این بازیه جالبو با نمکیه من بدم نیومد فک میکنم شما هم خوشتون بیاد ، من بی جهت از هیچ بازی ای تعریف نمیکنم چون به هر حال من که سازنده بازی نیستم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این بازیه جالبو با نمکیه من بدم نیومد فک میکنم شما هم خوشتون بیاد ، من بی جهت از هیچ بازی ای تعریف نمیکنم چون به هر حال من که سازنده بازی نیستم
Last edited by rasoul_s; 11-08-2007 at 13:19.
بازی با حال تر ندارید بزارید ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
والا حق با شماست , متا سفانه براي گوشی خصوصا برای گوشیهای ورژن 3 بازیهای بهتری ساخته نمیشه و این اصلا راضی کننده نیست
هر چند بازیهای معرفی شده همشون بد نیستن
بعضی هاشون به نظرم خیلی عالین
خصوصا اون بیلیا رد 3بعدی که رامین جان گذاشتن یا اول همین سایت اون بازی آسفالتش با بقیه ورژنهای آسفالت تفاوت داشت ، خیلی کاردرست بود و خیلی شبیه بازی انگیج بود حتی یکی از مسیرهاش کاملا کپی خود بازی انگیجش بود
بازیهای دیگه هم کمو بیش قشنگ بودن
مثل همین اسکی که تو صفحه قبل معرفی شد
در کل قبول دارم بازی خووووب برای گوشی خصوصا ورژن 3 کم پیدا میشه
![]()
من ممکنه یه مدتی نباشم
jewel quest
این بازی تو ردیف خودش یکی از قشنگترین بازیها محسوب میشه ، گفتم تو ردیف خودش ، چون اخیرا بازیهای زیادی توی این سبک ساخته میشه و به این صورته که هر سه خونه همشکل کنار هم قرار بگیرندامتیاز میگیرین و جاش به رنگ زرد در میاد که در آخر باید کل خونه های موجود به رنگ زرد در بیاد
Last edited by rasoul_s; 12-08-2007 at 10:48.
WC SNOKER 614kb
من اینو بازی نکردم اما یادمه خیلی وقت پیش یه همچین بازی ای دستم اومد ولی چون سرعتش کند بود آن اینستالش کردم همونطور که میبینید بازیش باید جالب باشه اما فکر میکنم متاسفانه سرعتش کند باشه
CStrike 248kb
این بازیش یه حالت جالبی داره ولی متاسفانه روش خیلی کار نشده با این همه من گذاشتمش اگه خوشتون اومد دانلود کنید
splinter cell dual
مطمئنم با این بازی آشنا هستین من دیگه چی بگم ولی از نظر من بازی قشنگیه ، بد نیست
فعلا تا بعد ببینیم چی میشه ، امیدوارم از بازیها لذت ببرین
Last edited by rasoul_s; 12-08-2007 at 10:59.
bazi khafan mikhay faghat too in sit
سلام به همه کاربران عزیز:مخصوصا رسول و مرتضی گل که واقعا سنک تموم گذاشتن..
دست گل همتون با این بازیهای زیبا درد نکنه ممنون از همه شما
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)