تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 2376 اولاول ... 612131415161718192026661165161016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

پروفشنال faraz_n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Allianz Arena & Microsoft

پيش فرض

اگه مربی رو عوض کنن هنوز امید هست بابا
    به نظرم نباید یونگ رو میذاشتن بره

داره خودمونی میشه Great Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پارس

پيش فرض

هیچکس نمی تونه با قاطعیت بگه اشکال استقلال کجاست ، شاید کادر فنی ، شاید خط دفاع ..... فقط امیدوارم خوب شدن استقلال نوشداروی پس از مرگ نباشه

آخر فروم باز fery joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

نه فری جون من که کاملا مخالف حرفه شما هستم
    بختیاری زاده یه زمانی بازیکنه خوبی بود
    اول فصل وقتی حجازی می خواستش اومد برای استقلال ناز کرد گفت من پول بیشتر میخوام
    برای همین مسئله هم با استقلال قراداد نبست که حجازی هم از دستش خیلی ناراحت شد
    گفت من همچین بازیکنی رو نمیخوام
    واقعا اگر سهراب یه استقلالی متعصب بود باید به خاطر 50 میلیون استقلال ،حاجی ، حجازی رو کنار بزنه
    در ضمن سهراب دیگه سنش رفته بالا و مثه قدیم نیست اگر یه همچین بازیکنی میخواستن پس چرا فکری رو کنار گذاشتن
    فکری رو کنار گذاشتن گفتن جوانگرای حالا دیگه چراب سهراب باید بیاد !!!
    اون زمانی هم که استقلال بود بیشتر برای استقلال حاشیه درست میکرد
    با اینکه سهراب استقلالی بوده ولی دیگه همه اینو میدون که سهراب زیاد اخلاق درستی نداره
    بارها جلوی استقلال بازی کرده تیمه سابقش ولی دیدی که چه جوری برخورد کرده اون لگدی که به عنایتی، اکبرپور زد
    رو که یادته که یا به بفیه بازیکنا ، همین جام حذفی چه جوری با آرنج زد تو صورت بازیکن سپاهان
    بارها و بارها از این کارا کرده
    حالا اینا همه یه طرف به دو دلیل نمیشه سهراب بختیاری زاده بیاد یعنی نباید که بیاد
    سهراب اولا سهمیه لیگ برتری حساب میشه و سهمیه استقلال از لیگ برتر تموم میشه
    دوما اینکه سهراب برای پاس همدان بازی کرده پس تا نیم فصل نمی تونه برای استقلال بازی کنه
    به نظر من که کوشکی جونه و اگر بیاد خیلـــــــی خیلـــــــــــی از سهراب بهتره
    دیگه خیالمون از خط دفاعی راحته
    پیروز قربانی - امیر حسین صادقی - ( پژمان منتظری) - سعید لطفی - حسین کوشکی - سعید بیات مطلق و بیژن کوشکی
    درسته شاهین جان من با حرفایی که زدی قانع شدم من فقط از نظر فنی مقایسشون کرده بودم ولی در مجموع با حرفایی که گفتی به نظر من کوشکی بهتره

ولی من آرزوم بود استقلال علی 30 ثانیه رو برگردونه به تیم
    کاش میشد
    آره منم خیلی دوسش دارم کاش تو استقلال بود

اگه مربی رو عوض کنن هنوز امید هست بابا
    به نظرم نباید یونگ رو میذاشتن بره
    بابا یه کم دندون روی جیگر بزارین خداوکیلی خیلی بی طاقتین

لااقل تا نیم فصل صبر کنین بعد قضاوت کنین

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

آخر فروم باز FarzadSport's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض شعار هوادران استقلال بر عليه «دایی» و «حجازی»!

ديدار هفته‌ ی پنجم استقلال تهران برابر سايپا با اعتراض شديد و فحاشی تماشاگران اين تيم برعليه مربی و بازيكنان تيم حريف همراه بود.
    دو تيم استقلال تهران و سايپا تهران در حالی از ساعت 20 روز جمعه به مصاف هم رفتند كه در جريان اين ديدار تماشاگران تيم استقلال كه ظاهرا از بازی ناهماهنگ تيم‌شان به شدت عصبی بودند، بارها با سردادن شعارهایی برعليه «علی دایی» وبازيكنان تيم سايپا بار ديگر شرايط ناهنجار و غير متعارفی را در استاديوم آزادی رقم زدند.
    هوادران تيم استقلال كه از شروع نيمه‌ ی دوم شعارهایی را بر عليه ناصر حجازی و بازيكنان استقلال سر می‌دادند، پس از به ثمر رسيدن گل برتری سايپا در دقيقه 68 بر عليه «دايي» نيز شعار‌هایی سر دادند كه احتمالا طی روزهای آينده بار ديگر باشگاه استقلال از سوی كميته ی انضباطی جريمه خواهد شد.
    اين ديدار در پايان 90 دقيقه با برتری 2 بر 1 تيم سايپا به پايان رسيد.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض دومين شكست استقلال تهران و پيروزی پرگل استقلال اهواز

هفته‌ ی پنجم رقابت‌های ليگ برتر فوتبال ايران با دومين شكست تيم استقلال تهران پيگيری شد.
    تيم فوتبال استقلال تهران كه در ورزشگاه آزادی و با قضاوت هدايت الله ممبينی به مصاف تيم سايپا كرج رفته بود با نتيجه‌ ی 2 بر 1 مغلوب شاگردان علی دایی شد.
    استقلال تهران كه در اين ديدار و دقيقه‌ ی 14 با گل خودی جلال حسينی از حريف پيش افتاد با انجام يك بازی نامتعادل و ضعيف بازی را به حريف كرجی‌اش واگذار كرد. تيم استقلال كه از اوخر نيمه‌ ی اول متاثر از حملات و فشارهای حريف بود در دقيقه 45 با گل «كاظم برج‌لو» تن به تساوی داد و در نيمه ی دوم نيز با تداوم اين روند و با بازی خوب «آدريانو آلوز» در دقيقه ی 68 گل دومش را دريافت كرد.
    آلوز در دقيقه 75 گل سوم سايپا را به ثمر رساند كه داور آن را خطای اين بازيكن بر روی طالب‌لو گرفت.
    در ساير ديدارهای هفته ی پنجم نيز ابومسلم نيز 2 بر 1 در مقابل صنعت نفت را شكست داد.
    ذوب‌آهن 2 بر 1 برق شيراز را شكست داد، پاس همدان نيز 1 بر صفر مغلوب صباباتری شد.
    استقلال اهواز 3 بر 1 شيرين فراز كرمانشاه را شكست داد و ديدار تيم‌های پيكان و پگاه گيلان نيز با تساوی 1 بر1 به پايان رسيد، ملوان بندر انزلی نيز با 2 گل در برابر صنعت مس‌كرمان به پيروزی رسيد.
    در پايان ديدارهای برگزار شده عصر روز جمعه بيست و سوم شهريورماه؛ تيم سپاهان اصفهان با يك بازی بيشتر و با 13 امتياز صدرنشين است و پرسپوليس با يك بازی كمتر و 12 امتياز در جايگاه دوم قرار دارد. صباباتری نيز با 11امتياز در جايگاه سوم است.
    ديدار پايانی هفته‌ ی پنجم نيز در روز يك‌شنبه و با بازی پرسپوليس - راه‌آهن انجام خواهد شد

پروفشنال alex_3000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خونه بابام

پيش فرض

شما ها که می خواهید قهرامان بشید البته از آخر

پروفشنال pd2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فعلا همونجای قبلی

پيش فرض

سلام

بنده استقلالی نیستم ولی شما چرا اینقدر با عجله نتیجه گیری میکنین ؟

تازه 5 هفته از فصل گذشته و هنوز کلی مونده .

بهترین تیم های دنیا هم از همون هفته اول نتیجه عالی بدست نمیارن . منچستر اکثرا فصل رو بد شروع میکنه ولی اخر فصل که همه از نفس می افتن بهترین نتایج رو میگیره .
    البته مقایسه تیم های ما با اروپایی ها درست نیست ولی کمی صبر کنین .

همین پرسپولیس ، اگه یه خورده اختلاف بین استیلی و قطبی پیش میاد ، میره وسطای جدول .

پس عجله نکنین .

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض ورمرزيار:هر 11 بازيكن بايد تعويض می‌شدند

فتح‌الله‌زاده كادرفنی را تغيير نمی‌دهد
    مربی استقلال در خصوص شكست اين تيم مقابل سايپا گفت: ما فقط 20 دقيقه فوتبال بازی كرديم و در بقيه دقايق در حد و اندازه‌های استقلال نبوديم.
    صادق ورمرزيار در گفت‌وگو با خبرگزاری فوتبال ايران با بيان اين مطلب اظهار داشت:در طول هفته، تمرينات بسيار خوبی را پشت‌سر گذاشتيم و پيش‌بينی باخت را نمی‌كرديم. متاسفانه بازيكنان ما به راحتی دست‌های خود را بالا آورده و تسليم شدند. واقعا نمی‌دانم چرا بازيكنان ضعيف بازی كردند. به نظر من هر 11 بازيكن، بايد تعويض میشدند و نوع بازی‌ آنها جای تعجب داشت.
    وی تاكيد كرد: در 30 دقيقه ابتدایی، بازی بی‌‌نقصی را انجام داديم و علاوه بر زدن گل، چند موقعيت گل را از دست داديم. با اين شرايط نمی‌توان گفت استقلال مشكل فنی دارد. البته بايد قبول كرد كه در اين بازی ضعيف كار كرديم.
    ورمرزيار در مورد شعار تماشاگران استقلال عليه بازيكنان گفت: طرفداران از تيم محبوب خود فقط پيروزی می‌خواهند و نمی‌توان از آنها ايراد گرفت. بهتر است تماشاگران استقلال كمی صبور باشند تا تيم به شرايط ايده‌آل برسد.
    دستيار حجازی در خصوص شايعه تغيير كادرفنی استقلال گفت: هنوز 5 هفته از ليگ گذشته و تا پايان ليگ اتفاقات زيادی خواهد افتاد، درضمن معتقدم فتح‌الله‌زاده مدير باهوش و كاربلدی است و او كادرفنی را تغيير نمی‌دهد.

پروفشنال arash_zp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    qazvin

13 اخطار

قبلا هم گفته بودم ورود هرگونه رنگي به جز آبي اينجا ديگه ممنوعه .
    Last edited by arash_zp; 15-09-2007 at 14:15.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •