در ضمن:
نه مدل آمادست!!این تفنگ همش تکتسچر است یا تمام جزیات رو ساختی؟
عکسم تنها راهش عکس گرفتنه !
در ضمن:
نه مدل آمادست!!این تفنگ همش تکتسچر است یا تمام جزیات رو ساختی؟
عکسم تنها راهش عکس گرفتنه !
همونطور که می دونسد این الگنسای ایرانی همون خارجین که باید با عکس آخری رنگش جور باشه ببینیدش اینارو:
اینم از گوشش :
با عکس اولی گوگولی باید رنگش باشه!
و من یه فکری دارم:
قابل توجه هر کی که GTA : SAN رو داره:
آقا تو تاپیک زیر پچ الگانس هستش چطوره اونو تو بازی بذاریم بعد عکس بگیرین و بدینش؟؟؟؟؟
ببنیدش:
http: //p30world.com/forum/showthread.php?t=95296&page=24
فقط اون فاصله بین ( : ) و ( / ) رو بردارین!
چند صفحه تو این حوالی بگردین شاید پیدا بشه؟؟؟؟؟
حجت جان تكسچر هايي كه صفحه قبل گفتم رو بيار. الگانس رو سهيل جان داره ميسازه. نميدونم شايد رفته بخره!!!!! بعد از روش رو مكس پياده كنه!!
ایول یه روز نبودم ببین کار چطوری سرعت گرفت . دم همه ی آقایون گرم.
در ضمن آقا امید در مورد اون مسئله که گفتی متاسفانه فعلا امکان این کار را نداریم.
آقایون موتور بازی دیگه Dark Basic Pro می باشد . حالا که مدل سازان محترم به این سرعت کار می کنند باید دنبال برنامه نویس بگردیم که بتونه با این برنامه کار کنه. من به آقا امید گفته بودم همکار بشه ول ایشون برای همکاری پیشنهادی داد که در حال حاظر غیرممکن است.
صفحه قبلو گشتم تکسچری ندیدم که!حجت جان تكسچر هايي كه صفحه قبل گفتم رو بيار. الگانس رو سهيل جان داره ميسازه. نميدونم شايد رفته بخره!!!!! بعد از روش رو مكس پياده كنه!!
من چه تکسچری بیارم؟؟؟
آهان یادم افتاد یه سایت بود تکسچره همه ماشینارو داشت شاید الگانسم داشته باشه!!!
همه چیز اتو بوس ماشین بنز....
آقا کریپینگ یه سایت هست برو نگاه کن ببین اگه خوشت اومد بگو برای خبرایی که می فرستی از گروه ها به دراگون بگم درست کنه
rockstarpersian.mihanblog.com
در ضمن عکس تفنگم دارم!!!همه نوع !
در ضمن ماشینم بیارم؟؟
سلام
يك خبر داغ :
خبر ساخت اين بازي به رئيس جمهور رسيده
آقای Sajad Dp از این خبر مطمئین هستید ؟ لطفا منبعش را بگویید...
آقا پویان اون قالب خیلی خوب بود ولی کمی دیر لود می شود. ولی اگر توانستد طراحی کنید برای بلاگفا ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)