد داشت!
كاملا تاييد ميشه redblood عزيز
بازي 4 كه خيلي افتضاح بود ولي خدا كنه اين قشنگ تر باشه
به نظر مياد اين نسخه از بازي قوي تر از 4 باشه ولي خدايشش داستانشون جالبهاما ديگه مثل اويل هاي قبل ترسناك و هيجاني نيست
![]()
حيف شد كه ترسناك نيست
حالش به همون ترسناكي بودش
داستان که جالبه ولی واقعت امر در این است که بچه سه ساله هم ازش نمی ترسه!
حالا کاری ندارم که قبلیاش ترسناکتر بودش،ولی من هر سری اره برقی ها رو میدیدم رنگ از رخسارم میرفت.اولین بار که دیدم صدای موتور گازی میادبرگشتم پشتمو ببینم دیدم آقا با اره پشتم وایساده.خواستم در برم که اره رو برد عقب و ....پخ پخ
فقط بگم که تا 10 دقیقه میخکوب شدم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)