دوست عزیز خوشحالم از اینکه بازم در خدمت شما دوست عزیز هستم
برای من مشکلی در حین کار پیش اومد که منجر به نابینایی من برای مدتی شد , حالا که یکم بهتر شدم باز در خدمت دوستان هستم
دوست عزیز خوشحالم از اینکه بازم در خدمت شما دوست عزیز هستم
برای من مشکلی در حین کار پیش اومد که منجر به نابینایی من برای مدتی شد , حالا که یکم بهتر شدم باز در خدمت دوستان هستم
خیلی خوشحالم که جوابم رو دادید و برگشتید......... مرسی
با سلام
رايتر من ديگر سي دي نمي خواند يعني خيلي از اون استفاده كردم و چشم عزيزش خيلي ضعيف شده اون رو هم تميز كردم ولي باز هم ... حال مي خواهم آن را درست كنم ولي اطلاعات خاصي درباره اين چشم ها ندارم فقط ديدم يك لنز دارد و يك توليد كننده باريكه ليزر. آيا درست كردن آن ممكن است؟ براي تهيه قطعات لازم بايد يه كجا مراجعه كنم؟
با تشكر
سلام. من یه رایتر samsung 48.24.48 دارم .(تقریبا 6 سالشه)
وقتی که داره cd رو میخونه یا داره write میکنه و سرعتش چرخشش زیاد هست یه صدای بدی از توش میاد بیرون
اینجوری (قیییییییییییییییییییییژ) و سرعتش کم میشه . یه بار هم cd توش پودر شد . ولی هنوز کار میکنه . چیکارش کنم که درست بشه ؟
-------------------------------------------------
یه cd rom asus هم دارم که یه روز از روی کنجکاوی وصلش کردم به آداپتور 12 ولت و از اون روز دیگه وقتی به کامپیوتر وصل کردم اصلا کار نکرد حتا بیرون هم نمیاد . کامپیوتر هم اصلا نمیارتش. به نطر شما به لقاح الله پیوسته یا قابل تعمیره ؟
دم شما گرم
دوست عزیز اول از هر کاری پتانسیو متر اون رو تمیز و تنظیم کن البته قبلش جای اصلی رو با لاک
علامت بزن که اگه جواب نداد اونو سر جاش برگردونی , و در صورت خرابی عوضش کن
از اون که مطمئن شدی باید به سراغ بوبینها بری و از سلامت اونها هم مطمئن بشی و در آخر اگه
موارد بالا مشکلی نداشت , قسمت شیشه ای لنز مشکل داره که یا باید یه لنز دیگه رو فدا کنی و
یا اونو بالا بیاری که چند روش برای این کار هست اگه خواستی انجام بدی تا برات توضیح بدم .
موفق باشی
دوست عزیز این صدا که میگی مربوط به موتور اصلی هست که سیدی رو میچرخونه .
اگر به علت شکستن سیدی این مشکل به وجود اومده , به احتمال زیاد راهی نداره و باید این موتور
عوض بشه . میشه گفت مدلهای سامسونگ این نقطه ضعف رو دارن که دور موتور خیلی بالاست
مخصوصا در سیدیهای بازی و دیتا که اگه خش هم داشته باشه برات پروازم میکنه و با یه ترک یا
خمیدگی کوچیک باعث شکستن یا بهتر بگم انفجار سیدی میشه
برای اینکه مطمئن بشی که موتور خرابه یا نه باید در سیدی رام رو باز کنی و اونو تکون بدی یا
قسمتی رو که سیدی روی اون جا میافته رو با دست بچرخونی و اگه در این حالت صدای خشخش
یا صدایی مثل شیشه خورده داد, موتور باید عوض بشه ولی اگه صدا نداد و فقط کمی سفت بود
شما میتونی با مقداری روغنکاری و زدن گریس ( چرخ دنده ) به موتور , مشکل رو حل کنی .
اگه سئوالی داشتی در خدمتم .
در مورد اونیکی که به 12 ولت وصلش کردی باید بگم مقدار برق موردی نداره ولی شما جای مثبت
و منفی رو اشتباه زدی که باعث سوختن آی سی رگلاتور شده که میتونی به راحتی عوضش کنی
حتی اگه مینیاتوری باشه میتونی مدل عادی یعنی اندازه بزرگ رو به جای اون به مدار وصل کنی
اگه تونستی یه عکس از مدار اون بذار تا قطعه سوخته ومقدار و شماره قطعه سوخته رو بهت بگم
اگه تو کلمات اشتباه تایپی هست شرمنده . موفق باشی
اون پتانسيومتر رو بايد با اسپري تميز كنم؟(اين پتانسيومتر چه نقشي در مدار دارد؟) اين پتانسيومتر جاي خيلي حساسي قرار گرفته براي در آوردن آن بايد چي كار كنم؟
براي تست بوبين ها بايد چگونه عمل كنم؟( چون من از نحوه سيم پيچي اونها خبر ندارم)
روش بالا آوردن لنز را لطفا توضيح دهيد
با تشكر
Last edited by masood hashemy; 28-02-2008 at 08:31.
مادربورد من ديگر پورت ps2 را نميشناسد يعني ماوس ps2 كه در آن ميزنم ماوس كار نميكند حالا جزييات را ميگويم:
ماوس سالم است(روي سيستم ديگر چك شد) و حتي در زمان بالا آمدن ويندوز نيز لامپش روشن است و اسم آن درsetup بايوس نيز هست ولي زماني كه در ويندوز هستم اصلا نشانگر ماوس در اثر حركت ماوس تكان نمي خورد به همين خاطر يك ماوس usb گرفتم ولي كار كرد!(از صحت ويندوز مطمئن هستم) به نظر شما كجاي مادربورد اشكال پيدا كرده است؟
با تشكر
يكي از مادربوردهايي كه در خانه دارم هيچ كدام از پورتهاي usb آن كار نميكند يعني فكر كنم به احتمال زياد چيپست usb آن سوخته است حال نظر شما چيست؟(از همه نظر درست است فقط usb آن كار نميكند) اين چيپ هاي usb جايي گير مي آيد؟
يك فن كوچولو دارم كه بصورت optional روي يكي از قسمت هاي مادريورد گذاشته بودم بعد از 2 سال يك صداي اضافي از آن فن مي آيد مثل صداي خشك شدن فن. حال با چه ترفندي ميتوانم صداي آن را كم كنم؟
با تشكر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)