خیلی ها از همین دوتا سوال استفاده می کنن و یکی از دلایل رد وجود موجودات هوشمند دیگه رو بی جواب موند این سوالات می دونن ... واقعا اگه اینهمه مدته که ما از اونا حرف می زنیم و حتی از ملاقات با اونها و حتی از دزدیده شدن ما توسط اونها صحبت می کنیم چرا اونها نمیان راس و حسینی حرفشون رو بزنن ... و واقعا اگه اینهمه تکنولوژی بالایی در اختیار دارن که اینهمه راه رو تا اینجا بیان پس نمی شه باور کرد اونها تکنولوِی در اختیار ندارن که خودشون مخفی کنن .... دلایل طبیعی بهترین توضیح برای این موارد هست ... چون اگه مثلا تا ده سال پیش یا تا صد سال پیش این نقل و قول ها وجود داشت خوب سوال پیش میومد که چرا اتفاقات طبیعی فقط تو این صد سال اتفاق می افته ؟ چرا قبلا نبوده ؟ اما می بینیم که حتی مدارکی مربوط به وجود این اتفاقات عجیب در دوران قبل از میلاد هم در دست است ... پس ی شه اتفاقات طبیعی رو علت این حوادث دونست ... دوست عزیز من خودم هیچ دلیل قانع کننده ای ندیدم تا به این موضوع ایمان بیارم ... اگه یه روزی ببینم که دلایل کاملا به نفع یوفوها دلالت کنه من هم به وجود این موجودات باور پیدا می کنم ... یه سری افراد هم مثل اینکه سعی داشتن خودشون رو فریب بدن و قبل از اینکه بیان توجیه علمی رو برای یه پدیده جستجو کنن بعد اگه علم توضیحی نداشت افکار خودشون رو تراوش کنن اومدن همون اول هر چی که به ذهنشون میومد رو بافتن و تحویل جامعه دادن ... خوب حتما یه سری مردم این موضوع رو باور خواهن کرد و یواش یواش می بینیم که همه برای خودشون توجیه دارن در حالی که هیچ کدوم حاضر نشودن به حرف علم گوش کنن . دوباره باوروندن به این افراد که این موضوع درست نیست فوق العاده سخته ( نه تنها این موضوع بلکه تمامی موضوعات اینچنین ) ... خوشحال می بینم که تو کشور ما هم افرادی در مورد این موضع تحقیق می کنن ... خیلی علاقه مندم اطلاعات بدست اومده توسط شما رو مطالعه کنم ...
بدبختی اینه که علم هر روز داره پیشرفت می کنه و هر روز چیزهای عجیب تری می فهمیم ... مثلا علم امروز ما هم داره به اون مرحله می رسه که بتونه جابجایی رو خیلی سریع انجم بده ... من خودم چند روزیه که فهمیدم تلپورت هم شدنیه ... اما من خودم مهم ترین علت وجود موجودات هوشمندی اینچنینی رو درصد فوق العاده کم وجودشون می دونم . و همین درصد فوق العاده کم هم با این تفکر که اینها چطور ما رو پیدا کردن ( تو این جهان به این بزرگی ) دیگه هیچی می شه ... تنها چیزی که وجود و دسترسی اونها رو ممکن می کنه شانس فوق العاده ای هست که ممکن هست وجود داشته باشه . شاید این شانس 0.00001 ٪ باشه . واقعا سخته که شما اینهمه دلیل علمی و آمار و ارقام رو ول کنی بعد بچسبی به همین یه مثقال شانس ... برای من قبل از اینکه تکنولوژی شون برام عجیب باشه این عجیبه که چطور تونستن ما رو پیدا کنن !!! ... چون ما هم تقریبا تا کمتر از 100 سال دیگه به همین تکنولوژی رویایی می رسیم ... موفق باشید .