اینا بازم دارن بازی رئال رو پخش می کنن , چقدر تا حالا من به اینا فحش و نفرین دادم خدا میدونه!!
اینا بازم دارن بازی رئال رو پخش می کنن , چقدر تا حالا من به اینا فحش و نفرین دادم خدا میدونه!!
ممنون بهروز جان بچه ها بياييد پيش بيني
من ميگم 4-1 به نفع بارسلون ( زهي خيال باطل)
لاپورتا كميته بازرسي تشكيل داد
خبرگزاري فارس: در پي مصدوميت شديد مهاجم كامروني تيم فوتبال بارسلونا از ناحيه تاندون پاي راست، ابهاماتي در مورد كم كاري برخي پزشكان و هراس آنها از جراحي به موقع به وجود آمده است.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از وب سايت اسپورت كاتالونيا، خوان كاناتو، پزشك ارشد بارسلونا در گزارشي جنجال آفرين خطاب به لاپورتا از سهل انگاري چند پزشك در اولين ساعات پس از قطعي شدن مصدوميت اتوئو خبر داده است.
خوان لاپورتا، رئيس باشگاه بارسلونا در پي اين بحران، كميته بازرسي تشكيل داده و 4 پزشك رسمي بارسلونا تا اطلاع ثانوي از كار بركنار شده اند.
اگر اتوئو به موقع تحت مداوا و جراحي فوق پيشرفته قرار مي گرفت، مدت مصدوميت وي حداقل به يك ماه كاهش پيدا مي كرد و از شدت جراحات داخلي در ماهيچه نيز جلوگيري مي شد.
ايسنا:عمل جراحي بر روي پاي آسيب ديده ساموئل اتوئو با موفقيت انجام گرفت.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اتوئو كه در جريان ديدار دوستانه بارسلونا برابر اينتر ميلان و پس از آن كه تنها دو دقيقه از حضورش در ميدان گذشت در برخورد با "خوآن" دچار آسيب ديدگي شد.
پس از اين مصدوميت روز گذشته ساموئل اتوئو مورد عمل جراحي قرار گرفت و به گفته پزشكان بارسلونا، تاندون آسيب ديده اين بازيكن كامروني به خوبي ترميم شده است.
پس از اين عمل پزشكان باشگاه به طور دقيق اعلام كردند كه اتوئو تا هشت هفته قادر به همراهي تيم نخواهد بود. او در اين مدت تمرينات سبكي را براي پرورش بافتهاي آسيب ديده انجام خواهد داد.
رامون كوگات پزشك مسوول عمل جراحي اتوئو گفت:« از هفتهي چهارم اتوئو ميتواند حركت كند و در نزديكي هشت هفته پس از عمل او ميتواند آماده حضور در ميادين شود.»
من ميگم سه هيچ به نفع بارسلون .
نيمه اول رو 2- 0 زديم.
هر دوتا رو هم رونالدينيو زده. دقيقه 8 و دقيقه 35 از روي نقطه پنالتي
مي بينم كه طرفداراي چلسي بدجوري دارن ميسوزن. تيمشون كه 2-0 باخته. روني ما هم كه 2 تا زده![]()
ممنون از اعلام نتیجه.
چرا بازی رو نشون نمی دن؟ آخه حیف نیست بازی رونالدینهو و مسی و هانری و ... رو توی یک تیم نبینیم؟
حیف شد, الان هاتبیرد رو هم ندارم.
اي نامردا دقيقه 70 يكيشو پس زدند
اسم گلزنش هم هست:M.S. Laskurain
واقعا كه اين رايكارد هم مشكل روحي داره. من نمي دونم چرا تورام رو ميگذاره رو نيمكت اين الگوئر بي عقل رو ميگذاره تو بازي.
شرط مي بندم اين گل يا تقصير والدس هست يا الگوئر
ويرايش:
همين الان يحيي توره دوباره يكي تو كيسه شون كرد دقيقه 72
ويرايش2:
ماركز هم دو كارته شد دقيقه 76 اخراج! همون بهتر هفته بعد ميليتو تو تركيب هست. يك بازيكن اونا هم دقيقه 80 مستقيما اخراج شد.
الان دقيقه 90 همون 3-1 جلو هستيم. اين صدا و سيما هم كه رفته رو اعصاب. حالا فردا بايد برم گلها رو از تو اينترنت دانلود كنم با اين اينترنت قات زده ام.
خب بازي هم تموم شد به سلامتيشون برو موج مكزيكي رو
(به قول ماريو رنگهاي ديگش نيست؟)
Last edited by R10MessiEtoo; 02-09-2007 at 22:29.
ممنون ازت.......خبرات عاليه.......
ميگم اين يهيا تركونده ها .......ميشه يه كم اطلاعات ازش بديد؟
کارت درسته ,من که فیض بردم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)