حیفه که فصل قبل که اینقدر بایرن چرت بود بازیاشو نشون میداد اما این فصل زیاد نشون نمیده.
حیفه که فصل قبل که اینقدر بایرن چرت بود بازیاشو نشون میداد اما این فصل زیاد نشون نمیده.
آقا خدارو شکر که بازی رو با یه گل مابردیم
من که بازی رو ندیدم
ولی حدس اون دوستمون که میگفت بازی پر گلیه متاسفانه درست از آب در نیومد
حالا خداکنه بازی بدی نکرده باشه.......
آخه واه تیمی که گفته ما به راحتی قهرمان جام یوفا میشیم شروع خوبی نبود
از دوستایی که بازی رو دیدن خواهش میکنم یکم راجع ابزی توضیح بدن........![]()
سلام
اینم یه توضیح خلاصه درباره استادیم زیبای بایرن
Allianz Arena
استادیوم اختصاصی باشگاه بایرن مونیخ
الیانز ارنا استادیوم اختصاصی بایرن مونیخ است این استادیوم زیبا که دارای گنجایش 66000 تماشاگراست یکی از بزرگترین و زیباترین استادیوم کشور المان و دنیا میباشد این استادیوم که از 21 اوکتوبر سال 2002 شروع به ساخت شد و در 30 اپریل سال 2005 پایان یافت تاریخ افتتاح این استادیوم در تاریخ 31 ماه می در سال 2005 میباشد این استادیوم که بازی افتتاحیه جام جهانی نیز در ان انجام شد یکی از با شکوه ترین استادیومهای دنیا ست که نمای بیرونی زیبایی دارد و نمای بیرونی این استادیوم به سه رنگ قرمز آبی و سفید تغییر رنگ میدهد
این استادیوم میزبان بازیهای تیمهای چون بایرن مونیخ و مونیخ 1860 و نیز تیم ملی المان است
البته اضافه کنم این پیشرفته ترین استا دیوم دنیاست
سلام اینم چهارتا عکس از بهترین دروازه بان دنیا
ومحبوبترین بازیکن سالهای پیش من
الیور کان...........
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته این آخری تیمیهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
دوست عزیز سایز عکسا رو درست کن همه رو بزار توی تاپیک.چون خیلیا نمیرن دنبال لینک عکس.بایرن هم که ضایع کرد.به زور بردش.
سلام بردیا جان
اولا توی تاپیک مستقیما عکس رو نمیزارم جون سرعت بالا اومدن تاپیک پایین میاد...
دوما شاید بایرن نتونست بازی همیشگی خودشو انجام بده اما این دلیل به گند زدن تیم نیست.....
![]()
تونی گلو زد.از بایرن بعیده اینقدر نتیجه پایینه.
خبرگزاري فارس: هواداران تيم فوتبال بايرن مونيخ براي يك جفت كفش آبي رنگ، از ستاره فرانسوي خط مياني تيمشان عصباني شدند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت ورزش آلمان، هواداران اين تيم وقتي در بازي تيم محبوبشان با بلننس پرتغال در روز پنجشنبه مشاهده كردند فرانك ريبري از يك جفت كفش آبي استفاده كرده، به خشم آمدند و عليه وي شعار دادند.
آبي، رنگ پيراهن تيم دوم شهر مونيخ يعني "مونيخ 1860" است و از آنجايي كه هوداران اين تيم به هيچوجه مناسبات خوبي با حريف ندارند، استفاده ريبري از رنگ آبي براي كفش خود را توهين به خويش تلقي كردند و خواهان تغيير اين رنگ شدند.
براساس اين گزارش، فرانك ريبري با آگاهي از اين موضوع، به هواداران بايرن قول داد از كفشي به رنگ آبي استفاده نكند.
او گفت كه از رنگ كفش سبز روشن نيز استفاده نخواهد كرد تا هواداران به ياد تيم وردربرمن بيفتند.
او اطمينان خاطر داد تا مدتيكه در بايرن است، فقط كفشهاي قرمز استفاده كند.
اين بازيكن درتابستان سال جاري از المپيك مارسي جدا شد و به اين تيم آلماني پيوست.
اومدم بادست پر و خبر اومدم
بابا چقدر غر میزنین بردیم حالا چه با 1 گل چه 10 گل مطمئن باشین تو پرتغال هم میبریم
اين دفعه دور اول جام يوفا هم انجام شد و در ديداری که احتمالاً هيچ کدوم از شما مثل من نديديدبايرن تونست با نتيجه نسبتا خوب يک صفر برنده بشه! همين که گلی دريافت نکرديم عاليه فکر می کردم با حضور بايرن تو جام يوفا شبکه های ماهواره اي اقبال بيشتری نسبت به پخش زنده اين مسابقات بدن ولی بازی بايرن رو فقط يه شبکه آلمانی روی ماهواره آسترا که تو ايران قابل دريافت نيست و يه شبکه آفريقايی! پوشش داده بودن که ما نمی تونستيم ببينيم! به گفته سايت بايرن بلننسه به شدت دفاعی بازی کرده! و ما در روزی که کلوزه رو به دليل محروميت و لام رو به دليل مصدوميت در اختيار نداشتيم با همون ترکيب هميشگیبه و با زوج تونی - پودولسکی به زمين رفتيم با تک گل تونی که باز هم تو يه موقعيت تک به تک زده تونستيم برنده ميدون باشيم..خبر خوب اينه که انگار اشلاودراف هم خوب شده ودقايق پايانی بازی به زمين اومده..آلتين توپ و واگنر هم دو تعويض ديگه بايرن بودن
اما نگاهی هم داشته باشيم به عملکرد تيم های آلمانی تو اين هفته..تو ليگ قهرمانان که اصلاً وضع خوبی نداشتيم و هر سه تيم ما باختن!از برمن انتظار نداشتم بتونه تو زمين ريال امتياز بگيره ولی شالکه اگه ميخواست صعود کنه بايد از اين بازی حساس خونگی با والنسيا امتياز می گرفت که باخت..و به نظر من کارش تمومه! مگه اينکه يه کارای عجيبی بکنن! اشتوتگارت هم باخت ولی با توجه به باخت سنگين ---- به بارسلون و اينکه انگار ---- امسال مثل پارسال قوی نيست شانس صعود داره همچنان در مجموع به صعود برمن و اشتوتگارت خوش بين هستم
اما تو جام يوفا..قرعه خيلی مهمی داريم تو دور اول..با دو تيم پرتقالی و يک تيم رومانیافتاديم که هر دو کشور تو رده بندی يوفا بيخ گوش ما هستن! رومانی يکی بالاتر و پرتقال يکی پايين تر! اگه بايرن رو صعود کرده بدونيم لورکوزن هم با برد 3-1 شانس زيادی برایصعود داره و با اين حساب دو تا تيم پرتقال رو حذف کرديم همين اول کار! هامبورگ هم بازی خارج خونه ش رو برد تا صعود ش تقريباً حتمی بشه اما اين وسط نورمبرگ نتونستتو خونه بوخارست رومانی رو ببره تا احتمالاً با توجه به صفر صفر خونگی حذف بشه!
اما بقيه رقيب های ما چی کار کردن..بلکبرن انگليس دو صفر به لاريسا يونان خارج خانه باخت اورتون تو انگليس مساوی کرد..سوشو فرانسه هم تو خونه دو صفر به تيم يونانی باخت دينامو بوخارست رومانی هم تو خونه دو يک باختبا اين حساب حذف يک تيم انگليسی فرانسوی و رومانی هم در همين اول کارمحتمل به نظر می ياد که تو امتياز ها به نفع ما می شه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)