دانشگاه دولتی که احتمالا بهمن ماه یا اسفند ماه ثبت نام می کنن که تو همین تاپیک اعلام میشه
در مورد دانشگاه آزاد درست نمی دونم چه موقع ثبت نام می کنن
دانشگاه دولتی که احتمالا بهمن ماه یا اسفند ماه ثبت نام می کنن که تو همین تاپیک اعلام میشه
در مورد دانشگاه آزاد درست نمی دونم چه موقع ثبت نام می کنن
سلام به همه
من الكترونيك خوندم(شيراز)
بعد از 3 سال (خدمت)و دنباله كار بودن به اين نتيجه رسيدم هيچ چيزي بهتر از ادامه تحصيل نيست
عزم رو جزم كردم(((خدا كنه درست نوشته باشم))) كه امسال يا تو كنكور قبول بشم يا تو ازمون ورودي يه جايي نميدونم
ايشاا... همتون قبول بشين و دعا كنيد ما هم بشيم
ممنون
بچه شهر
سلام
من کل 21 صفحه رو خوندم تاپیک جالبیه
1- کسی دقیق نمی دونم برنامه نویسی برای رشته کامپیوتر چه زبانی توی کنکور کاردانی به کارشناسی میاد؟
کسانی که کلاس میرن باید خبر داشته باشن چون کلاسا همونی که تو کنکور میاد رو تدریس می کنن
انشاا... همه پشت کنکوریها وقتی میرن سایت سنجش و شماره داوطلبی رو وارد می کنن و روی دکمه اینتر
کلیک می کنن برای نتیجه آزمون ها اینجوری بشن
موفق باشید
معلوم نیست که
امروز یه چیزی میگن فردا یه چیز دیگه
vb , ++c شاید
پاسکال و c شاید
معلوم نننننننییییسسسست
زمان ثبت نام کاردانی به کارشناسی ناپیوسته آزاد کی هست؟؟
کسی می دونه جواب کاردانی به کارشناسی آزاد کی اعلام می شه؟
فرشید جان گفت که اول بهمن ماه اعلام میشه ... ممکنه دیر و زود بشه یکم ... آخه نیست سازمان سنجش خیلی تو کارش نظم داره![]()
دوستان محبت کنند تاریخ ارائه دفترچه های کاردانی به کارشناسی دانشگاه آزاد رو بگن ممنون میشم
و اینکه من چی واسه کنکور بخونم
vb , ++c شاید
پاسکال و c شاید
!!!!!!!!!!؟؟؟
دوست عزیز گفتم که معلوم نیست کار اینها
به احتمال زیاد پاسکال و سی میاد
برای آزمون کاردانی به کارشناسی اگر یه شهر دیگه آزمون بدم تاثیری در قبولی در اون شهر داره ؟
مثلا من به جای تهران برم اصفهان ازمون بدم و اولویت اول هم اصفهان بزنم تاثیری داره ؟
برای علمی کاربردی و دولتی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)