تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظرتون راجع به رونالدینهو چیه؟

راي دهنده
66. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالیه! خیلی دوستش دارم!

27 40.91%
  • خوبه! جز بازیکن های مورد علاقمه!

25 37.88%
  • بد نیست! معمولیه!

4 6.06%
  • مالی نیست!

9 13.64%
  • نظری نسبت بهش ندارم!

1 1.52%
  • اصلا اهل فوتبال نیستم!

0 0%
صفحه 16 از 19 اولاول ... 61213141516171819 آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 190

نام تاپيک: خبرهاي مربوط به رونالدينهو

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

شما اول مشخص كن ديشب كدوم بازي رو ديدي؟

اون بازي اي كه من ديدم مسي بهترين بازي زمين بود و كاملا غير قابل مهار. يك دوسالي هست داره پيشرفت مي كنه و روز به روز بهتر و غير قابل مهارتر ميشه...

و البته به پاي روني هم رسيده متاسفانه يا خوشبختانه! فرم فعلي رونالدينيو در حد و اندازه هاي نامش نيست.

ببخشيد اگر تاپيك يك كم منحرف شد
    البته من منظورم فرم حال حاضر رونی نیست. وقتی رونالدینیهو رو فرم باشه کمکی که به تیم می تونه بکنه
    چند برابر کاریه که مسی می تونه برای تیم کنه.
    ببین کاملا غیر قابل مهار یعنی با هر توپ دریبل موفق زده در صورتی که در بازی با لیون اینجوریا که میگی نبود.بود؟

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

بازی نکردن رونی ابهام بدی تو ذهن من ایجاد کرده

درسته سویا رو بردیم

ولی به قول خود ریکارد

رونالدینهو مرد یک لحظه است

بله یک لحظه میتونه پاس گل بده گل بزنه ولی...................

نقدی نیست چون پیروز شدیم

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

11 ...

بازی نکردن رونی ابهام بدی تو ذهن من ایجاد کرده

درسته سویا رو بردیم

ولی به قول خود ریکارد

رونالدینهو مرد یک لحظه است

بله یک لحظه میتونه پاس گل بده گل بزنه ولی...................

نقدی نیست چون پیروز شدیم
    سلام محمد جان

رونالدینهو واقعا مصدومه. حاشیه یا مورد خاصی نیست.

امیدوارم وقتی برگشت بترکونه و نشون بده که هنوز حرف اول رو میزنه.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض خوشگذراني‌هاي "رونالدينيو"، آماج انتقاد مطبوعات اسپانيا

خوشگذراني‌هاي "رونالدينيو"، آماج انتقاد مطبوعات اسپانيا

علاقمندي "رونالدينيو" به خوشگذراني ، در مطبوعات روز يكشنبه چاپ اسپانيا مورد انتقاد شديد قرار گرفت بويژه اينكه وي ديدار روز شنبه براي سه‌ويا را نيز از دست داده است.

به گزارش ايرنا به نقل از خبرگزاري فرانسه ، روزنامه "لا وانگارديا" ضمن يادآوري سرانجام چهره‌هاي سرشناسي مثل "جرج بست" و "پل گاسكوئين" كه نمي توانستند زندگي آرام و بي‌دردسر را تحمل كنند، تيتر زده است: "هشدار به روني".

اين روزنامه روز جمعه گذشته نوشته بود رونالدينيو، از شروع فصل پايين تر از حد انتظار بوده و دو روز قبل از ديدار بدون گل بارسلونا مقابل اوساسونا، تا نيمه‌هاي شب در يك كلاب شبانه ديده شده است.

به‌نوشته اين روزنامه "مايه تاسف است كه بازيكن بزرگي مثل رونالدينيو، زندگي حرفه‌اي‌اش را به خاطر زندگي شخصي‌اش از بين مي‌برد."
    فعاليت‌هاي فوق برنامه رونالدينيو اخيرا موجب نگراني بارسلونا شده به طوري كه "خوان لاپورتا" رييس باشگاه اظهارداشت او نياز به كمك دارد و "فرانك ريكارد" سرمربي تيم به او هشدار داده است.

مهاجم تيم ملي برزيل و بهترين بازيكن سال ‪ ۲۰۰۵‬جهان، آسيب ديدگي پاي راستش را به خاطر غيبت در ديدار روز شنبه مقابل سه‌ويا بهانه كرد.

روزنامه ماركا نيز در صفحه نخست خود نوشت: بارسلونا بدون رونالدينيو بهتر بازي مي‌كند.

"روني"در سال ‪۲۰۰۳‬به نيوكمپ آمد وتاكنون دو قهرماني درلاليگاو قهرماني در جام قهرمانان باشگاههاي اروپا سال ‪ ۲۰۰۶‬را بدست آورده است.

===============

تحلیل من

سینا جان تازه فهمیدم چی میگی

رونی با این حرکات محبوبیت خودش رو از دست میده

ولی هنوز علاقه من به رونی پا بر جا هست

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض سه خبر تلخ و شیرین

به این سه خبر دقت کنید

++++

رونالدينيو بازيكن آزاد مى شود!!!

مجله كيكر از پيوستن رونالدينيو به چلسى در زمستان پيش رو خبر داد. كيكر نوشت اين برزيلى قرار است در زمستان به همبازيان جديدش بپيوندد، رومن آبراموويچ ميلياردر روس و مالك چلسى حاضر است براى اين بازيكن ۳۲ ميليون پوند معادل ۴۸ ميليون يورو پرداخت كند. رسانه هاى انگليسى پيش از اين مبالغى همچون ۸۰ ميليون يورو را براى جابه جايى رونالدينيو از اسپانيا به انگلستان عنوان كرده بودند. بر اساس بند ۱۷ اساس نامه فيفا اين نقل و انتقال ممكن است. در اين بند آمده است هر بازيكنى كه ۲۸سال سن داشته باشد و ۵ سال براى يك باشگاه بازى كرده باشد مى تواند باقيمانده قراردادش را بخرد و خود را بازيكن آزاد اعلام كند. رونالدينيو در سال ۲۰۰۳ به بارسلونا پيوست. او با پرداخت ۲۱ ميليون يورو در تابستان گذشته مى توانست راهى چلسى شود. برادر و مدير برنامه هاى رونالدينيو هم به تازگى اعلام كرده بود كه رابطه خوبى با سران چلسى دارد و در فوتبال همه چيز ممكن است. او گفته بود نمى تواند تضمين كند كه برادرش بارسا را ترك نكند.

++++

رونالدینیو به چلسی "نه" گفت
    رونالدینیو ستاره برزیلی تیم فوتبال بارسلونا احتمال حضورش در تیم چلسی را منتفی دانست.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تلگراف، رونالدینیو گفت: نه چلسی، نه میلان. می خواهم در بارسلونا بمانم. این چیزی است که رونالدینیو می خواهد. من راضی هستم چراکه زندگی ام به کارم خلاصه می شود و می خواهم همه پاسخ ها را داخل زمین بدهم.

وی در ادامه تصریح کرد: این شایعات مرا آزرده خاطر می کند چراکه برای 5 سال است که اینجا هستم و همیشه در یک وضعیت قرار داشته ام و یک رفتار مشابه از من سر زده است. البته طبیعی است که شما همیشه فوق العاده نباشید. من در زمین پاسخ همه را می دهم.

++++

انگيزه مضاعف رونالدينيو در بازى امشب

رونالدينيو ستاره برزيلى بارسلونا به دليل مشكلاتى كه اخيرا در اين باشگاه داشته در بازى امشب تيمش برابر اشتوتگارت از انگيزه هاى مضاعفى برخوردار است. رونالدينيو كه تا سال ۲۰۱۰ با بارسا قرارداد دارد، شروع كم فروغى در رقابت هاى فصل جديد لاليگا داشته و به دليل مصدوميت سه بازى اخير بارسا را از دست داده است.
    مطبوعات انگليس نوشته اند رومن آبراموويچ مالك روس چلسى خريد رونالدينيو را تنها راه حل مقابله با افت تيمش بعد از جداشدن ژوزه مورينيو مى داند و مصمم است ۷۰ ميليون پوند بابت وى بپردازد. از سوى ديگر شنيده مى شود ميلان هم مايل است اين مهاجم برزيلى را به جمع برزيلى هاى باشگاه يعنى رونالدو و كاكا اضافه كند. وى در واكنش به اين اخبار گفت: نه چلسى نه ميلان. من مى خواهم در بارسلونا بمانم. اين آرزوى من است، آرزوى رونالدينيو. اين خبرها ناراحتم مى كند چون پنج فصل است كه اينجا هستم و هميشه همين طور زندگى كرده ام. زندگى هميشه بر وفق مراد نيست. در حال حاضر فقط به تمريناتم مى پردازم و پاسخ منتقدان را در زمين مسابقه خواهم داد.مهاجم تيم ملى فوتبال برزيل افزود: هر گاه روزنامه اى مطلب منفى درباره من مى نويسد، همه مردم تشويقم مى كنند. بارسلونا را مثل خانه ام مى دانم. دوست دارم افتخاراتى كه تاكنون در بارسا به دست آورده ام، دوباره تكرار كنم. چيزى كه مرا اينجا نگه مى دارد، حضور بازيكنانى بزرگ است كه با نبوغ و استعدادشان، تاريخ باشگاه را مى نويسند.

+++

سه خبر جالب بود که امروز روی سایتها اومد

امیدوارم رونی یکی دیگه از بازیهای عالی خودش رو برابر اشتودگارت انجام بده

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

به این سه خبر دقت کنید

++++

رونالدينيو بازيكن آزاد مى شود!!!

مجله كيكر از پيوستن رونالدينيو به چلسى در زمستان پيش رو خبر داد. كيكر نوشت اين برزيلى قرار است در زمستان به همبازيان جديدش بپيوندد، رومن آبراموويچ ميلياردر روس و مالك چلسى حاضر است براى اين بازيكن ۳۲ ميليون پوند معادل ۴۸ ميليون يورو پرداخت كند. رسانه هاى انگليسى پيش از اين مبالغى همچون ۸۰ ميليون يورو را براى جابه جايى رونالدينيو از اسپانيا به انگلستان عنوان كرده بودند. بر اساس بند ۱۷ اساس نامه فيفا اين نقل و انتقال ممكن است. در اين بند آمده است هر بازيكنى كه ۲۸سال سن داشته باشد و ۵ سال براى يك باشگاه بازى كرده باشد مى تواند باقيمانده قراردادش را بخرد و خود را بازيكن آزاد اعلام كند. رونالدينيو در سال ۲۰۰۳ به بارسلونا پيوست. او با پرداخت ۲۱ ميليون يورو در تابستان گذشته مى توانست راهى چلسى شود. برادر و مدير برنامه هاى رونالدينيو هم به تازگى اعلام كرده بود كه رابطه خوبى با سران چلسى دارد و در فوتبال همه چيز ممكن است. او گفته بود نمى تواند تضمين كند كه برادرش بارسا را ترك نكند.

++++

رونالدینیو به چلسی "نه" گفت
    رونالدینیو ستاره برزیلی تیم فوتبال بارسلونا احتمال حضورش در تیم چلسی را منتفی دانست.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تلگراف، رونالدینیو گفت: نه چلسی، نه میلان. می خواهم در بارسلونا بمانم. این چیزی است که رونالدینیو می خواهد. من راضی هستم چراکه زندگی ام به کارم خلاصه می شود و می خواهم همه پاسخ ها را داخل زمین بدهم.

وی در ادامه تصریح کرد: این شایعات مرا آزرده خاطر می کند چراکه برای 5 سال است که اینجا هستم و همیشه در یک وضعیت قرار داشته ام و یک رفتار مشابه از من سر زده است. البته طبیعی است که شما همیشه فوق العاده نباشید. من در زمین پاسخ همه را می دهم.

++++

انگيزه مضاعف رونالدينيو در بازى امشب

رونالدينيو ستاره برزيلى بارسلونا به دليل مشكلاتى كه اخيرا در اين باشگاه داشته در بازى امشب تيمش برابر اشتوتگارت از انگيزه هاى مضاعفى برخوردار است. رونالدينيو كه تا سال ۲۰۱۰ با بارسا قرارداد دارد، شروع كم فروغى در رقابت هاى فصل جديد لاليگا داشته و به دليل مصدوميت سه بازى اخير بارسا را از دست داده است.
    مطبوعات انگليس نوشته اند رومن آبراموويچ مالك روس چلسى خريد رونالدينيو را تنها راه حل مقابله با افت تيمش بعد از جداشدن ژوزه مورينيو مى داند و مصمم است ۷۰ ميليون پوند بابت وى بپردازد. از سوى ديگر شنيده مى شود ميلان هم مايل است اين مهاجم برزيلى را به جمع برزيلى هاى باشگاه يعنى رونالدو و كاكا اضافه كند. وى در واكنش به اين اخبار گفت: نه چلسى نه ميلان. من مى خواهم در بارسلونا بمانم. اين آرزوى من است، آرزوى رونالدينيو. اين خبرها ناراحتم مى كند چون پنج فصل است كه اينجا هستم و هميشه همين طور زندگى كرده ام. زندگى هميشه بر وفق مراد نيست. در حال حاضر فقط به تمريناتم مى پردازم و پاسخ منتقدان را در زمين مسابقه خواهم داد.مهاجم تيم ملى فوتبال برزيل افزود: هر گاه روزنامه اى مطلب منفى درباره من مى نويسد، همه مردم تشويقم مى كنند. بارسلونا را مثل خانه ام مى دانم. دوست دارم افتخاراتى كه تاكنون در بارسا به دست آورده ام، دوباره تكرار كنم. چيزى كه مرا اينجا نگه مى دارد، حضور بازيكنانى بزرگ است كه با نبوغ و استعدادشان، تاريخ باشگاه را مى نويسند.

+++

سه خبر جالب بود که امروز روی سایتها اومد

امیدوارم رونی یکی دیگه از بازیهای عالی خودش رو برابر اشتودگارت انجام بده

ما الان باید کدومشو باور کنیم؟؟؟

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

فعلا رونالدينيو قصد رفتن از بارسا رو نداره ....

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

بارسا دیشب برابر اشتودگارت با حساب 2 بر 0 پیروز شد

پویول و مسی برای بارسا گلزنی کردند

رونالدینهو در ترکیب این تیم حضور داشت و بازوبند کاپیتانی هم به دست او بود و بازی خوبی از خودش به نمایش گذاشت

عکسهای رونالدینهو در بازی دیشب را می توانید در لینکهای زیر مشاهده کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

بارسا امشب با نتیجه 3 بر صفر آتلیتکو مادرید رو شکست داد

عکسهای رونالدینهو در این بازی رو در لینکهای زیر مشاهده کنید

کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

دیشب در مرحله مقدماتی جام جهانی 2010 برزیل برابر کلمیبا صفر بر صفر مساوی کرد

تنها اتفاق مهم بازی اخراج بازیکن کلمبیا در دقیقه 16 بود

عکسهای رونالدینهو در بازی دیشب رو میتونید در لینکهای زیر مشاهده کنید

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •