تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 37 اولاول ... 612131415161718192026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 364

نام تاپيک: BioShock

داره خودمونی میشه pcalixp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    پایتخت فرهنگی ایران

پيش فرض

يکي از منابع داخلي،خبر توسعه و ساخت نسخه PS3 بازي Bioshock را در کنار نسخه هاي PC و XBOX 360 آن اعلام نمود.

زماني که از بحث داغ اين روزها در دنياي بازي هاي رايانه اي,يعني عرضه بازي Bioshock براي PS3 سؤال شد،يکي از منابع داخلي 2K اعلام کرد که اين که فکر کنيم بازي Bioshock تنها براي XBOX 360 و PC عرضه مي شود،اشتباه محض است.
    البته هيچکدام از سايت هاي خبري،نامي از اين منبع نبرده اند،امابه گفته آنان اين فرد در جايگاهي بوده است که نحوه عرضه بازي و پلتفورم هاي آن را مي دانسته است.عليرغم اين بيانيه ها،تا زماني که 2K Games خود رسماً عرضه بازي براي PS3 را تأييد نکرده است،نمي توان از صحت کامل آن مطمئن بود.
    اين نظريه ،اخباري که روز سه شنبه در سرتاسر دنيا پخش شده بود را کاملاً تأييد مي نمايد.جايي که گيمرهاي تيزبين و تيزنظر نسخه دموي بازي Bioshock،نام PlayStation 3 را در کنار نام XBOX 360 به عنوا نپلتفورم هاي نهايي عرضه بازي در يکي از فايل هاي اطلاعاتي آن مشاهده کردند... .
    لازم به ذکر است که Bioshock از موتور گرافيکي Unreal استفاده مي نمايد که از پلتفورم هاي PS3،XBOX 360 و PC پشتيباني کامل مي نمايد...2K Games خود تا کنون هيچ اظهار نظري در اين باره نکرده است.

باکس شات طراحي شده براي نسخه PS3 بازي Bioshock

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    2deep4u

پيش فرض

دیتاهای انریل برای Ps3 توی فایلهای پروفایل وجود داره برید ببینید.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

هنوز چند ساعتي از جان سالم به در بردن از آن حادثه هولناك نگذشته است كه شما خود را زنده، اما در موقعيتي نچندان بهتر و در اعماق اقيانوس ميابيد. در ميان صداي ريزش قطرات آب كه از لابه لاي ديوارها و سقف به زمين مي ريزد و وجود شهري در زير آب را به شما ياد آوري مي كند، صداي قدم هاي موجود غول پيكري نيز به گوش ميرسد. چند لحظه بعد هيبتي عظيم در آستانه در آشكار مي شود و اسلحه عجيب خود را در هوا به حالت تهديد آميزي به حركت در مي آورد و با ايجاد صداهاي نامفهومي به شما ميفهماند كه بهتر است چند قدمي عقب تر بايستيد. پس از چند لحظه كه هيولا از بي خطر بودن اتاق اطمينان حاصل كرد، دخترك كوچكي را با چشمان نارنجي مي بينيد كه آرام آرام از پشت او بيرون مي آيد و به سمت جسد بي جان بر روي زمين پيش مي رود. همانطور كه دخترك سرنگ بزرگي را در جسد متعفن فرو مي كند، ذهن شما نيز به بررسي موقعيت هاي بعدي مشغول است. مي توانيد اتفافات رخ داده در چند لحظه اخير را فراموش كنيد و به آرامي از راهي كه وارد شده ايد اتاق را ترك كنيد و مواجهه با اين دو موجودي كه تا ساعاتي پيش حتي نمي توانستيد در روياهايتان تصورشان را بكنيد، را تا موقعيت بعدي به تاخير بيندازيد، يا ...
    با نگاهي دوباره به دخترك و محافظ ظاهرا غير قابل عبور او دستتان را به آرامي تا به روي ماشه بالا مي آوريد. ثانيه ها سپري مي شوند و حالا دخترك در حال خارج كردن سرنگ است. انگشت شما بازهم بر روي ماشه مردد مي ماند ... آيا ارزشش را خواهد داشت؟ شايد مرگ سرانجام اين تصميم گيري عجولانه باشد ... اما با فشار ماشه و آغاز اين مبارزه خواهيد توانست دوباره به نفس كشيدنتان ادامه دهيد. و به احتمال زياد با كمي خوش شانسي بتوانيد از دست حمله بعدي هيولا جان سالم به در ببريد و به ماده موجود در سرنگ دست يابيد. پس چرا منتظريد؟

بازي Bioshock در اواخر سال 2004 با چند طرح (Artwork) نسبتا ساده، اما جالب به دنياي بازي هاي ويدئويي معرفي شد (طرح ها در اين عكس ها موجود نيست). استوديوي Irrational Games مدت زيادي پس از معرفي اوليه بازي سكوت كرد و سرانجام در يكي از شماره هاي اوليه سال 2006 مجله Game Informer بازي در دست ساخت خود را معرفي كرد. Irrational تا به حال بازي هايي چون Freedom Force، SWAT 4 و Tribes: Vengeance را تهيه كرده است و بيشتر اعضاي آن از استوديوي Looking Glass‌ به آن پيوسته اند. Looking Glass استوديويي است كه بازي System Shock در آن تهيه شده است. بازيي كه آن را تركيبي از FPS و RPG‌ دانسته اند و Bioshock نيز از سبكي مشابه آن پيروي مي كند.

بازي در سال هاي ابتدايي دهه 60 رخ مي دهد. جايي در ميانه آبها، كه شما خود را در حال غرق شدن مي بينيد. پس از چند لحظه و با تلاش فراوان خود را به سطح آب مي رسانيد و با جسد هاي شناور بر روي آب و قطعات هواپيماي سقوط كرده اي مواجه مي شويد. هيچ
    Cutscene يا نمايشي در آغاز بازي وجود ندارد تا سقوط هواپيما يا وقايع قبل از آن را براي شما شرح دهد. مطمئنا پس از بازيابي حواس خود اولين هدف شما زنده ماندن در اين شرايط دشوار خواهد بود. در پهناي افق به دنبال ساحل يا خشكي اي خواهيد گشت. اما نه در دور دست ها بلكه در وسط اقيانوس شيئي توجه شما را به خود جلب مي كند. نوري در ميانه آب ها ديده مي شود. شما خود را به نزديكي نور مي رسانيد و با سازه اي عجيب روبرو مي شويد كه نردباني بر روي آن قرار دارد كه به اين سازه وارد مي شود. شما از نردبان پايين مي رويد و با جسد بي جاني روبرو مي شويد. جسد را كنار مي زنيد و وارد وسيله زير دريايي مي شويد. با اين وسيله در آب هاي ناشناخته پايين مي رويد و در نزديكي بستر اقيانوس نور و ساختمان هاي شهري زير آبي را مي بينيد. وقتي كه وسيله زير دريايي در محل خود متوقف شد، از آن خارج مي شويد و پا به شهري مي گذاريد كه به نظر مي رسد، زمان در آن متوقف شده است. شهري با ظاهر منحصر به فرد كه در اثر نبرد و گذشت زمان و ورود آب از ديوارهاي شيشه اي آن ويران شده است. به Rapture خوش آمديد!

بازي همچون System Shock سبكي FPS دارد و همانطور كه گفته شد در شهري زير آبي به نام Rapture اتفاق مي افتد. Rapture در اواسط دهه 40 ميلادي توسط Andrew Ryan پي ريزي شد. رايان، رپچور را محلي براي نوابغ در نظر گرفته بود تا بتواند آن ها را از بحبوحه جنگ جهاني دوم دور سازد و محلي امن براي شكوفايي استعدادهاي آن ها پديد آورد. هنرمندان و دانشمندان اجازه داشتند بدون هيچ محدوديتي به كارهاي خود بپردازند. همه چيز به خوبي پيش مي رفت تا زماني كه دانشمندي به نام Tenenbaum توانست ماده اي تحت عنوان Adam‌ را كشف نمايد. Adam از نوعي حلزون دريايي به دست مي آمد و با تبديل آن به Plasmidها مي توانستند از آن براي درمان بيماري ها و مهمتر از آن، بهبود عملكرد انسان ها استفاده كنند. انسان هايي قوي تر از همه نظر. كاهش اين ماده ارزشمند باعث پديد آمدن جنگ داخلي در رپچور شد. مصرف اين ماده باعث شده بود مردمان رپچور بسيار خشن تر، قوي تر و خطرناك تر از انسان هاي عادي باشند و تاثيرات جانبي اين ماده باعث شده بود كه ظاهر آن ها تغيير شكل دهد و تبديل به موجوداتي جهش يافته شوند. اين وضعيت، افراد موجود در رپچور را به دو دسته تقسيم كرده بود. دسته اول افرادي بودند كه تبديل به موجوداتي كاملا غير عادي شده بودند و تحت فرمان رايان بودند و دسته دوم افرادي بودند كه در مخفي گاه هاي خود پنهان شده بودند و به دنبال راه فراري براي خلاصي از اين شهر مي گشتند.

اين وضعيت و كمبود Adam باعث شده بود كه محيط شهر بسيار خطرناك و نا امن شود. در رپچور جديد، موجودات دختر بچه مانندي به نام Little Sisters به همراه محافظانشان (Big Daddy ها) مامور جمع آوري و بازيافت Adamها از بدن اجساد موجود در سطح شهر شده بودند. در دنياي جديد پس از كشف Adam اين ماده بعنوان طلايي ارزشمند بود كه با آن هر كس مي توانست قدرت هاي خارق العاده اي پيدا كند يا بيماري هاي خودش را از بين ببرد.
    Plasmidهاي به دست آمده قدرت هاي مختلفي را به مصرف كننده هاي خود مي دهند (كه يكيشان شخصيت شما در بازي باشد). مثلا Enrage شما را قادر مي سازد كه موجودات را به جان يكديگر بيندازيد، طوري كه يكديگر را دشمن هم بدانند. يا با استفاده از Cryo-Field قادر خواهيد بود كه دشمن خود را به يك مجسمه يخي تبديل كنيد.
    Bioshock را مي توان اولين بازي اي دانست كه گيم پلي از جنس نسل بعد را (حداقل در حرف) معرفي كرد و طي اين مدت توانسته با طرح هاي فوق العاده خود از يك شهر زير آبي توجه بسياري را به خود جلب سازد.

کد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کد:
    کد:

بازي در 21 آگوست 2007 براي Xbox 360 و PC عرضه خواهد شد. در كنفرانس X06 مايكروسافت آقاي پيتر مور صحبت از اختصاصي بودن اين بازي براي اين دو سيستم كردند. اما طبق شواهد و گفته هايي كه تا به حال شده به نظر ميرسه كه بازي براي مدت مشخصي اختصاصي باشه و بعدا براي PS3 هم عرضه بشه.

در اين تاپيك هم اميدوارم تا زمان عرضه بازي، با كمك ديگر علاقمندان به اين بازي مجموعه مطالبي جمع آوري كنيم. مطلب بالا تنها مقدمه اي از بازي مورد نظر بود كه فكر مي كنم براي آشنايي اوليه با بازي كافي بوده باشه.
    لطفا از زدن پست هاي بي مورد پرهيز كنيد تا بتونيم حجم تاپيك را تا عرضه بازي (چهار ماه ديگر) در كمترين حد خود نگه داريم.

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

با سلام دوباره به دوستان .
    اول از همه یه چند تا سئوال داشتم :
    این Liltle Sister ها توی بازی چیکاره هستند ؟
    اگه این Litle Sister ها رو Harvest کنی بهتره یا Rescue ؟
    بعدشم من یه جای بازی گیر کردم :
    در مرحله Acadia یا همچین چیزی که یه مرحله ای هست شبیه گلخانه هست اونجا گیر کردم .
    رفتم واسه یه نفر از یه جایی رز کندم و واسش بردم . وقتی رسیدم بهش دیدم با گاز خفش کردند .
    وقتی داشت خفه میشد دیدم روی شیشه که بخار گرفته بود این کد رو نوشته : 9453
    بعد که رفتم توی اطاق یه اسلحه گرفتم که هم آتیشی هست و هم یخی .
    بعد اون ته اطاق یه گاو صندوق هست که یه کد4 رقمی میخواد .
    همین کد رو که بهش میدم قبول نمیکنه .
    بعد دیگه نمیدونم از اونجا برم کجا . یکی میشه منو راهنمایی کنه ؟
    ولی عجب بازی توپیه ها ! با گرافیک قبلیه اصلا نمیشد بازیش کنی (‌7300GS ) ولی با این جدیده روون میاره .
    خلاصه ممنون میشم منو راهنمایی کنید .

پروفشنال davoodf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    In Game Memory

پيش فرض

با سلام
    والا من همون کدی رو که روی شیشه نوشته بود دادم گاو صندوق باز شد.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

با سلام
    والا من همون کدی رو که روی شیشه نوشته بود دادم گاو صندوق باز شد.
    میشه بگی چه کدی بود ؟ راستی ! باید کد رو از بالا به پایین بزنم یا از پایین به بالا ؟!

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام.
    دوستان کسی میدونه رمز اون آسانسوره که باید سوارشیم و بریم بالا را کسی میدونه؟همون که پله هم میخوره اما طبقه ی اخرش پله هاش خراب شده!
    ممنون.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

سلام.
    دوستان کسی میدونه رمز اون آسانسوره که باید سوارشیم و بریم بالا را کسی میدونه؟همون که پله هم میخوره اما طبقه ی اخرش پله هاش خراب شده!
    ممنون.
    من که نفهمیدم کجا رو میگی ! یه عکسی بزار یا بیشتر توضیح بده .

پروفشنال davoodf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    In Game Memory

پيش فرض

میشه بگی چه کدی بود ؟ راستی ! باید کد رو از بالا به پایین بزنم یا از پایین به بالا ؟!
    با سلام
    کد را باید از بالا به پایین بدی.
    سلام.
    ممنون.
    اگر او کد رو پیدا کردی به من هم بده.
    چون که من هم درست همون جا گیر کردم.
    هر چی هم دنبال کد گشتم پیداش نکردم.
    بزار من بیشتر توضیح بدم.
    یه مرحله هست به اسم:
    Olympus Heights
    اول که مرحله شروع میشه توی یه جایی شبیه یتیم خانه هست که یه عالمه بچه دور و برت هست یه زن هم هست که از اون طرف شیشه حرف می زنه.
    بعد از اون یه خورده میری جلو فلش ظاهر میشه و راه رو بهت نشون میده.تا میرسه به یه جایی که سانسور هست و فلش هم درست اون رو نشون میده.ولی اسانسور کد می خواد.
    من هم درست کد همون رو می خوام.
    هر چی هم دنبال کدش گشتم پیدا نکردم.
    این هم یه عکس از نقشه اون مرحله:
    کد:

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

با سلام دوباره به دوستان .
    اول از همه یه چند تا سئوال داشتم :
    این Liltle Sister ها توی بازی چیکاره هستند ؟
    اگه این Litle Sister ها رو Harvest کنی بهتره یا Rescue ؟
    بعدشم من یه جای بازی گیر کردم :
    در مرحله Acadia یا همچین چیزی که یه مرحله ای هست شبیه گلخانه هست اونجا گیر کردم .
    رفتم واسه یه نفر از یه جایی رز کندم و واسش بردم . وقتی رسیدم بهش دیدم با گاز خفش کردند .
    وقتی داشت خفه میشد دیدم روی شیشه که بخار گرفته بود این کد رو نوشته : 9453
    بعد که رفتم توی اطاق یه اسلحه گرفتم که هم آتیشی هست و هم یخی .
    بعد اون ته اطاق یه گاو صندوق هست که یه کد4 رقمی میخواد .
    همین کد رو که بهش میدم قبول نمیکنه .
    بعد دیگه نمیدونم از اونجا برم کجا . یکی میشه منو راهنمایی کنه ؟
    ولی عجب بازی توپیه ها ! با گرافیک قبلیه اصلا نمیشد بازیش کنی (‌7300GS ) ولی با این جدیده روون میاره .
    خلاصه ممنون میشم منو راهنمایی کنید .
    سلام،
    این Little Sister ها در بازی نقش جمع آوری آدام از بدن Splicer های مرده رو به عهده دارند...
    Rescue کنی خیلی بهتره چون پایان خوب بازی رو میبینی که واقعا زیباست . ولی به نظرم یه بار همه رو Harvest کن بعد دوباره بازی رو از اول شروع کن به رفتن و همه رو Rescue کن تا پایان خوب و بد رو دیده باشی!!

فکر کنم جواب سول آخر رو گرفتی...... ولی حیف که من پایان بد بازی رو دیدم؛ ولی دوباره شروع کردن دارم از اول میرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •