آره سوتی دادم ولی الان ردیفش میکنم منظورم کپی هایی بود که کاور دارن یه چی تو مایه های کپی های ایگل مالزی که واسه Ps 2 می زنه
خوب Elit تازه اومده فکر کنم تا کمتر از یکی دو ماه دیگه هکرا یاورشو استاد کنن و کپی خور بشه یعنی امیدوارم
آره سوتی دادم ولی الان ردیفش میکنم منظورم کپی هایی بود که کاور دارن یه چی تو مایه های کپی های ایگل مالزی که واسه Ps 2 می زنه
خوب Elit تازه اومده فکر کنم تا کمتر از یکی دو ماه دیگه هکرا یاورشو استاد کنن و کپی خور بشه یعنی امیدوارم
ps3 واقعا بازی های خوبی داره مثل
mgs4 -devil may cry4 - heavenly sword
و واقعا هم الان سیاست سونی بهتر هستش
مخصوصا با کنفرانس های مطبوعاتی اخیرش کار رو بهتر کرده
مایکروسافت داره یه مقداری بی تجربه بازی در میاره
می شه یه خرده بیشتر در مورد سیاست های سونی و بی تجربگی های microsoft توضیح بدین.
(اگه مایکروسافت به وجود شما در ایران پی می برد 100% در صدد استخدام شما به عنوان مدیریت بخش سرگر می های ویدیویی بر می آمد)
اینم بازی انحصاری ps3
ps3 دارا برن حال کننکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
اين كار شما اصلآ درست نيستا كه مياي تو تاپيك كنسول رقيب كنسول دلخواهت, بازيهاي انحصاري اون كنسول رو مسخره ميكني. خود 360 هم بازيهاي ضعيف داره. اما موضوع به اينجا ختم نميشه! شما وقتي در مورد يك بازي اطلاعات نداري چرا در موردش نظر ميدي؟ فكر ميكني مثلآ Loco Roco بازي كميه؟اینم بازی انحصاری ps3
ps3 دارا برن حال کنن
اولآ عرض كنم به خدمتون كه شماره ي اول اين بازي از IGN (كه براي PSP بود) نمره ي بسيار خوب 9 از 10 رو گرفت. از جاهاي ديگر هم معمولآ 7/5 الي 9 گرفت...پس بازيش بازي بدي نيست...ميانگين نمراتي رو هم كه كسب كرده 85 از 100 شد.
نقدهاي نسخه ي اول اين بازي:
دومآ اين بازي از طريق PSN عرضه ميشه. يعني به صورت آنلاين. در واقعيه جورايي يه ميني گيم هست! (البته شايد بشه گفت يه چيزي بين ميني گيم و يك بازي كامل) قيمت اين بازي هم همش 7 دلار هست!(قيمت بازيهاي ارجينال 360 و پلي3 رو كه ميدونيد چقدره...) پس انتظار نداشته باشيد اين بازي گرافيكش مثل گرافيك Kill Zone 2 باشه...بعد شما اين تريلر رو كامل برو ببين و فقط عكس اولش كه مياد رو نبين...رو ببين خدايي با گيم پلي بازي حال ميكني يا نه...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام به بچه های گیم خور اکخوبید؟ راستیتش من یه پولی اومده دستم میخوام ps3 بخرم اما شنیدم هنوز کپی خور نشده به نظر شما میصرفه بگیرم؟ یه سواله دیگه ای هم داشتم اونم اینه که آیا امیدی به کپی خور شدن ps3 وجود داره؟
Last edited by farhad200; 23-09-2007 at 23:24.
SepehrR راست میگه من این بازی رو با PSP زیاد بازی کردم(تا قبل از گم شدنش) و باید بگم که یکی از خلاقانه ترین بازیهاست و به شخصه وقتی برای اولین بار بازیش کردم حس خیلی جالبی بهم دست داد . بازی خیلی شاد و مفرحیه که هر گیمری با هر جنسیت و سنی رو شیفته خودش میکنه !داغ psp ایم دوباره تازه شد...آه...
امید به کرک نباشه؟شوخی میکنی؟
با عرض معذرت پیشاپیش از مدیران محترم.
دوباره این 360 دار ها دماغشونو توی کار بقیه فرو کردن!!!
تو که درکت اینقده پایینه،بازی نازنینی مثل LocoRoco رو درک نمیکنی،چرا میخوای خودتو ضایع کنی؟!؟!![]()
اینم از ps3 دارها
خوب حالا ما با halo3 حال می کنیم شما هم با این بازیه![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)