salam haj mahdi
faghat mikhastam be khatere rahnamaieet tashakor konam mamnoon
salam haj mahdi
faghat mikhastam be khatere rahnamaieet tashakor konam mamnoon
من اینو رو k800 قبلا ریخته بودم و اصلا با این موافق نیستم .چون در صدای بلند واقعا بد میشه.
سلام
من یه K750 دارم که به W800 تبدیلش کردم سریال گوشی هم اصلیه
حالا یه آکوستیک صدا (MIxed Acoustic) رو به گوشی که اضافه میکنم با SETools Lite 1.11 ، گوشی خاموش میشه و مجبور میشم فلشش کنم
مشکل از کجاست؟
سلام دوستان اگر ممكن است يك درايو خوب براي s500 معرفي كنيد.
آقایون جان مادرتون یه فایل افزایش صدا هم برای w380 بگذارین
من این ورژن رو واسه z530 نصب کردم ولی فقط وقتی در گوشی بازه صدا بلنده. اگه در گوشی رو ببندی صدا معمولی میشه. و این خیلی بده، چون مثلا میخواهی گوشی رو جواب بدی تا در گوشی رو باز میکنی یه دفعه صدای زنگ زیاد میشه و ابرو ریزی میشه!!!!
یه ورژن اصلاح شده واسه z530 نداری؟
برای همه گوشی های دردار و کشوئی این مشکل هست مثل من کهw580
دارم به هیچ وجه بر طرف نمی شه!
در کلوپ درایور های سونی اریکسون بگرد پیدا می کنی!
یعنی دیگه تو هیچ سایت دیگه ای هم دنبالش نگردم؟
گشتی نبود؟ نگردم نیست؟
خودم یه کوچولو گشتم پیدا کردم:
این ورژن از ToShaRa رو گیر آوردم که واسه z530 امتحان کردم و مقدار صدا موقع باز بودن یا بسته بودن در فرقی نمیکنه!
و اون طور که خودش گفته واسه بقیه گوسی های در دار و کشویی نیز بهمین صورته که باز و بسته بودن در فرق نداره!
البته اگه میخواهید که باز و بسته بودن در فرق داشته باشه، دو فایل farfield_closed_play.apf و farfield_closed_ring.apf رو حذف کنید.
من ورژن ToShaRa_v1.8_Mega_Acoustic رو امتحان کردم و احتمالا بقیه ورژنهای 1.8 هم همینجوری هستن!
و چون واسه دانلودش باید عضو باشید ورژن 1.8 رو آپلود میکنم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)