تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 16 از 358 اولاول ... 61213141516171819202666116 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

خیلی ها از همین دوتا سوال استفاده می کنن و یکی از دلایل رد وجود موجودات هوشمند دیگه رو بی جواب موند این سوالات می دونن ... واقعا اگه اینهمه مدته که ما از اونا حرف می زنیم و حتی از ملاقات با اونها و حتی از دزدیده شدن ما توسط اونها صحبت می کنیم چرا اونها نمیان راس و حسینی حرفشون رو بزنن ... و واقعا اگه اینهمه تکنولوژی بالایی در اختیار دارن که اینهمه راه رو تا اینجا بیان پس نمی شه باور کرد اونها تکنولوِی در اختیار ندارن که خودشون مخفی کنن .... دلایل طبیعی بهترین توضیح برای این موارد هست ... چون اگه مثلا تا ده سال پیش یا تا صد سال پیش این نقل و قول ها وجود داشت خوب سوال پیش میومد که چرا اتفاقات طبیعی فقط تو این صد سال اتفاق می افته ؟ چرا قبلا نبوده ؟ اما می بینیم که حتی مدارکی مربوط به وجود این اتفاقات عجیب در دوران قبل از میلاد هم در دست است ... پس ی شه اتفاقات طبیعی رو علت این حوادث دونست ... دوست عزیز من خودم هیچ دلیل قانع کننده ای ندیدم تا به این موضوع ایمان بیارم ... اگه یه روزی ببینم که دلایل کاملا به نفع یوفوها دلالت کنه من هم به وجود این موجودات باور پیدا می کنم ... یه سری افراد هم مثل اینکه سعی داشتن خودشون رو فریب بدن و قبل از اینکه بیان توجیه علمی رو برای یه پدیده جستجو کنن بعد اگه علم توضیحی نداشت افکار خودشون رو تراوش کنن اومدن همون اول هر چی که به ذهنشون میومد رو بافتن و تحویل جامعه دادن ... خوب حتما یه سری مردم این موضوع رو باور خواهن کرد و یواش یواش می بینیم که همه برای خودشون توجیه دارن در حالی که هیچ کدوم حاضر نشودن به حرف علم گوش کنن . دوباره باوروندن به این افراد که این موضوع درست نیست فوق العاده سخته ( نه تنها این موضوع بلکه تمامی موضوعات اینچنین ) ... خوشحال می بینم که تو کشور ما هم افرادی در مورد این موضع تحقیق می کنن ... خیلی علاقه مندم اطلاعات بدست اومده توسط شما رو مطالعه کنم ...

بدبختی اینه که علم هر روز داره پیشرفت می کنه و هر روز چیزهای عجیب تری می فهمیم ... مثلا علم امروز ما هم داره به اون مرحله می رسه که بتونه جابجایی رو خیلی سریع انجم بده ... من خودم چند روزیه که فهمیدم تلپورت هم شدنیه ... اما من خودم مهم ترین علت وجود موجودات هوشمندی اینچنینی رو درصد فوق العاده کم وجودشون می دونم . و همین درصد فوق العاده کم هم با این تفکر که اینها چطور ما رو پیدا کردن ( تو این جهان به این بزرگی ) دیگه هیچی می شه ... تنها چیزی که وجود و دسترسی اونها رو ممکن می کنه شانس فوق العاده ای هست که ممکن هست وجود داشته باشه . شاید این شانس 0.00001 ٪ باشه . واقعا سخته که شما اینهمه دلیل علمی و آمار و ارقام رو ول کنی بعد بچسبی به همین یه مثقال شانس ... برای من قبل از اینکه تکنولوژی شون برام عجیب باشه این عجیبه که چطور تونستن ما رو پیدا کنن !!! ... چون ما هم تقریبا تا کمتر از 100 سال دیگه به همین تکنولوژی رویایی می رسیم ... موفق باشید .
    دوست عزیز من خیلی مایلم که تحقیقات گروهم رو به همه منتقل کنم و با اینکه در واقع خودم این گروه رو رهبری میکنم و به وجود آوردم اما نمیتونم اطلاعات زیادی رو کنم.
    اطلاعات گروه من به قدری است که اگه یه روزی اونا رو در اختیار عوموم بزارم شاید خیلی ها رو به طور کامل قانع کنه ولی فعلآ کامل نشده....
    یه جورایی محرمانه است.متاسفانه یکی از اعضای گروه به دلیل مبتلا بودن به بیماری سرطان خون از پیش ما رفته و این باعث کند شدن تکمیل اطلاعات شده....
    در مورد کسایی هم که از قران برای توجیه این موضوع استفادهمیکنن یه حدیث از امام صادق گذاشتم البته به زبون عامیانه
    در کرات دیگر انسانهایی وجود دارند که بعضی از آنها شبیه شما هستند و بعضی دیگر دارای درک و فهم بالاتر از شما که اگر روزی یکی از آنها به نزد شما بیاید و به شما چیزی از فناوری خود بگوید هیچ کس از آن چیزی نخواهد فهمید
    اگر به احادیث امام صادق شک دارید برید و کتاب مغز متفکر جهان اسلام رو بخونید

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

متاسفانه نمی شه هیچ کدوم رو باور کرد ...
    اینها در حد نظریه است که تا اونجا که ما تحقیق کردیم شماره ی 3و4 امکان بیشتری برای درستی دارد
    البته یکی هم بود که نگفتم
    من که نظریه ی شماره ی سه رو قبول دارم و میگم شاید اونا در کره ی زمین بوده وهستند واز کره ی دیگری نیامده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

دوست عزیز من خیلی مایلم که تحقیقات گروهم رو به همه منتقل کنم و با اینکه در واقع خودم این گروه رو رهبری میکنم و به وجود آوردم اما نمیتونم اطلاعات زیادی رو کنم.
    اطلاعات گروه من به قدری است که اگه یه روزی اونا رو در اختیار عوموم بزارم شاید خیلی ها رو به طور کامل قانع کنه ولی فعلآ کامل نشده....
    یه جورایی محرمانه است.متاسفانه یکی از اعضای گروه به دلیل مبتلا بودن به بیماری سرطان خون از پیش ما رفته و این باعث کند شدن تکمیل اطلاعات شده....
    در مورد کسایی هم که از قران برای توجیه این موضوع استفادهمیکنن یه حدیث از امام صادق گذاشتم البته به زبون عامیانه
    در کرات دیگر انسانهایی وجود دارند که بعضی از آنها شبیه شما هستند و بعضی دیگر دارای درک و فهم بالاتر از شما که اگر روزی یکی از آنها به نزد شما بیاید و به شما چیزی از فناوری خود بگوید هیچ کس از آن چیزی نخواهد فهمید
    اگر به احادیث امام صادق شک دارید برید و کتاب مغز متفکر جهان اسلام رو بخونید
    بازم سلام ...

به هر حال اینکه تحقیق می کنید خوبه ... اما امیدوارم تحقیقتون واقعا تحقیق باشه نه داوری یکطرفه ... تمام موارد رو بررسی کنید نه اونهایی که به نفعتونه و می خواید اونطوری باشه ...

در ضمن من بارها گفتم ... با نقل و قول و بحث های مذهبی نمی شه یه چیز رو به همه فهموند .. شاید یکی که مثل شما مسلمون باشه اینو قبول کنه ... اما برای اینکه شما به همه حرفتون رو ثابت کنید راهی جز علم ندارید ... سعی کنید از این راه وارد شید ...

4. این کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

بازم سلام ...

به هر حال اینکه تحقیق می کنید خوبه ... اما امیدوارم تحقیقتون واقعا تحقیق باشه نه داوری یکطرفه ... تمام موارد رو بررسی کنید نه اونهایی که به نفعتونه و می خواید اونطوری باشه ...

در ضمن من بارها گفتم ... با نقل و قول و بحث های مذهبی نمی شه یه چیز رو به همه فهموند .. شاید یکی که مثل شما مسلمون باشه اینو قبول کنه ... اما برای اینکه شما به همه حرفتون رو ثابت کنید راهی جز علم ندارید ... سعی کنید از این راه وارد شید ...
    مطمئن باشید این تحقیق همینطوره
    من با حرف دوم شما کاملآ موافقم
    ولی کتابی که من گفتم رو فکر میکنم 27 اروپایی نوشتن که فقط یکی از اونا مسلمان بوده

آخر فروم باز raptor22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Te

پيش فرض

به هر حال عقل حكم ميكنه كه آدم به هرچيزي مشكوك باشه و از طريق علمي به دنبال حل مسئله باشه حالا اگر اونها وجود داشته باشند تنها را فهميدنش پيشرفت علم بشره.
    saiiddz عزيز اميدوارم تحقيقاتتون با موفقيت انجام بشه.ما رو بي خبر نزارين.

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

به هر حال عقل حكم ميكنه كه آدم به هرچيزي مشكوك باشه و از طريق علمي به دنبال حل مسئله باشه حالا اگر اونها وجود داشته باشند تنها را فهميدنش پيشرفت علم بشره.
    saiiddz عزيز اميدوارم تحقيقاتتون با موفقيت انجام بشه.ما رو بي خبر نزارين.
    تشکر میکنم
    یه جمله ی قشنگ
    تخیل امروز ما فردا رو میسازه

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

با سلام
    دوتان کی مایله در مورد بیلی مایز و گفته ها و... اون صحبت کنیم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شیکاگو 1930

پيش فرض

به هر حال چه اين ها موجوداتي فرا زميني و يا زميني باشند به تكنولوژي بالاي در سرعت و وسايل ژروازي و ... پيدا كردند

حـــــرفـه ای مرتضی nvcd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

من تازه مطلب های شما رو د رمورد اینکه ممکنه این موجودات زمینی باشند دیدم ...

یکی به ما هم بگه اینجا چه خبره ؟؟؟؟

زمینی بودن اونا که اصلا فکر نکنم با عقل جور در بیاد !!!

آخر فروم باز raptor22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Te

پيش فرض

وسايل ژروازي
    منظورت چيه؟
    زمینی بودن اونا که اصلا فکر نکنم با عقل جور در بیاد !!!
    اينا فزضيه است ميخوايم همه احتمالات رو بررسي كنيم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •