معذرت ميخوام و ممنون از يادآوريت.مصاحبهي روبرتو سولدادو بود![]()
معذرت ميخوام و ممنون از يادآوريت.مصاحبهي روبرتو سولدادو بود![]()
1_مدافع فراموش شده رئال مادريد گفت: اين تيم برايم در حكم زندگي است.
ميشل سالگادو خطاب به خبرنگاران اظهار داشت: حتي حاضرم براي نيمكت نشيني در مادريد هزينه كنم. برايم مهم نيست هواداران چه فكري ميكنند چرا كه تنها مسئله مهم برايم، بر تن كردن پيراهن رئال است.
داماد رئيس افتخاری رئال مادريد(!!) عنوان كرد: از اينكه در رئال مادريد ماندهام و به چند پيشنهاد كوچك و بزرگ خود جواب رد داده ام، بسيار خوشحالم.
2_باشگاه رئال مادرید قصد دارد ستاره تیم ریورپلات ارژانتین اگوستو فرناندز را به خدمت بگیرد.
این بازیکن در ماه نوامبر - ابان - پاسپورت اسپانیایی خواهد گرفت و رئال مادرید قصد دارد در ماه ژوئن - دی - پیشنهادی قابل توجه به این بازیکن دهد.
مامور استعدادیابی رئال مادرید این بازیکن را هفته پیش در بازی دو تیم ریورپلات و استودیانتس دیده است.
این هافبک بعد از مطلع شدن از علاقه رئال به جذب او گفت:
فوتبال اسپانیا همان چیزی است که من بیشتر از همه دوست دارم. من به بازی در رئال مادرید علاقه دارم و این را بدون هیچ گونه شکی می گویم به خودم افتخار می کنم که رئال به من علاقه دارد.
3_ ممنون از تذكر محمّد عزيزم.
بازي بعدي كي و با كيه ؟
به اميد برد مقتدارنه .
بهتون تبریک میگم که یک مربی باشعور دارید که گفته رقیب اصلی ما در اروپا میلانه.
در بازی بعد باید آلمریا رو در سانتیاگو برنابئو نابود کنیم![]()
ان شا ا... حريف را طوري شكست ميدهيم كه در رويش نشود به سانتياگو برنابئو برگردد
مورينيو جان يه نگاهي به pm هات بنداز
فدراسيون فوتبال اسپانيا اعلام كرد كه در صورت شكست مقابل ايرلند شمالي، سرمربي سابق رئال مادريد به عنوان مربي جديد برگزيده ميشود.
ويسنته دل بوسكه، سرمربي سابق رئال مادريد كه سالها است پست قابل قبولي در فوتبال كشورش ندارد، به احتمال فراوان جانشين لوئيس آراگونس خواهد شد.
اگر اسپانيا در اين هفته مقابل حريفان خود در انتخابي يورو 2008 نتيجه خوبي نگرفته باشد، بي ترديد اين مربي جاي آراگونس را خواهد گرفت.
اگر دل بوسكه به عنوان سرمربي تيم ملي اسپانيا برگزيده شود، بايد در انتظار تحولات شگرفي دراين تيم باشيم.
تحولاتي چون بازگشت رائول، سالگادو، گوتي و استخدام فرناندو هيرو به عنوان دستيار و خط خوردن برخي بازيكنان از ايالتهاي كاتالونيا و باسك. كه در نوع خودش ميتونه خيلي جالب باشه!!
مدافع جديد آلماني رئال مادريد تلاش ميكند تا موقعيت خود را در تركيب اصلي اين تيم تثببيت سازد.
كريستف متزلدر، مدافع تيم ملي آلمان كه در تابستان سال جاري راهي رئال مادريد شد، بعد از موفقيتهاي اخير خود در تيم اسپانيايي تلاش زيادي ميكند تا جايگاه ثابتي به دست آورد.
وي گفت: رئال تيم بزرگي است كه قرار گرفتن در تركيب آن كار سادهاي نيست. در اين تيم شمار ستارهها زياد است و در هر پست، رقباي قدري به چشم ميخورند كه براي رسيدن به تركيب اصلي سخت تلاش ميكنند.
متزلدر كه در بازي دو هفته قبل مقابل آتلتيكو مادريد در حين بازي به جاي فابيو كاناوارو مصدوم به ميدان آمد و پس از آن در ديدار منجر به پيروزي 5 برصفر مقابل ويارئال نخستين حضور رسمي كامل خود را براي رئال مادريد انجام داد، افزود: از ابتداي فصل دنبال چنين فرصتي بودم. احساس ميكنم بهترين امكان براي حضورم در تركيب اصلي مهيا شده است.
وي ادامه داد: قدر اين فرصت طلايي را ميدانم و سعي مي كنم با افزايش سطح كيفي و كمي تمريناتم با رئال، موقعيت خويش را در تركيب تثبيت سازم.
به جای pepe او مد نه کانناوارو
متزلدر بهتر از اين په په هست
په په زياد سوتي ميده با اين كه اونم دفاع خوبيه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)