این لینک دانلودشه.
البته من انگلیسی هم تست کردم جواب نداد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این لینک دانلودشه.
البته من انگلیسی هم تست کردم جواب نداد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
محسن جان داداش ما جا افتادیم![]()
آقا محسن من اين كار رو نكردم طبق اين پيش رفتم
خوب حالا تو اينجا گيرم كه مي گه فايل رو خارج كنيد در يك پوشه ايکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولي قالب كنترل پنل اين مشابه عكس شما نيست
ببينيد
وقتي Extract File Contents رو مي زنم يه صفحه ي ديگري باز مي شه كهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ترو خدا كمكم كن ممنونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشيد علي جان
موقعي كه لينك باكس را داريد تعريف مي كنيد در سمت راست
يك كادر بزرگ هستيد كه تعيين مي كنه كه اين لينك باكس كجا نمايش داده بشه
اونجا صفحات مورد نظر را با پايين نگه داشتن كليد كنترل تك تك صفحات مورد نظر را انتخاب كنيد
آقا یکی جواب بده. من باید فردا پروژه رو تحویل بدم. لااقل یه فرم ساز خوب و کامل که امتحان کرده باشین معرفی کنید.
آقا دست همگی درد نکنه. خیلی کمک کردید. خودم مشکلو حل کردم. خدائیش خیلی فرم ساز خوب و راحتیه.
حسين جان كنترل پنل من ورجنش 11 از كجا برم وين زيپ Joomla_1.0.13-Joomfa-August.tar.gz
كه واسه دانلود گذاشتي و در سايتت توضيح داده بودي extract كنم ببين اين نماي كنترل پنل خواهش مي كنم كمك كن ديگه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما وارد file manage شويداونجا وارد پوشه public_html شويد و سپس فايل زيپ خود را آپلود كنيد
بعد از آپلود ان
بر روي فايل يك بار كليك كنيد
در سمت راست صفحه و يا بالاي صفحه گزينه extract ظاهر مي شود كه همان آنزيپ مي باشد
ادامه كار را هم كه قبلا توضيح داده ام
ولي به نظر من از همان جوملاي ارجينال استفاده كنيد
با سلام
mospasswort
حتما شما هم دوست داريد كه بر روي برخي از مطالب خود پسورد بگذاريد
با استفاده از اين كامپوننت به راحتي مي تواندي بر روي مطالب خود ، چند پسورد مختلف بگذاريد .
البته كاربران براي ديدن مطالب نيازي به مطالب ندارند .
فقط كافي است پسورد مطلب را بدانند .
براي دانلود و استفاده از اين كامپوننت ، از لينك زير استفاده كنيد .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشيد
محسن
خوب چرا آخه من هنوز بلد نيستم قالبي رو به سايت اضافه كنم هيچ كس هم نيست كمكم كنه گفتم فارسي رو بگيرم شايد آسون تر باشه هان نظرت چي چيكار كنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)