با سلام و خسته نباشید
شاید در این پست به صورت تخصصی به بررسی چند اصل پرداختم و تقاضای من از شما این است که در آخر با راهنمایی ارزنده تون من رو در پیشبرد اهداف کمک کنید
اولین بحث در مورد درصد های باندی و روش density slicing است
اول باید یک مقدمه رو بیان کنم :
در نرم افزار ER mapper و ENVI گزینه ای ( ویزادی ) وجود داره به اسم Density Slicing که در نرم افزار Envi در هنگام لود تصویر در منو بار تصویر گزینه overlay و density slicng وجود دارد !
من چون فقط در یک مقاله خوندم که از این روش استفاده کرده و نمیدونم آیا درست هست و یا نه ( نظر شما چیه )! اما خب بر فرض اینکه درست باشه باز چند تا مشکل دارم !
1- چرا بعضی وقت ها از نسبت باندی ( 3 تقسیم 2 یا یک ) استفاده میشود و برخی اوقات ( نسبت باندی 5 تقسیم 4 )
2- من وقتی از ویزارد Density استفاده مینکم حق انتخاب کردن یا نکردن 2 گزینه دارم که نمیدونم باید انتخاب بکنم یا نه ؟!
الف ) band is seismic two-way time data
ب ) color lookup table to use
در کنار الف باید در صورت انتخاب تیک زد ! شما میدونید منظور این چیه ؟!
و در گزینه ب باید یه محدوده رنگی رو انتخاب کرد ! مثلا ampphase و green-brown و hue و red-yellow و .... pesudecolor و contour که من واقعا نمیدونم باید چه رنگی انتخاب کنم ؟ و هدف از این چیه البته در نرم افزار envi هم دقیقا به همین شکل است !
وقتی از درصد باندی 3/1 استفاده میشه به آن Iron oxide ratio میگویند ولی از درصد باندی 5/4 به اسم iron یاد میکنند ؟ چع فرقی بین iron , iron oxide وجود داره کدامش بهتر است برای کار من ( برخی مقاله ها از Fe یاد کرده )؟
( البته منظور همش آهن است رو میدونم اما تفاوت های ساختاری آنها در چیست )
جالب اینجاست که من هم درصد 3/1 و هم 5/4 رو تست کردم و Density slicing هم اجرا کردم با ( band is seismic …. رو برای هر دو تصویر تیک زدم و دیفالت ampphase رو انتخاب کردم برای هر تصویر) اما 2 نتیجه متفاوت گرفتم ! بنابراین باز تحقیقات کردم دیدم یا نباید از درصد 3/1 برای density slicing استفاده کرد یا lookup color ش رو درست تنظیم نکردم ؟!
نظر شما چیه ؟
در مورد PCA هم مطالبی میدونم ایا PCA همون pc4 و PC5 است که برای تشخیص سیلیس استفاده میشود ؟ ( درصد های متفاوت با واریانس که به باند ها میدند ؟ )
! کار باهاش در ENVI به چه شکل است ؟
روش فازی رو نمیدونم چون نخوندم دربارش اما میدونم روش خوبی چون چند جا ازش یاد کرده ؟!
را
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و )آیا اگر محیطی پیدا شد ممکن است پاراژنز چند ماده باشد ؟ مثلا علاوه بر اهن کبالت و مولیبدن توش باشه ؟ و در کل درصد باندی
5/4 یا 3/1 پارانانژ ( همزادی ) چه موادی هستند ؟؟!
د ) فرق GDEM با DEM چه چیه ؟ من تصاویر GDEM هم گیرم اومده ! ایا کمکم میکنه ؟!
ه) در مورد GPS ایا موبایل من که GPS navigator داره کار GPS دستی رو میکنه یا باید حتما تهیه کنم یه دستی ؟!
ممنون و سپاسگذارم بسیار شما واقعا به من امید چند برابر دادید و خیلی خوشحالم که شما به عنوان راهنمای من هستید ؟