تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 34 اولاول ... 612131415161718192026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 340

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه يوونتوس: Juventus F.C. News

اگه نباشه جاش خالی می مونه pentoriko's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تـــــــــــهـــــــــــران

پيش فرض هیجان در وینوو

وینوو مهمانان ویژه و فوق العاده ای را در خود می دید ، بازیکنان و بزرگان گذشته و سالیان نه چندان دور. با وجود این مهمانان هیجان سراسر وینوو را فرا گرفت.این مهمانان با ورود چیرو فرارا خود را به دیگران معرفی کردند و شادی و حیرت را به سایرین هدیه داد. پشت سر فرارا بازیکانی وارد میدان شدند که سالیانی شکوه یووه را رقم می زدند. فابریتزیو راوانلی ، مارنو توریچلی، رناتو بایوزو، دیوید لیپی و بزرگان دیگری مانند ماسیمو اگوستینی، دانیله برتونی، ادواچره کیه ریکو، بیلی کوستاکورتا، جوزپه انکوچاتی، لوکا مارکه جیانی ، داریومارکولین، رافائل سرجیو،جورجیو ونتورین .دیدن این بزرگان در تمرین امروز یووه و صحبت و گفتگو با بازیکنان یوونتوس ومربیان نیرو و انگیزه بسیار خوب و شوق و هیجان عجیبی را نصیب بیانکونری ها کرده بود. یووه در این فصل اولین تیمی است که از این ستارگان میزبانی می کند ،ستاره هایی که زمانی دنیا را شاد وخوشحال می کردند امروز نیز با قرار گرفتن در کنار ستارگان فعلی روز زیبا و به یاد ماندنی را رقم زدند. دیدن تصویر توریچلی در کنار بوفون و سایرین زیبایی و هیجان خاصی داشت و انگیزه بیشتر را نصیب بیانکونری ها کرد تا با روحیه ای بهتر به بازی های اینده نگاه کنند.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض دفاعیه پاول ندود

بعد از بازی مقابل اینتر و ارتکاب خطا بر روی فیگو از سوی پاول ندود مدیران نراتزوری در اقداماتی غیر حرفه با سخنان و ابراز نظرات عجیب خود موجبات ناراحتی این هافبک چک تبار یووه را سبب شدند. بنابر این پاول با نوشتن دلایلی، پاسخ تجاوز به حقوق شخصی اش را داد. یوونتوس نیز با اعلام اینکه ندود همیشه بازی های بزرگی انجام داده و یکی از ستارگان مشهور در دنیای فوتبال است از او حمایت کرد. پاول درسایت رسمی یوونتوس با نوشتن نامه ای خطاب به مدیر گاتزتا دلو اسپورت که طی روزهای اخیر بیشترین حمله را به این بازیکن دوست داشتنی داشته از خود دفاع کرد .
    مدیر عزیز
    من بسیار متاسفم برای خطایی که برروی فیگو انجام دادم و موجب مصدومیت شدید و سنگین وی شدم. من رسما و مستقیما از وی عذر خواهی کردم ، اما با توجه به نوشته های اخیر ترجیح دادم از خود دفاع کنم به این دلیل که تصور می کنم مرا خوب نمی شناسید.من یک بازیکن متجاوز و خشن نیستم ،هرگز برای فعالیت غیر ورزشی و خطا کردن بازی نمی کنم . نه تنها که هیچ عمل عمدی بر روی فیگو انجام ندادم و در صدد انجام هیچ بدی وعمل زشتی نیز نبودم و این سخنانم را می خواهم به باشگاه اینتر برسانم . در صحنه بسیار روشن است که من به دنبال توپ زمستانی بازی بودم و به قصد خطا روی پاهای فیگو فرود نیامدم. این یک خطای ورزشی در فوتبال بود.در ان صحنه فیگو می خواست توپ را روی پای راست خود جا به جا کند و من به دنبال توپ بودم. با پا هایم به توپ نزدیک شدم. اگر خطایی انجام دادم با استخوان ساق پا خودم به زانوی فیگو باید ضربه زده باشم. من برای ان لحظه افسوس می خورم و عذر می خواهم اما می خواهم از خود دفاع کنم و ثابت کنم بازیکن خشن و خطا کاری نیستم. می خواهم کاری انجام دهم که متوجه قصد من باشید. حال می توانند نتیجه دلایل مرا به من بازگو کنند. من بازیکنی نیستم که بخواهم بر روی دیگران خطای عمد انجام دهم و یا بخواهم با اعمال رفتارخشن بازیکن را متوقف سازم. با این حال فکر می کنم شما با سماجت می خواهید در خصوص بازی من در برابر اینتر تصمیم بگیرید و صحبت کنید.اما برای من دیدار اینتر ویووه منحصرا یک مبارزه باشکوه برای اثبات شایستگی فوتبال ایتالیا است. در یک بازی فوتبال هیجان وجود داردو رقابت و حمله دو تیم بزرگ وقدرتمند را برای رقم زدم تاریخ ورزشی می بینی و جدال ورزشی میان دو تیم باشگاهی. به خوبی می دانم که وجود یک روح ورزشی بزرگ و یا وجود کودکان می تواند در نمایش فوتبال تاثیر گذار باشد. من خیلی متاسفم اگر تصور می کنید من یک فوتبالیست ناشایست و خشن هستم . برای انها این نامه را نوشتم .
    با صمیمی ترین سلام ها ، پاول ندود
    گفتنی است سایت یوونتوس ممبر از هواداران درخواست داشته نظر خود را نصبت به این مهره ارزشمند و دوست داشتنی ابراز دارند.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض تولدت مبارک سرجیو

برای سرجیو المیرون اولین جشن تولد در باشگاه یوونتوس فرا رسید. طی 5 روز اینده بانوی پیر جشن تولد سه مهره خود را برپا خواهد کرد. امروز سرجیو المیرون 27 سالگی خود را برای نخستین بار در کنار بیانکونری ها جشن می گیرد و روز جمعه 18 ابان (9 نووامبر) کاپیتان دوست داشتنی بانوی پیر همراه یوونتوسی ها اولین جشن خود را در کنار توبیاس پسر کوچکش بر پا خواهد کرد و 21 ابان (12 نووامبر) الساندرو بریندلی مدافع کهنه کار یووه 33 سالگی خود را با هم باشگاهی های سیاه وسفید خود جشن می گیرد. بنابر این اولین مراسم امروز برای هافبک ارژانتینی یووه خواهد بود. او امیدوار است در دیدار اینده یووه برابر پارما در استادیوم تاردلی با به ثمر رساندن گل شادی را به هواداران بیانکونری هدیه دهد. از سوی سایت یوونتوس و تمامی تیفوسی های یووه به سرجیو تبریک می گویم و ارزوی بهترین ها را برای وی داریم.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض الکس دوست داشتنی تولدت مبارک

امروز الکس 33 سالگی خود را درکنار بیانکونری ها جشن می گیرد ، جشن تولدی که برای سالیان متوالی برای کاپیتان برگزار می شود و همه بازیکنان و دوستداران اسطوره در شادی این مراسم شریک می شوند وخوشحالی خود را ابراز می دارند. بازیکن دوست داشتنی بانوی پیر که علاقه مندان یووه شدیدا دوستش دارند. او پرچم دار باشگاه بزرگ یووه است و همه به خوبی می دانند جشن تولد امسال برای او با هیجان و شوقی متفاوت برگزار خواهد شد، امروز در کنار الکس و سونیا فرزند کوچکی وجود دارد،فرزندی که زندگی پدرش را کاملا تغییر داده ، توبیاس تاثیر بسیار زیادی در زندگی پینتوریکو گذاشته است . بی تردید کاپیتان الکس این روز را فراموش نخواهد کرد ،بودن توبیاس 19 روزه در کنار پدر می تواند حس زیبا و هیجان انگیزی داشته باشد. الکس که تازه پدر شده توبیاس را بهترین هدیه تولدش می داند و ارزش پسرش را بسیار زیاد می داند و به خوبی می داند توبیاس رمز موفقیت او در اینده خواهد بود. پسری که در اینده نه چندان دور زمانی که متوجه شود پدرش دل پیرو مهره خوش تکنیک دنیای فوتبال است به پدر خود افتخار خواهد کرد و از اینکه پسر نخست الکس دل پیرو است خوشحال و راضی خواهد بود ، توبیاس می تواند جانشین پدر دوست داشتنی خود باشد و هواداران متعصب پدر را به ادامه شنیدن نام دل پیرو امیدوار کند.کاپیتان بانوی پیر جشن 33 سالگی خود را درحالی برگزار می کند که از نظر ورزشی و دوران حیات ورزشی اش در اوج قراردارد، او با 529 بازی با پیراهن سیاه وسفید یوونتوس تا رسیدن به صدر و شکستن رکورد شیره ا نزدیک می شود. بهترین و میلیون ها تبریک از سوی تمام بیانکونری های جهان به محبوب ترین ستاره یوونتوس .

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض کیه لینی در استانه تمدید قراداد

بعد از لگروتالیه که با یووه تمدید کرد به نظر می رسد نوبت تمدید قرارداد کیه لینی فرا رسیده باشد. کیه لینی مدافع اینده دار و خوبی است ، پس از بد اقبالی یووه و مصدومیت شدید اندراده ،یووه نیاز به تقویت در خط دفاع دارد ،کریشیتو هنوز مدافع دلخواهد نشده و در حال رشد و پیشرفت است اما کیه لینی می تواند با ماندن در کنار بیانکونری ها امید مربیان را افزایش دهد و رانیری را از بودن یک مدافع طراز اول مطمئن نماید. مربی بانوی پیر در بازی های این فصل نشان داده که از ترکیب گریگرا، کیه لینی در دفاع راست و چپ راضی است و به این دو مدافع اعتماد بیشتری نسبت به دیگران دارد. به این جمع لگروتالیه را می افزایم تا ترکیب دلخواه رانیری شکل گیرد ، با توجه به تمدید قرارداد نیکولا و جذب گریگرا تنها کیه لینی می ماند تا با تاکید ماندگاری در یووه رانیری را از داشتن مدافعین مطمئن و قدرتی در یووه اسوده کند. جورجیو کیه لینی برابر اینتر و زلاتان خوب بود و نمایش خوبی از خود به جای گذاشت با این حال نیاز به زمان و رشد بیشتر دارد، بی تردید او در برنامه طولانی مدت بانوی پیر نقش مهمی دارد و می تواند یووه را از داشتن مدافعین مطمئن و بزرگ اسوده کند . مسولین بیانکونری به خوبی از ارزش این بازیکن اگاهند و می دانند کیه لینی برای سایر تیم ها از جمله تیم های انگلیسی بسیار اهمیت دارد . جورجیو به ماندن در یووه علاقه بسیار زیاد دارد و اعلام کرده می خواهم قرارداد خود را تمدید کنم و در کنار یوونتوس بمانم

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض یووه اماده رقابت با پارما

یوونتوس و بازیکنان خود را اماده رقابت های اتی لیگ می کند. عصر یکشنبه بانوی پیر در ورزشگاه تاردلی مهمان ابی و زرد پوشان پارما خواهد بود به این ترتیب تمرینات ویژه این بازی اغاز شد. یووه پس از تساوی برابر اینتر با تفکرات رانیری و تلاش بازیکنانش به پیروزی مقابل پارما می اندیشد ، یووه نشان داد که توانایی بلند شدن را پیش از موعد مقرر دارد و هواداران یووه به اینده بسیار امیدوارترشده اند. یوونتوس در شرایطی خود را اماده رقابت با پارما می کند که اگوست گذشته در رقابت های کوپا ایتالیا با سه گل مولینارو،المیرون و صالح حمیدزیچ بر این تیم غلبه کرده است وامیدوار است دومین شکست را متحمل ابی و زرد پوشان نماید. رانیری در تمرینات امروز به شاگردانش تاکید کرد که دیدار اینده یک بازی فوق العاده مهم و اهمیت برتری در این مسابقه بسیار زیاد است. یووه دردیدار روز یکشنبه ندود هافبک قدرتمند خود را در اختیار ندارد.

پاول ندود ستاره چک تبار بیانکونری ها بازی برابر پارما را از دست داد. بعد از بازی یووه مقابل اینتر ندود از یک بازی محروم شد و او بیانکونری ها را در استادیوم تاردلی همراهی نخواهد کرد.

گفته می شود زبینا به ترک یووه می اندیشد، مدافع فرانسوی بیاکونری ها در صورتی که رانیری به نیمکت نشینی او ادامه دهد خواستار ترک تیم شده است . با این که قرارداد این مهره تا پایان سال 2011 اعتبار دارد اما با توجه به شرایطش در یووه و پیشنهاد چهار تیم انگلیسی تاتنهام،لیورپول، وستهام و استون ویلا احتمال جدایی زبینا از بانوی پیر در ماه ژانویه بسیار زیاد است.

دومنیک مربی تیم ملی فرانسه بار دیگر از دعوت دیوید ترزگه به تیم ملی خودداری کرد. به این ترتیب مهاجم گلزن بیانکونری ها این بار نیز از پوشیدن پیراهن تیم ملی کشورش محروم شد.

مسولین اینتر تاکید کردند ادریانو می تواند این تیم را در ماه ژانویه ترک کند ،در همین راستا منابع ایتالیا از پیوستن احتمالی ادریانو به یووه خبر دادند. با این حال به نظر می رسد مدیران یوونتوس قصد خرید این مهاجم پر حاشیه را نداشته باشند.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض داستان گذشته ،حال و اینده شاه تورین

امروز یک روز استثنایی برای الساندرو دل پیرو است . شماره یک بیانکونری ها امروز جشن 33 سالگی خود را در حالی برگزار می کند که 19 روز است حس پدر شدن را تجربه کرده. از زمانی که برای نخستین بار با پیراهن سیاه وسفید یووه با پیراهن شماره 16 وارد زمین و جانشین راوانلی در بازی یوونتوس برابر فوجا شد 14 سال می گذرد. از زمان که او پسر بسیار جوانی بود مدتها می گذرد ، این پسر جوان تبدیل به ستاره ای ارزشمند و دوست داشتنی شد. هم اکنون دل پیرو و یووه سالیان زیادی است که در کنار هم زندگی میکنند و امیدوارند این روند همچنان ادامه داشته باشد. داستان دل پیرو و بانوی پیر داستان گذشته ،حال و اینده است . با توجه به تمدید قرارداد کاپیتان، داستان دوست داشتنی محبوب بیانکونری ها ادامه دار شد و هواداران یووه تا پایان سال 2010 خوشحال خواهند بود که روز خداحافظی او را نخواهند دید. برای بانوی پیر یک قهرمان ،یک نام و یک کاپیتان وجود دارد و ان نام دل پیرو است ، به اعتقاد تیفوسی های متعصب سیاه و سفید پوشان یووه ، الساندرو دل پیرو، یوونتوس است و هیچ بازیکنی به اندازه او در این تیم محبوب نیست. امروز الکس 33 ساله میشود ،سالیانی که او رشد کرده ، قرارگرفتن عدد 3 در کنار هم می تواند برای کاپیتان ربراینده 3 اتفاق خوش یمن باشد. ابتدا تمدید قرارداد دو ساله با یوونتوس، تولد توبیاس اولین فرزندش و شاید کسب اسکودتو . به هر حال الکس ثبت یک نشان دیگر اسکودتو را بر روی پیراهن یووه خواستار است و امیدوار است با کسب قهرمانی شایستگی یووه را بار دیگر ثابت نماید. رفتن به لیگ اروپا و بازی دوباره در این رقابت ها می تواند لذت زندگی او را بار دیگر تکرار کند. الساندور دل پیرو ، پینتوریکو او یک هنرمند در خارج و داخل میدان است ، او شخصیتی است که همیشه درباره اش صحبت می کنند چه زمانی که خوب بازی کند چه زمانی که ضعیف باشد هیچ تفاوتی نمی کند او همیشه مورد توجه است. او شخصیت دوست داشتنی دارد و توجه همه را به خود جلب می کند ،الکس ستاره درخشانی است که خاموشی ندارد. او همیشه حاضر است و چهره حقیقی دارد ،او هرگز افت نخواهد کرد و هرگز ضعف او را نخواهید دید. الکس همیشه راه خود را ادامه می دهد ،راه جلو را در پیش دارد و ادامه خواهد داد. برای بازیکنی بزرگ مانند او بیان جملات زیبا کافی نیست و تمامی ندارد. هیچ نوشته ای ،هیچ جمله ای و هیچ کلمه ای وجود ندارد، هیچ جمله نمی تواند احساس علاقه دوستداران را به وی بیان کند. با این حال برای توصیف این ستاره ارزشمند نمرات و تاریخ صحبت می کنند. نمراتی که واقعی و حقیقی هستند ،او تا به امروز 536 بازی برای یووه انجام داده و 220 گل زیبا و مهم به ثمر رسانده. الکس یکی از ارزشمندترین و بهترین خریدهای حیات باشگاه یوونتوس به شمار می رود.او با 85 بازی ملی همیشه در کنار اتزوری ها بوده و 27 گل ملی در کارنامه دارد. دل پیرو توانست با رفتار و محبت خود دل هواداران را جلب نماید و از روبرتو باجو پیشی بگیرد. کاپیتان بیانکونری ها قهرمان جهان در سال 2006 را در کنار خود می بیند. پینتوریکو با پیراهن بیانکونری توانسته تمام افتخارات ورزشی را کسب کند و پیروز تمام جام ها شود. او به یووه قهرمانی های زیادی را تقدیم کرده و یووه نیز پیروزی های ارزنده ای را نصیب این بزرگ کرده است. الکسی همراه یووه قهرمانی سری ب را نیز در فصلی که حاضر به ترک باشگاه بزرگ یووه نشد و با بازی و یاری خود کمک کرد تا یووه بار دیگر به خانه اصلی خود بازگردد تجربه کرده، گل های الکس در فصل گذشته برای هیچ بیانکونری در جهان فراموش شدنی نیست. او با یووه در سری ب بازی کرد زیرا دلایل زیادی نزد خود داشت . الکس برای یووه افتخارات زیادی را به ارمغان اورده و وفاداری اش را بارها به بانوی پیر نشان داده ، او این رفتار را انجام داده تا پرچم دار یوونتوس شده . یک پرچم دار در سن 33 سالگی ، یک عدد احساسی برای او. در عوض شماره او در یوونتوس همواره 10 است ، شماره ای ویژه ستارگان و بازیکنان بزرگ . به الساندرو بهترین و بیشترین تبریکات را از طرف تمام جهان می فرستیم.

افتخارات کسب شده الساندرو دل پیرو همراه یوونتوس و تیم ملی ایتالیا:

قهرمان ایتالیا (سری آ) : 7 قهرمانی
    1994-1995 ،1996-1997 ، 1997-1998 ، 2001-2002 ،2002-2003 ، 2004-2005 ،2005-2006 (دو جام اخر بازپس گرفته شد.)

قهرمانی در کوپا ایتالیا( جام حذفی) 1 قهرمانی
    فصل 1994-1995

سوپر کوپا ایتالیا: 4 قهرمانی
    1995-1997-2002-2003

لیگ قهرمانان :1 قهرمانی
    1995- 1996

سوپرکوپا اروپا: 1 قهرمانی
    1996

جام بین قاره ای: 1 قهرمانی
    1996

جام اینترتوتو: 1 قهرمانی
    1999

در سطح ملی:
    قهرمانی در جام جهانی المان در سال 2006

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض اخبار کوتاه بیانکونری

گفته می شود بیانکونری ها برای تقویت هرچه بیشتر خط هافبک خود در تلاشند تا چند مهره را به خدمت بگیرند. در این میان نام دیگو بیش از هر مهره دیگر به گوش می رسد، مسولین وردربرمن کمی از مواضع گذشته خود کوتاه امده اند و با مذاکره رسمی با مدیران یووه موافقت کرده اند با این حال مبلغ درخواستی انان بالا است ، تیم المانی برای فروش دیگو 20 میلیون یورو در خواست داشته ان

علاقه به کریشیتو
    شایعه شده که کریشیتو یووه را ترک خواهد کرد اما رانیری صراحتا اعلام کرد به این مدافع بسیار جوان نیاز دارد و هرگز حاضر به از دست دادن بازیکنش نیست. مدیران یووه نیز خبر جدایی این بازیکن را تکذیب کردند

تکذیب زاپاتا
    کریستین زاپاتا با ابراز ناراحتی از شایعا اخیر اعلام کرد، من هرگز نگفته ام که یووه ارزش ندارد که به خاطر ان بخواهم به این تیم فکر کنم ، من امروز در روزنامه این مطلب را دیدم و واقعا ناراحت شدم . این جملات من نیست ، من گفتم در تیم خودم احساس خوبی دارم زیرا اینجا می خوام رشد کنم و کار و تمرین می کنم تا بتوانم با اودینزه به پیروزی برسم . من هرگز به یووه توهین نکردم ، این اخبار تماما اشتباه است و سخنان من نیست.گفتنی است روز گذشته زاپاتا ابراز داشته بود که به ترک اودینزه و رفتن به یووه فکر نمی کنم که در برخی روزنامه ها جمله او با تغییراتی نوشته شده بود.

ادریانو ؟ نه
    جووانی کوبولی مرد شماره یک یوونتوس اظهار داشت: به هیچ وجه به جذب ادریانو فکر نمی کنیم . او برای یووه بازیکن مورد توجه و دلخواهی نیست. السیو سکو نیز با تایید این مطلب گفت: یوونتوس هرگز به دنبال چنین مهره ای نخواهد رفت

جواب منفی گیلبرتو
    گیلبرتو سیلوا خطاب به یوونتوس ها گفت: به ترک ارسنال فکر نمی کنم، اینجا خوشبخت هستم و نمی خواهم لندن را ترک کنم. یووه تیم بزرگی است اما من قصد جدایی از ارسنال را ندارم

گزینه های جدید یوونتوس
    در لیست خرید های زمستانی یوونتوس نامت چهار مدافع به نام های ایووانویچ ، ملبرگ، دیگو لوگان و زاپاتا دیده می شود . به نظر می رسد سران بانوی پیر در تلاشند تا یکی از این نام ها را به تورینو بیاورند

خرسندی کیه لینی
    جورجیو کیه لینی مدافع بیانکونری ها گفت: تصور می کنم نقش مهمی در برنامه های اینده یوونتوس جدید به عهده دارم. از بودن در کنار بانوی پیر لذت می برم و قصد ترک تورین را ندارم. در نقش تازه ام در یووه راحتم و احساس خرسندی می کنم . مجموعه بیانکونری به من اعتماد دارد و از این بابت خوشحالم و فکر نمی کنم بین ما مشکلی پیش بیاید

بازگشت بومسونگ
    بومسونگ مدافع ارزشمند یوونتوس سرانجام به تمرینات تیم بازگشت. مدافع بانوی پیر بعد از گذراندن دوران مصدومیت در تمرینات گروهی یووه شرکت کرد به نظر می رسد او بتواند از هفته اینده یووه را همراهی کند با این حال پزشکان وضیعت او را در نظر دارند تا با امادگی کامل و بدون هیچگونه مشکلی به تیم اضافه شود. بهبود بومسونگ می تواند خبری خوش برای رانیری قلمداد شود

مصدومیت دوباره کامورانزی
    مائورو کامورانزی در اخرین تمرین بیانکوری ها مصدوم شد و سریعا به کلینیک یووه منتقل شد تا شرایطش بررسی شود به نظر نمی رسد اسیب دیدگی مهره قدرتمند یووه شدید باشد . با این وجود کریشیتو و مولینارو به احتمال زیاد بازی برابر پارما را از دست داده اند .

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض تیاگو - المیرون زوج جدید

در فصل تابستان بازيکنان زيادي ميان تيم هاي مختلف رد و بدل مي شود و از تيمي به تيم ديگر و از کشوري به کشور و ليگ ديگر منتقل مي شوند در اين ميان قيمت بازيکنان نيز تاثير زيادي در بازار نقل و انتقالات دارد يوونتوس با وجود شرايط خاصي که داشت توانست دو هافبک بزرگ را جذب نمايد تياگو و الميرون دو مهره خط مياني بودند که بانوي پير با صرف هزينه توانست راهي تورين نماید. بازي برابر پارما مي تواند شروع مهم و تاثير گذاري براي اين دو بازيکن باشد بعد از مدتها نيمکت نشيني نوبت بازي کردن تياگو و الميرون است البته براي رانيري مشکل است که به اين دو مهره که تاکنون زياد بازي نکردند بازي بدهد اما بايد روزي به انان اعتماد کند و اعتماد خود را به نشان دهد رانيري مي خواهد ستارگان خود را هميشه در فرم ايده ال داشته باشد و به انان در اين زمان بازي مي دهد با اين توصيف بهتر است در شرايطي به نام هاي تازه وار نيز توجه نمايد و از انان استفاده نمايد ديدار برابر پارما مي تواند شروع خوبي به حساب بيايد .

فرصت :
    دو قهرمان درلحظات سخت و دشواري را سپري کردند الميرون ، در کل رقابت هاي اين فصل تنها سه بازي در ترکيب قرارداشته و با بازي مقابل پارما در کوپا ايتاليا مجموع بازي هايش به عدد 4 مي رسد او در مصاف با اينتر از روي سکو ديدار را دنبال مي کرد و کمي از اين بابت دچار افسردگي شده است در نقطه ديگر تياگو قراردارد رانيري و مديران به او کمي بيشتر از الميرون اعتماد دارند و توانسته اعتماد مربي را به خود جلب نمايد در بازي فردا اين دو مهره مي توانند فرصت دوباره اي براي نشان دادن ارزش و اعتبار خود داشته باشند بودن الميرون در کنار کامورانزي مي تواند توان يووه را بالا ببرد و اگر به اين مهره ها پالادينو را نيز بيافزايم مي توان به قدرت هجومي بانوي پير به خوبي پي برد تياگو نيز مي تواند در ديدارهايي جانشين زانتي باشد بايد به مهره هاي تازه خريداري زمان داد تا با ترکيب گذشته هماهنگ شوند و مطمئن باشيد نتيجه خوبي نيز در بر خواهد داشت .

کامورانزی :
    او ارزوي بازگشت دارد ، اعتماد و اطمينان به او از ابتدا بوده و هست مائورو در تمرينات امادگي خود را نشان داده اما به نظر مي رسد با اسيب ديگي جزيي که دراخرين تمرين نصيبش شد هنوز توان 90 دقيقه بازي را نداشته باشد رانيري به خوبي از ارزش او اگاه است و مي داند با او يووه قدرت بيشتري مي گيرد صالح حميدزيچ در پست او بازي مي کند و اگر کامورانزي توان بازي برابر پارما را نداشته باشد او مي تواند جانشين وي شود در خط دفاع با وجود نبود مولينارو بايد از کريشيتو استفاده شود و زبينا که به تازگي زمزمه هاي جدايي سر داده در ترکيب قرار گيرد دل پيرو که 33 ساله شد نيز مي تواند بعد از برپايي جشن کنار هم باشگاهي هايش و جشن کوچک خانوادگي سه نفره در عصر روز گذشته در کنار سونيا و توبياس کوچولو مي تواند با روحيه و انگيزه زياد برابر پارما به افزايش تعداد گل هاي خود با پيراهن سياه وسفيد يوونتوس بيانديشد

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض رانیری به دنبال یوونتوس لیپی

فردا دیدار یوونتوس برابر پارما برگزار خواهد شد و ابی و زرد پوشان ایتالیا در ورزشگاه تاردینی میزبان سیاه وسفید پوشان یووه خواهند بود. شرایط یوونتوس برای بازی برابر این تیم مناسب و خوب است و بازیکنان در امادگی کامل به سر می برند و فشار تمرینات انان را اماده رقابت مهم فردا کرده است. یووه به مصاف تیمی می رود که در این فصل یک بار در جام حذفی با یکدیگر رودررو شدند . از سری مسابقات سری ا دو بازی اخر این دو تیم مساوی تمام شده و همین دلیل خوبی است تا دو تیم بازی رو به جلو و هجومی را در پیش بگیرند.یاران پارما در فصل جاری خیلی خوب کار کردند و نشان دادند از سرعت بسیار بالایی برخوردارند اما ما از انان بهترو سر تر هستیم.کلودیو رانیری در کنفرانس مطبوعاتی پیش از بازی از رقابت دوم یوونتوس و پارما صحبت می کند، به تاردینی می رویم به نزد مردمی که با من بسیار خوب رفتار کردند و من خاطرات و لحظات زیبایی از انان به یاد دارم. در اواخر اگوست در بازی های کوپا ایتالیا به مصاف انان رفتیم و با نتیجه 3 بر یک پیروز شدیم ، از ان زمان گذشته و ما رشد بسیار بهتر و بیشتری داشتیم ، همه در کنار هم ودر محیط صمیمی تمرین می کنیم .من با یووه به مسابقه ای می رویم که در ان شهر دوستانی دارم و همیشه با شادی و رضایت به انجا سفر می کنم ،فردا چهره دوستان اشنایی را خواهم دید لحظات خوبی را به یاد خواهم اورد، اما بازی ،این دیداری است که ما تنها برای کسب پیروزی به ان فکر می کنیم بعد از جدال خوب برابر اینتر این دیدار می تواند سه امتیاز برایمان داشته باشد. ما برابر نراتزوری ها اهداف زیادی در سر داشتیم و می خواستیم سه امتیاز را از ان خود کنیم ما نشان دادیم که از رقابت هراسی نداریم و از رقابت و مبارزه فرار نمی کنیم. بعد از مسابقه بزرگ نوبت و زمان بازی با پارما فرا رسیده ، امروز قدرت یووه را همه دیده اند و باور دارند، این تیم می خواهند مانند همیشه مدعی باشد ما عادت کرده ایم که صدرنشین باشیم .کیفیت حال حاضر یووه بسیار مهم و حیاتی است و ما در یووه این را به خوبی حس کردیم ،می خواهیم به یووه زمان لیپی نزدیک شویم .مربی بیانکونری ها ادامه می دهد و می گوید:ایده و نظر های که به ان تیم نزدیک باشد را می پذیرم و از این ایده ها خوشم می اید . به خوبی ان دوران را به یاد دارم، سالیانی که با مارچلو لیپی قهرمانی های یوونتوس به دست می امد.ما باید ان روش را دنبال کنیم زیرا با این روش و سیستم می توانیم به تکمیل برنامه های خود دست یابیم و افتخار بیافرینیم. رانیری معتقد است ارامش کنونی تیم و بازیکنانش می تواند نقطه قوت یووه محسوب شود.مردشماره یک نیمکت بانوی پیر از رشد بازیکنانش در این مدت بسیار راضی است ،ابتدا در پینتزولا یک گروه بودیم بعد یک تیم شدیم و هم اکنون یک خانواده بزرگ هستیم .زمانی که برابر امپولی ترزگه دروازه حریف را باز می کرد دوستانش را می دیدم که با خوشحالی تمام به سمت او می روند و او را در اغوش می گیرند و بعد تیاگو در اغوش دیگران جای می گیرد ،این گروهی است که همه در ان خوشحال و شاد هستند و برای پیروزی تیم بازی و تمرین می کنند.وی به محرومان بازی اشاره می کند،پاول ندود را به دلیل محرومیت در اختیار نخواهیم داشت به همراه مولینارو که وی مصدوم است .کامورانزی مهره مهمی است و توجه را جلب می کند او را می توانیم داشته باشیم با وجود اسیب دیدگی جزیی اما می تواند ما را همراهی کند.در خصوص زبینا باید بگویم بی صبرانه منتظر بازگشت وی هستم زیرا او از فیزیک بدنی عالی و از قدرت وحشتناکی برخوردار است و در سمت راست یک بازیکن بزرگ برای ما خواهد بود.گریگرا نیز مدافع خوبی در پست دفاع چپ است، ترزگه او یک مهاجم بزرگ است و از اینکه او را در تیمم دارم بیش از حد خوشحالم ،درباره بازی های ملی باید بگویم او بازی های زیادی برای فرانسه انجام داده و همیشه موفق بوده ای کاش نظر مربی تغییر کندو او بار دیگر به ترکیب تیم ملی فرانسه بازگردد .مربی بیانکونری ها در پایان تاکید کرد با روشی به میدان خواهندرفت که نمایش دهنده یک فوتبال زیبا و واقعی باشد و اظهار داشت: بسیاری علاقه مندند که بتوانند بازی و تیم و فوتبال ما را داشته باشند.

ترکیب احتمالی یوونتوس: بوفون، بریندلی، لگروتالیه، کیه لینی، کریشیتو، کامورانزی، زانتی، تیاگو، پالادینو، دل پیرو و ترزگه

نگاهی کوتاه به ده بازی اخر یوونتوس برابر پارما
    بیانکونری ها در ده مصاف اخیر خود برابر ابی و زرد پوشان پارما به 6 پیروزی و 4 تساوی و 21گل زده و 10 گل خورده دست یافته اند.در فصل 2003 یووه دردیداری پر گل توانست 4 بر صفر از سد حریف بگذرد و در اخرین دیداراین دو تیم نیز بیانکونری ها درجام حذفی با سه گل مولینارو، المیرون و صالح حمیدزیچ در مقابل تک گل کاستلینی به برتری سه بر یک رسیدند. در مجموع 48 بازی میان یووه و پارما برگزار شده که در کارنامه بیانکونری ها 25 پیروزی ،14 تساوی ،9 شکست، 80 گل زده و 41گل خورده دیده می شود. از این 48 بازی 32 مسابقه در سری ا بوده و یووه 14 پیروزی ،12 تساوی ،6 شکست و 53 گل زده و 31 گل خورده را کسب کرده است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •