نه منظورم لینک برنامه سرکان!
نه منظورم لینک برنامه سرکان!
با دونستن رتبه در كنكور سراسري چطور ميشه انتخاب رشته كرد؟
من در سال 79 كنكور دادم ولي طوري انتخاب رشته كردم كه قبول نشم و براي سال بعد بخونم.
بعد از 6-7 ماه كارنامه انتخاب رشته من به آدرسم پست شد و به دستم رسيد كه توش اطلاعات مربوط به رشته انتخابي، رتبه من، رتبه اولين نفر قبول شده در اون رشته و آخرين نفر قبول شده در اون رشته رو نشون ميداد و من ميتونستم با استفاده از اون تخمين بزنم با چه رتبه اي ميتونم سال بعد در كنكور در اون رشته / محل قبول بشم.
اما از اون به هركسي از بستگانم كه امتحان رو برگزار كرد و انتخاب رشته كرد و چه قبول شد و چه نشد اصلاً بهش چنين كارنامه اي ندادن. چطور ميشه اون كارنامه كه يادمه رنگشم سبز بود رو تهيه كرد.
آخه يكي از آشنايانم پارسال با رتبه 1328 علوم تجربي در منطقه 2، تمام رشته هاي مربوط به پزشكي، داروسازي و دندان پزشكي رو انتخاب كرده بود ولي قبول نشد.
الآنم با گذشت يك سال از آن زمان، هنوز هم اون كارنامه رو براش نفرستادن. امسال هم طوري امتحان داده كه به نظر ميرسه كه قبول بشه و رتبه بهتر از پارسال بياره ولي اگر اون كارنامه رو داشت ميتونست بدونه كه كدوم رشته / محل رو انتخاب كنه كه احتمال قبوليش بيشتر بشه.
كسي ميتونه در اين مورد توضيح بده؟
شايد بچه هايي كه اون موقع در تب و تاب بودن الآن ديگه يه جايي مشغول هستن.
به خاطر همينم هستش كه ديگه بي خيال شدن.
آيا كسي نرم افزار هاي مورد نظر رو براي سال 87 داره كه توش جنسيت هم ملاك باشه؟
آخه با تغيير ظرفيت هاي دختر و پسر (40-60) رتبه هاي پذيرفته شده ها هم متغير ميشه.
اگه تو تهرانی یا منطقه 1 , فکر کنم تا حتی 2000 منطقه 1 هم بتونی ( فکر کنم یه خورده زیاد گفتم ) اما برای شریف فکر کنم زیر 800 باید باشی , ایشالا میای دانشگاه تهران پیش خودم
سال پیش من خودم پیگیر تمام برنامه ها بودم و سعی کردم همه برنامه های روز رو گیر بیارم و بزارم بچه ها استفاده کنن و صد البته بقیه هم کمک میکردن اما ظاهرا امسال کسی نیست که پیگیری کنه برای برنامه ها . من هم دیگه در جریانش نیستم و دل و دماغش رو هم ندارمشايد بچه هايي كه اون موقع در تب و تاب بودن الآن ديگه يه جايي مشغول هستن.
به هر حال شرمنده دوستان که امسال نمیتونم کمکتون کنم .
خواهشن اگه كسي نرمفزار انتخاب رشته كنكور 87 داره فورا بزاره.هر چي دم دستتون اومد.مخصوصا فرهيختگان شريف و كانون اموزش و سركان.هر چي وجود داره
آقا دم دوستان گرم من خیلی دنبال این نرم افزارا بودم میرسی sharim وآقا مهدی
خیلی فاز دادین
دوستان عزیز باور کنید من شرایط شما رو درک میکنم و خیلی دلم میخواد کمکتون کنم اما کاری از دستم بر نمیاد
به درخواست چند تا از دوستان من سعی کردم ورژن 87 این برنامه ها رو هم گیر بیارم اما تلاشم بی فایده بود و هیچ کدوم از سایت هایی که سال پیش برنامه ها رو قرار داده بودن امسال این کار رو نکردن . طمع پول همه رو گرفته و برنامه ها رو میفروشن
همین همکاران آموزش رو 30 هزار تومان قیمت زده !
بازهم من پیگیر میشم و تمام تلاشم رو میکنم تا قبل از اتمام مهلت انتخاب رشته برنامه 87 رو گیر بیارم اما قول نمیدم .
جواب های اولیه رو چجوری به دستمون میرسونن؟
روی سایت میاد یا باید بریم پست بگیریم؟
اصلا" جواب های اولیه کی میاد؟
روي سايت سنجش ميذارن.
روز 7 مرداد 87.
چه روزيه اون روز !!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)