اخرین نسخه اش به همراه شبیه سازش برای pc اومده؟؟؟
اگه اومده لینکش رو برای pc بذارین
اخرین نسخه اش به همراه شبیه سازش برای pc اومده؟؟؟
اگه اومده لینکش رو برای pc بذارین
با سلام
با توجّه به نام کاربریم مشخّصه که من تو تیکن خیلی حرفه ای ام ( البتّه از نظر خودم )
هر کی هر فنّی خواست بگه من بلدم ( متلاً بپرسه یوشیمیتسو چجوری از دهنش سمّ بنفش میده بیرون و ...)
بله درسته !نوشته شده توسط dark_angel
ایشون درست می گن تو منوی بازی برو به قسمت practice یار و زمینتو انتخاب کن بعد که رفتی تو بازی استارتو بزنی و بری نمیدونم دوّمی یا سوّمی
ضبدرو که بزنی می ره تو لیست رمزا و اگر Tekken 5 بازی می کنی رو هر فن که ضبدر یا دایره رو بزنی دموی تکنیک ها رو نشونت می ده
یه راهنمایی در مورد لیست تکنیک ها :
فلش های خالی یعنی فقط یه بار جهتو فشار بده
فلش های تو پر یعنی جهتو نگه دار
در صورتی که با دسته 2 بازی کنی جهتا بر عکس می شه
در ضمن یه چیز کۀی از نظر خودم بگم :
دو تا از بهترین بازی ها از نظر من به ترتیب :
1- God Of War ll
2- Tekken 5
البتّه فقط در ps2 ولی تو کل بازی ها بازم god of war 2
دوباره سلام
می خواستم بدونم کسی هست که اون فنّ جک 5 که دستشو می چرخونه بعد مشت می زنه یارو می تّرکه رو زده یا نه من خودم 2-3 باری زدم
خداییش خیلی سخته
خداحافظ
من تازه این پست رو دیدم باید بگم در مورد نوشته سبز تقریباً موافق و تقریباً مخالفم .
چرا موافقم : چون بعضی وقت ها شانسی می شه قوی تر ها رو برد .
چرا مخالفم : چون مثلاً من در برابر داداشم خیلی قوی ترم مشخّصه که تو تیکن می تّرکونمش !
ولی در مورد نوشته های قرمز کاملاً موافقم .
خدا نگهدار تا صد میلیون و صد هزار و صد و نود و نه روز دیگه![]()
از آخرین پست این تاپیک حدود 1 ماه و گذشته ولی حیفه که همچین تاپیکی بشه زیر خاکی. یکی از دوستان راه آنلاین بازی کردن تیکن 3 رو گفته بود.تا فردا تستش می کنم و اگه تونستم راحت آنلاین بازی کنم، لینک ها رو براتون مستقیم می کنم تا همه ی تیکن باز ها بیان آنلاین.
دوستانی که میخوان به صورت آنلاین بازی کنن، به این تاپیک مراجعه کنن:
تمامی فایل های لازم رو آپلود کردم.آموزش تصویری آنلاین بازی کردن رو هم تو تاپیک قرار دادم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)