به این سه خبر دقت کنید
++++
رونالدينيو بازيكن آزاد مى شود!!!
مجله كيكر از پيوستن رونالدينيو به چلسى در زمستان پيش رو خبر داد. كيكر نوشت اين برزيلى قرار است در زمستان به همبازيان جديدش بپيوندد، رومن آبراموويچ ميلياردر روس و مالك چلسى حاضر است براى اين بازيكن ۳۲ ميليون پوند معادل ۴۸ ميليون يورو پرداخت كند. رسانه هاى انگليسى پيش از اين مبالغى همچون ۸۰ ميليون يورو را براى جابه جايى رونالدينيو از اسپانيا به انگلستان عنوان كرده بودند. بر اساس بند ۱۷ اساس نامه فيفا اين نقل و انتقال ممكن است. در اين بند آمده است هر بازيكنى كه ۲۸سال سن داشته باشد و ۵ سال براى يك باشگاه بازى كرده باشد مى تواند باقيمانده قراردادش را بخرد و خود را بازيكن آزاد اعلام كند. رونالدينيو در سال ۲۰۰۳ به بارسلونا پيوست. او با پرداخت ۲۱ ميليون يورو در تابستان گذشته مى توانست راهى چلسى شود. برادر و مدير برنامه هاى رونالدينيو هم به تازگى اعلام كرده بود كه رابطه خوبى با سران چلسى دارد و در فوتبال همه چيز ممكن است. او گفته بود نمى تواند تضمين كند كه برادرش بارسا را ترك نكند.
++++
رونالدینیو به چلسی "نه" گفت
رونالدینیو ستاره برزیلی تیم فوتبال بارسلونا احتمال حضورش در تیم چلسی را منتفی دانست.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تلگراف، رونالدینیو گفت: نه چلسی، نه میلان. می خواهم در بارسلونا بمانم. این چیزی است که رونالدینیو می خواهد. من راضی هستم چراکه زندگی ام به کارم خلاصه می شود و می خواهم همه پاسخ ها را داخل زمین بدهم.
وی در ادامه تصریح کرد: این شایعات مرا آزرده خاطر می کند چراکه برای 5 سال است که اینجا هستم و همیشه در یک وضعیت قرار داشته ام و یک رفتار مشابه از من سر زده است. البته طبیعی است که شما همیشه فوق العاده نباشید. من در زمین پاسخ همه را می دهم.
++++
انگيزه مضاعف رونالدينيو در بازى امشب
رونالدينيو ستاره برزيلى بارسلونا به دليل مشكلاتى كه اخيرا در اين باشگاه داشته در بازى امشب تيمش برابر اشتوتگارت از انگيزه هاى مضاعفى برخوردار است. رونالدينيو كه تا سال ۲۰۱۰ با بارسا قرارداد دارد، شروع كم فروغى در رقابت هاى فصل جديد لاليگا داشته و به دليل مصدوميت سه بازى اخير بارسا را از دست داده است.
مطبوعات انگليس نوشته اند رومن آبراموويچ مالك روس چلسى خريد رونالدينيو را تنها راه حل مقابله با افت تيمش بعد از جداشدن ژوزه مورينيو مى داند و مصمم است ۷۰ ميليون پوند بابت وى بپردازد. از سوى ديگر شنيده مى شود ميلان هم مايل است اين مهاجم برزيلى را به جمع برزيلى هاى باشگاه يعنى رونالدو و كاكا اضافه كند. وى در واكنش به اين اخبار گفت: نه چلسى نه ميلان. من مى خواهم در بارسلونا بمانم. اين آرزوى من است، آرزوى رونالدينيو. اين خبرها ناراحتم مى كند چون پنج فصل است كه اينجا هستم و هميشه همين طور زندگى كرده ام. زندگى هميشه بر وفق مراد نيست. در حال حاضر فقط به تمريناتم مى پردازم و پاسخ منتقدان را در زمين مسابقه خواهم داد.مهاجم تيم ملى فوتبال برزيل افزود: هر گاه روزنامه اى مطلب منفى درباره من مى نويسد، همه مردم تشويقم مى كنند. بارسلونا را مثل خانه ام مى دانم. دوست دارم افتخاراتى كه تاكنون در بارسا به دست آورده ام، دوباره تكرار كنم. چيزى كه مرا اينجا نگه مى دارد، حضور بازيكنانى بزرگ است كه با نبوغ و استعدادشان، تاريخ باشگاه را مى نويسند.
+++
سه خبر جالب بود که امروز روی سایتها اومد
امیدوارم رونی یکی دیگه از بازیهای عالی خودش رو برابر اشتودگارت انجام بده
.gif)