سلام به همه بچه هاي گل اين فروم اينجا كي ميتونه واسه من سي دي لينوكس بفرسته چون من نتونستم عضو شم اگه ميشه به ايميلم اطلاع بدين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه بچه هاي گل اين فروم اينجا كي ميتونه واسه من سي دي لينوكس بفرسته چون من نتونستم عضو شم اگه ميشه به ايميلم اطلاع بدين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سينا 2145 من همين امروز 30 تا از سي دي هاش واسم اومد كه نامرد اداره ي پست فقط 10 تاشو داد
وقتي شما ميگي اولا knoppix يعني ميدوني ديگه. منم گوش ميكنم. راستي اين درايوهاي ويندوز رو با چي توي لينوكس بينم؟نوشته شده توسط rootnt
با عرض سلام دوستان مثل اينكه اين سايت ديگه سي دي نميده تكليف ما چيه كسي از برو بچ نمي تونند سي دي واسه من بفرستند منون ميشم
اقا اقا اجازه!!!!!
ما هم می خوایم اگه ممکنه. منظورم سی دی لینوکس هست اگر کسی هنوز در این زمینه فعالیت داره یک کمکی کنه و یک ثوابی ببره ما دعاگوش می شیم این ایمیل ما. اگه می تونه ما رو ثبت نام کنه که برامون سی دی بفرستند.
نشانی پستی : اردکان یزد خیابان صدرآباد جنب کتابفروشی احسان کدپستی : 58136 - 89518 پلاک 121
به نام محسن رضی
ایمیل ما هم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتظریم هااااااااا.......
با سلام
يه بامرامي هست اين سي دي را براي من هم بفرسته من كه دو ماهه ثبت نام كردم ولي خبري نشد حسابي كنف شديم.
alaodin@noavar.com
Last edited by alaodin1; 14-11-2005 at 03:46.
کپی اش رو میتونم واست بفرستم، میخوای؟نوشته شده توسط ماراتون
![]()
بروبچ كسي نيست سي دي لينوكس واسه من بفرسته منون ميشم
يا حق
اگه به دستت نرسیده آدرستو تو پی ام برام بفرست - ضمنا بگو که سی پی یوت 64 بیت هستش یا نه ؟نوشته شده توسط hamii
-------------------------
ضمنا آموزش نصب ubuntu رو تو :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گذاشتم .![]()
اگه به دستت نرسیده آدرستو تو پی ام برام بفرست - ضمنا بگو که سی پی یوت 64 بیت هستش یا نه ؟
با عرض سلام به شما دوست عزيز كه حاضر شدين سي دي واسه من بفرستي خيلي ممنون از لطفتون
در مورد سي پي يو گفته بودين مي تونيد راهنمايي كنيد از كجا بايد بدونم سي ژي يوم چند بيت هستش؟؟![]()
يا علي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)