تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 37 اولاول ... 612131415161718192026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 370

نام تاپيک: نرم افزارهای زمین شناسی + آموزش

داره خودمونی میشه masbeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

11 ....

یه سوال مهم :
    حالا که اگر محیطی پیدا شد ! با تفسیر تصاویر ماهواره ای تا چند درصد احتمال داره این رخنمون دارای پتانسیل اقتصادی است یعنی چند درصد این رخنمون ها امکان اقتصادی بودنش هست ؟! حالت مگناتیت و هماتیت چه ؟ برخی رخنمون ها مشخص هست که کمرنگتر و برونزد ولکانیکی هستند ؟ ( میشه اینجوری تفسیر کرد )و آیا این فرض که بهترین مناطق دارای محیط آهن دار و مس دار قبلا ثبت شده و کسایی دیگه از ما زرنگ تر هستند ؟! یا اگر 16000 فارغالتحصیل معدن داشته باشیم آیا 16 هزار معدن ثبت نگردیده ؟

آیا شما این سخن رو تا چه حد قبول دارید ؟!

موقعي كه با تصاوير ماهواره اي براي اكتشاف اقدام ميكني نبايد به اين فكر كني كه چند درصد احتمال داره اون محدوده كه تو تصوير نشون داده شده اقتصادي باشه(اگه نظر منو بخواي محدوده اي كه تو تصوير ماهواره اي به عنوان ناحيه اميدبخش ثبت ميشه زير 20 درصد احتمال داره اقتصادي باشه). بلكه بايداينو در نظر بگيري كه با اين كار چند درصد از محدوده اي كه داري روش كار ميكني حذف ميشه....در مراحل بعدي اكتشاف مثل مطالعات صحرايي و تفصيليه كه احتمال اقتصادي بودن رو ميتوني بهتر و دقيق تر بررسي كني.

كارت و هدفت رو با فكراي نا اميدكننده اي مثل اينكه n نفر فارغ التحصيل داريم پس ديگه جا براي كار كردن من نيس خراب نكن....تو دوران تحصيل خودم تقريبا زير 1 درصد از بچه ها بودن كه واقعا دنبال كار تو اين زمينه بودن...بيشتر كسايي كه من ميشناختم حتي تو دوران كارشناسي ارشد 2 تا نرم افزار معدني رو نمي شناختن و تو تئوري كتابا مونده بودن چه برسه بخوان برا اكتشاف اقدام كنن. در واقع از معدن يا زمين شناسي فقط مدركشو داشتن....اگه بخوام تو اين زمينه حرف بزنم خودش يه كتاب ميشه پس همين قدر بگم كه تو الان از بيشتر از 15000 نفر از اون 16000 نفر جلوتري....در ضمن بيشتر محدودهاي معدني كه ثبت شده بدست افراد غير معدني مثل روستايي هاي اون ناحيه يا افراد خاص كه اطلاعات خاص تو دستشونه ثبت شده و ايران عزيزمون اينقدر بزرگه كه جا براي كار تو زمينه معدن برا همه هست(البته اگه بعضي از انسانهاي شريف سنگ جلو پاشون نندازن)....محدوده هاي زيادي هست كه هنوز دست نخورده باقي مونده و كسي هم دنبالش نيس تا روشون كار كنه....

2. این کاربر از masbeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Fxsignal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید
    شاید در این پست به صورت تخصصی به بررسی چند اصل پرداختم و تقاضای من از شما این است که در آخر با راهنمایی ارزنده تون من رو در پیشبرد اهداف کمک کنید
    اولین بحث در مورد درصد های باندی و روش density slicing است
    اول باید یک مقدمه رو بیان کنم :
    در نرم افزار ER mapper و ENVI گزینه ای ( ویزادی ) وجود داره به اسم Density Slicing که در نرم افزار Envi در هنگام لود تصویر در منو بار تصویر گزینه overlay و density slicng وجود دارد !
    من چون فقط در یک مقاله خوندم که از این روش استفاده کرده و نمیدونم آیا درست هست و یا نه ( نظر شما چیه )! اما خب بر فرض اینکه درست باشه باز چند تا مشکل دارم !
    1- چرا بعضی وقت ها از نسبت باندی ( 3 تقسیم 2 یا یک ) استفاده میشود و برخی اوقات ( نسبت باندی 5 تقسیم 4 )
    2- من وقتی از ویزارد Density استفاده مینکم حق انتخاب کردن یا نکردن 2 گزینه دارم که نمیدونم باید انتخاب بکنم یا نه ؟!
    الف ) band is seismic two-way time data
    ب ) color lookup table to use

در کنار الف باید در صورت انتخاب تیک زد ! شما میدونید منظور این چیه ؟!
    و در گزینه ب باید یه محدوده رنگی رو انتخاب کرد ! مثلا ampphase و green-brown و hue و red-yellow و .... pesudecolor و contour که من واقعا نمیدونم باید چه رنگی انتخاب کنم ؟ و هدف از این چیه البته در نرم افزار envi هم دقیقا به همین شکل است !

وقتی از درصد باندی 3/1 استفاده میشه به آن Iron oxide ratio میگویند ولی از درصد باندی 5/4 به اسم iron یاد میکنند ؟ چع فرقی بین iron , iron oxide وجود داره کدامش بهتر است برای کار من ( برخی مقاله ها از Fe یاد کرده )؟
    ( البته منظور همش آهن است رو میدونم اما تفاوت های ساختاری آنها در چیست )

جالب اینجاست که من هم درصد 3/1 و هم 5/4 رو تست کردم و Density slicing هم اجرا کردم با ( band is seismic …. رو برای هر دو تصویر تیک زدم و دیفالت ampphase رو انتخاب کردم برای هر تصویر) اما 2 نتیجه متفاوت گرفتم ! بنابراین باز تحقیقات کردم دیدم یا نباید از درصد 3/1 برای density slicing استفاده کرد یا lookup color ش رو درست تنظیم نکردم ؟!
    نظر شما چیه ؟
    در مورد PCA هم مطالبی میدونم ایا PCA همون pc4 و PC5 است که برای تشخیص سیلیس استفاده میشود ؟ ( درصد های متفاوت با واریانس که به باند ها میدند ؟ )
    ! کار باهاش در ENVI به چه شکل است ؟
    روش فازی رو نمیدونم چون نخوندم دربارش اما میدونم روش خوبی چون چند جا ازش یاد کرده ؟!

را
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و )آیا اگر محیطی پیدا شد ممکن است پاراژنز چند ماده باشد ؟ مثلا علاوه بر اهن کبالت و مولیبدن توش باشه ؟ و در کل درصد باندی
    5/4 یا 3/1 پارانانژ ( همزادی ) چه موادی هستند ؟؟!

د ) فرق GDEM با DEM چه چیه ؟ من تصاویر GDEM هم گیرم اومده ! ایا کمکم میکنه ؟!

ه) در مورد GPS ایا موبایل من که GPS navigator داره کار GPS دستی رو میکنه یا باید حتما تهیه کنم یه دستی ؟!

ممنون و سپاسگذارم بسیار شما واقعا به من امید چند برابر دادید و خیلی خوشحالم که شما به عنوان راهنمای من هستید ؟
    Last edited by Fxsignal; 23-01-2010 at 15:50.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

11

سلام

در مورد Density slicing بايد بگم كه تو توضيحات ENVI براي اين گزينه اومده كه براي تصاوير SAR كاربرد داره....اگه مقاله اي داري كه از اين گزينه(يا روش) براي استخراج داده از عكس استفاده كرده اينجا بزار....

براي آهن يا كلا براي هر ماده اي از نسبت باندي هاي مختلفي استفاده ميشه چون لزومي نداره آهن هميشه به يه شكل ديده بشه...يه موقع هدف ديتكت كردن هماتيت هستش بخاطر همين از يه نسبت خاص استفاده ميكنه و يه موقع تركيب ديگري از آهن هستش....بايد ببيني تو مقالاتي كه داري هدف تشخيص چه ساختار يا كاني از آهن بوده....مثلا وقتي گفته iron oxide بايد ببيني منظورش چه كاني بوده...

در مورد روش PCA هم بايد بگم كه مطلب تو اينترنت در مورد اين موضوع زياده ... بگردي حتما پيدا ميكني....اگه چيزي پيدا نكردي بگو من بذارم..

استی ایا محیط های مس دار و اهن دار در سیلیس ها تشکیل میشه
    منظورتو دقيقا متوجه نشدم...سيليس تقريبا همراه اكثر كاني سازي ها مشاهده ميشه....يه خورده بيشتر
    توضيح بده...

Clay چیست ( خاک رس ) ؟ و در آن چه آنامالی هایی میشه یافت کرد ؟
    کد:
    منظورت از اينكه در ا.ن چه آنومالي هايي ميشه پيدا كردرو متوجه نمي شم لطف كن يه خورده بيشتر توضيح بده...

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    خسته نباشید
    مقاله ای یافتم در مورد PCA و کروستا ! جالب بود !؟
    فکر میکنم من زیادی جلو رفتم ؟!!!
    اما لینک مقاله ای که در مورد density slicing رو میگذارم ببینید چی گفته !

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با سلام :

مقاله که در اون Density Slicing استفاده شده بود لطفا از این جا بگیرید و در صفحه 7 مشخص تر گفته لطفا نتیجه رو هم به بنده بگویید
    از اینجا بگیرید ؟

کد:
    هیدروکسیل چیه ؟

روش کروستا که روش بر مبناي آناليز مولفههاي اصلي است روشي فوق العاده قوي جهت استخراج و تفکيک انواع
    آلتراسيون هاست.
    من خودم جستجو میکنم ولی اگر ممکن است یه منبع برای یادگیری این روش با envi بزارید ؟!

راستی واسه تهیه تصاویر ماهوارهای با کسی تماس تلفنی داشتم ایشون میگفت به جای اینکه بری اینهمه تصاویر ماهواره ای aster و etm بگیری و زحمت بکیشی محیط التراسیون رو پیدا کنی گفت من نقشه کل ایران که کسی نداره در مورد تمام نقاط التراسیون و منابع مهم معدنی از جمله مس اولویت دار - طلا - اهن - کائولیت - الونیت و ..... !؟!

1-البته نمیدونم چرا کسی که اینو داره چرا خودش اقدام نمیکنه ؟!
    2- کار سختی نیست با تصاویر لاندست و آستر میشه راحت تهیه کرد فقط وقت گیر هست !؟
    3- ( البته تصاویر منطقه ای رو دیدم که نشون داده بود مناطق مهم معدنی رو ) اما امکانش هست قدیمی باشه یا نقاط فقط ثبت شده باشه ؟!
    4- ایا چنین چیزی وجود داره ؟! و به نظر شما ارزش خرید داره ؟!

یه سوال مهم دیگه :
    از مراحل اکتشاف مقدماتی ( از ب بسم الله - خرید تصاویر - برنامه و ...... ) تا تفصیلی اگر به فرض 100 ریال خرج شود ! مثلا تا ثبت یه محدوده چقدر هزینه صرف شده ؟! یعنی منظورم اینه که تا الان چند درصد از لحاظ مخارج به طور نرمال جلو رفتم ( به فرض اینکه یه محدوده بتونم ثبت کنم تا چند ماه آینده )

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

شناسایی آلتراسیون ها بوسیله تلفیق روش بهینه شده کروستا و LS-fit

این روش در مقاله ای که برای شناسایی محیط های بنتونیت دار استفاده شده بود یافتم و با مطالب قبلی شما تطبیق دادم دیدم که روش اصلی شناسایی دگرسانی ها و حتی محیط های طلا دار - مس دار - آهن دار - کائولیت دار - و .... با 3 روش زیر است :

1- PCA
    2- کروستا
    3- LS-Fit
    و البته تلفیق این 3 روش و در آخر هم interpretation و یا تحلیل !
    به نظر حقیر ادامه بحث های علمیمون رو در این باره بگذاریم !

لطفا مقاله زیر رو دریافت کنید ( متن فارسی - جستجوی مس پرفیری با استفاده از ETM و روش های PCA و کروستا )

کد:

صفحات 4 تا 7 رو مطالعه فرمایید !
    و اگر محبت کنید به طور خلاصه بفرمایید چطور اون رو روی نرم افزار ( ENVI ) انتقال بدم ( PCA - PC4 , PC5 و اینورز ( منفی ) !

ببینید مسیری که من میرم واسه ساخت PCA و همونطور که در مقاله میگه درست است یا خیر »

1- برنامه envi رو باز میکنم
    2- Transform
    3- proncipal compents
    4- forward pc rotation
    5- new
    6- قرار دادن 6 باند لاندست ( شامل 1-2-3-4-5-7 )
    7- ساخت PC1 -6
    8- برای RGB
    9- basic tools
    10- band math
    11- منفی b4 ( در واقع برای تهیه -pc4 ) و همچنین -pc5 و همچنین تقسیم PC4 , PC5 البته منفیشون بر 2
    12- لود RGB
    13 - پیکسل های روشن اکسید اهن است ؟

به نظر شما 13 مرحله من درسته ؟
    لطفا راهنمایی فرمایید
    ضمنا روش Crosta هم توضیح بدید به سیاق بالا
    Last edited by Fxsignal; 25-01-2010 at 03:37.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سوال 2 ) سنگ آهن مصرفش برای کارخانجات سیمان هم میباشد ؟!

سوال 2) در 2 مقاله دقیقا 2 جمله متفاوت دیدم ! (5/7,4/2,3/1)RGB را در نظر بگیرید تصویر کاذب به دست آمده در مقاله ای فارسی نوشته بود برای اکسید آهن آبی است در مقاله ای دقیقا نوشته بود برای اکسید آهن و هیدروکسیل سفید ×××!!!!!
    ؟ کدومش درسته ؟

سوال 3) آقا اگر بشه با PCA و کروستا تصاویر التراسیون و اکسید های آهن رو پیدا کرد ! چطور میشه در تصویر مناطق دارای اکسید های آهن رو از دیگر مناطق جدا کرد ؟!

سوال 4) در مقاله که در بالا به لینکش رو دادم مشخص کرده در موله اصلی برای آهن PC4 و برای کروستا Pc3 استفاده میشود ایا این یک قانون یا قضیه است و میشه بهش تکیه کرد ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

11 .....

سلام

ماشالا به اين همه پشتكار...يه روز اينورا پيدامون نميشه رگباري سوال ميپرسي....ايول كارت خيلي عاليه

يه سوال تو پستهاي قبل پرسيده بودي كه يادم رفت جواب بدم....

تصاوير GDEM همون تصاوير DEM هستن فقط براي كل جهان تهيه شدن(Global). در واقع اين پروژه اي هست كه توسط آمريكا و ژاپن روي تصاوير استر انجام شد و فكر هم نمي كنم بتوني براي اكتشاف ازش استفاده كني...در ضون از آدرس زير ميتوني تصويرشو تهيه كني.....

کد:

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

11

سلام مقاله اي كه در مورد Density فرستادي رو هنوز فرصت نكردم بخونم...خوندم جوابتو ميدم....

هيدروكسيل در واقه همون يون OH هستش كه اگه اشتباه نكنم براي ديتكت كردن رسها زياد كاربرد داره...

من خودم جستجو میکنم ولی اگر ممکن است یه منبع برای یادگیری این روش با envi بزارید ؟!
    چشم.. يه منبع فارسي فك كنم دار... پيداش كردم ميزارم

راستی واسه تهیه تصاویر ماهوارهای با کسی تماس تلفنی داشتم ایشون میگفت به جای اینکه بری اینهمه تصاویر ماهواره ای aster و etm بگیری و زحمت بکیشی محیط التراسیون رو پیدا کنی گفت من نقشه کل ایران که کسی نداره در مورد تمام نقاط التراسیون و منابع مهم معدنی از جمله مس اولویت دار - طلا - اهن - کائولیت - الونیت و ..... !؟!

1-البته نمیدونم چرا کسی که اینو داره چرا خودش اقدام نمیکنه ؟!
    نمي دونم والا...از خلق خدا هرچي بگي بر مياد...ولي كلا فك نكنم ارزش خريد داشته باشه...

یه سوال مهم دیگه :
    از مراحل اکتشاف مقدماتی ( از ب بسم الله - خرید تصاویر - برنامه و ...... ) تا تفصیلی اگر به فرض 100 ریال خرج شود ! مثلا تا ثبت یه محدوده چقدر هزینه صرف شده ؟! یعنی منظورم اینه که تا الان چند درصد از لحاظ مخارج به طور نرمال جلو رفتم ( به فرض اینکه یه محدوده بتونم ثبت کنم تا چند ماه آینده )
    تو همين الان هم ميتوني هر محدوده اي رو خواستي ثبت كني...فك كنم حداكثر 40 - 50 تومن خرج داره....ولي اگه ميخواي تا مرحله تخمين ذخيره پيش بري و يه كار درست درمون كرده باشي بايد بگم كه چون هنوز داري روي تصاوير ماهواره اي كار ميكني يك دهم خرج اصلي رو هم نكردي....مثلا اگه بخواي كار ژئوفيزيك يا ژئوشيمي يا حتي حفاري انجام بدي هزينهات سر به آسمون ميزاره(در برابر هزينه خريد تصاوير ميگم)...

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

11

شناسایی آلتراسیون ها بوسیله تلفیق روش بهینه شده کروستا و LS-fit

این روش در مقاله ای که برای شناسایی محیط های بنتونیت دار استفاده شده بود یافتم و با مطالب قبلی شما تطبیق دادم دیدم که روش اصلی شناسایی دگرسانی ها و حتی محیط های طلا دار - مس دار - آهن دار - کائولیت دار - و .... با 3 روش زیر است :

1- PCA
    2- کروستا
    3- LS-Fit
    و البته تلفیق این 3 روش و در آخر هم interpretation و یا تحلیل !
    به نظر حقیر ادامه بحث های علمیمون رو در این باره بگذاریم !

لطفا مقاله زیر رو دریافت کنید ( متن فارسی - جستجوی مس پرفیری با استفاده از ETM و روش های PCA و کروستا )

صفحات 4 تا 7 رو مطالعه فرمایید !
    و اگر محبت کنید به طور خلاصه بفرمایید چطور اون رو روی نرم افزار ( ENVI ) انتقال بدم ( PCA - PC4 , PC5 و اینورز ( منفی ) !

ببینید مسیری که من میرم واسه ساخت PCA و همونطور که در مقاله میگه درست است یا خیر »

1- برنامه envi رو باز میکنم
    2- Transform
    3- proncipal compents
    4- forward pc rotation
    5- new
    6- قرار دادن 6 باند لاندست ( شامل 1-2-3-4-5-7 )
    7- ساخت PC1 -6
    8- برای RGB
    9- basic tools
    10- band math
    11- منفی b4 ( در واقع برای تهیه -pc4 ) و همچنین -pc5 و همچنین تقسیم PC4 , PC5 البته منفیشون بر 2
    12- لود RGB
    13 - پیکسل های روشن اکسید اهن است ؟

به نظر شما 13 مرحله من درسته ؟
    لطفا راهنمایی فرمایید
    ضمنا روش Crosta هم توضیح بدید به سیاق بالا

روشي كه رفتي درسته...البته اينم بگم كه در مورد اين كار خاص روشت درسته...مثلا تو اين كار PC5 انتخاب شده و ممكنه تو كاره تو فرق كنه....دليل اينكه در اين مقاله PC5 انتخاب شده اينه كه باند 5 و 7 تصويرش بيشترين اختلاف رو تو PC5 نشون ميدن..خودت ميتوني مقدار اختلافات رو از روي جدولهاي مقاله محاسبه كني...

روش كروستا هم دقيقا مثا PCA هست با اين تفاوت كه براي جلوگيري از خطاي زياد تنها باندهاي مورد نظرمون رو انتخاب ميكنيم...به همين خاطر هم هست كه اسم ديگه روش كروستا رو selctive PCA گذاشتن....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •