تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 36 اولاول ... 612131415161718192026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 357

نام تاپيک: گوشی جدید ایرانی Glx

داره خودمونی میشه shavci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

چه منوی باحالی داره .
    یعنی کسی نیست یک بررسی کامل به همراه عکس های بیشتر از این گوشی بزاره ؟ ( قابل توجه بازار یاب های Glx ).
    یک بررسی کامل شامل : عکس و توضیحات از منو ها - عکس و توضیحات تنظیمات و نحوه کار با دوربین و نرم افزار هایی مثل پلایر گوشی - بررسی دقیق جنسیت گوشی مثل اندازه بدنه به همراه عکس های بیشتر از زاویه های مختلف . یک کم همت خیلی میتونه کمک کنه .

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض نظر

سلام به هم همه برو بکس .
    من امروز با دوستم رفته بودم که p3660 بگیریم ( برای دوستم ) ،من و دوستم چند دقیقه ای با هر دو تا گوشی ور رفتیم ، چند تا نکته به نظرم رسید گفتم اینجا مطرح کنم :
    اول اینکه بی نهایت سبک بودند ، هم p3660 ، هم v8 . دوم اینکه صدای خیلی بلند و خوبی داشتند ، از نظر سرعت هم اصلا مشکلی نبود ، اما چند تا فرق داشتند ، کمی v8 از p3660 خوشگلتر بود ، یعنی من به شخصه v8 را پسندیدم ، اما به نظرم اومد که v8 رنگ و روش رفته بود (اگه فرض شود هر 2 تا گوشی به یک میزان تو دسترس مردم بوده ) . از نظر زاویه دید که بد نبود ، اما خیلی p3660 بهتر از v8 بود ، دوربین هم اصلا پشتش نوشته نشده بود که چند مگا پیکسل هستش ، نمی دونم چجوری می گویند 2 یا 3 مگ هست ؟
    به طور کلی من خوشم اومد ، ( من به قصد خرید نرفته بودم ) اما به نظر من یکی اینکه به عنوان یک گوشی چینی و بدون مارک 330 هزار تومان گران است ( این را بگم که یه گوشی دیدم همین بود اما با مارک cect ، یادتان نرود که این گوشی 170 دلار بیشتر نیست .) ، به نظر من ( البته جسارتا ) برای خرید این گوشی خیلی زود هستش ، یادمان نرود که این گوشی 2 هفته بیشتر از عمرش نمی گذرد ( کاری به ایرانی بودنش ندارم ، البته ایرانی هم که نیست ، فقط قاب عوض میشه ، هر جند که از جنس ایرانی چیز خوبی به یاد ندارم ) ، فکر می کنم باید خریداران این گوشی ، بیشتر صبر کنند تا امتحانشو پس بدهد .
    درآخر این گوشی در م ولیعصر ( ایرانیان ) با قیمت 350 تومان می فروشند . ( البته فروشنده بعد از 2 دقیقه تا 345 پایین اومد ) میشه 340 تومان گرفت .
    عرضی نیست ، یا حق .

داره خودمونی میشه GLXFPC's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام
    دوستانی که گوشی glx خریداری کردن کمتر از یکماه آینده + منو فارسی +روش نصب اطلاعات وبازی بروی موبایلتان را روی سایت اصلی میگذاریم .
    Last edited by GLXFPC; 04-06-2007 at 09:23.

آخر فروم باز vorojax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آنجا که دل خوشست....

پيش فرض

دوست عزیز گویا توی تنظیمات دوربین کیفیت پائین است لطفا چک بفرمائید
    واسه من v8 هست
    دوست عزیز
    میشه بگی باید تو تنظیماتش چی کار کنم تا بهتر شه؟
    Last edited by vorojax; 03-06-2007 at 17:59.

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوستان عزیز پلاستیکی کوچک روی لنز دوربین هست آن را بردارید مشکل شما حل میشود

آخر فروم باز amir2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    منزل همیشگی ما قلب کسانی است که دوستشان داریم

پيش فرض

دوست عزیز گویا توی تنظیمات دوربین کیفیت پائین است لطفا چک بفرمائید
    واسه من v8 هست
    دوست عزیز
    میشه بگی باید تو تنظیماتش چی کار کنم تا بهتر شه؟
    دوستان عزیز پلاستیکی کوچک روی لنز دوربین هست آن را بردارید مشکل شما حل میشود
    عجب تنظیمات پیشرفته ای داره این گوشی!!!

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

باز هم سلام .
    من امروز صبح باز یه گشتی زدم و دنبال گوشیهای cect گشتم، باید اعتراف کنم که توی خود سایت این شرکت چیزی به نام p3660 وجود نداشت ، نه تنها p3660 بلکه بقیه گوشی های glx رو هم پیدا نکردم .... !!!!
    اما اینکه چند تا مورد هست که باز هم این شرکت رو به این گوشیهای glx ما مرتبط می کند ، یکی اینکه توی یه سایت فروشگاه موبایل چینی یه گوشی پیدا کردم با همین نام . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و مورد دوم هم این که اگه یه سری به سایت cect بزیند و گوشیهای این شرکت رو یه نیم نگاهی بندازید می بینید که Shortcut های که پایین صفحه touch screen گوشی glx هست دقیقا پایین صفحه گوشیهای cect هم هست . . .
    البته باز این موضوع جای ابهام داره که از کدوم شرکت این گوشیها خریداری شده ، همین شرکت چینی یا یه شرکت چینی دیگه یا . . . .
    اما خود من طالبش شدم ، ان شاالله تا چند وقته دیگ میگیرمش . . .

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

عجب تنظیمات پیشرفته ای داره این گوشی!!!

موضوع تنظیمات نبوده این پلاستیک کمی جلوی کیفیت تصویر را میگیرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه ALI_PERS!@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

khejalat dare

hala ye seri adam

mobile zadan

bad bakhta

kodoom mobile az in nokia sony ericsson motorolla sagem simence samsung lg

touvh screen ba safhe kelid mamooli daran

ba speaker ghavi

va scanner va khorooji tv

va baterry ghavi

va taghir background ba lams kardan

eftekhar konin

داره خودمونی میشه bushveg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

salam barobax man 1haftas daram kheyli toope sor@e cpu kheyli bala .. keyfiate doorbin ham balast ba n80 moghayese kardam axesho glx p3660 keyfiatesh balatar bud in axayi ke doostan gozashtan keyfiate payine lotfan ye sari be setting bezanan 3 keyfiate low med hi .
    doorbin ba dokmeye macro mod balaye lenz

black list va background call music player dare ba kolli efekt mesle sedaye khiaboon sedaye resturan va.....

keyfiate sedash kheyli balast 3250 ro mizare jibesh

pm3 playeresh jalebe yechi tu mayehaye media player 11 hast ba chand model ecoliser va tond va kond kardane seda va 3d kardan

faghat nemishe ahang ro zad jelo .ya hamoon ffw

dar heyne mokaleme age dokmeye doorbino bezanin mokaleme ro bedune bip zabt mikone

+++
    gushie ziba va kamelie
    faghat masrafe batrish balast
    man roozi 1 sa@ bahash kaar mikonam 15 min ham mokaleme baram 1 rooz mire sharjhesh
    fekr konam bolangoohaye ghavi masrafe batrish ro afzayesh midan

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •