تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 61 اولاول ... 612131415161718192026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 606

نام تاپيک: هر کی میخواد یک رمان باحال بخونه بیاد تو!

داره خودمونی میشه هبوط's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

اول من یه سوال می کنم چرا داستانت تو امریکا اتفاق می یفته فکر نمی کنی فضای ایران رو بهتر بتونی نشون بدی
    یه سوال دیگه از نوشته های کدوم نویسنده بیشتر خوشت می یاد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه western's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    for sale

پيش فرض

دوست عزیزم این به روحیه والهامات آدم مربوطه.ما با آمریکایی ها زمین تا آسمون فرق می کنیم از فرهنگ گرفته تا
    شخصیت و شرایط زندگی و من هیچوقت از شرایط ایران الهام نگرفتم داستانهامون همه اش غمگین و فیلمهامون
    همه اش فضای خفگان و مسخره و...آهنگهامون که اصلاً گوش نمی کنم شاید کمی کامران وهومن چون شاد می خونند!واینها توی روحیه کسی که می خواد کتاب بنویسه تاثیر میذاره من چند تا کتاب از مودب پور خوندم خوب بود اما
    بازم طبق قانون هنر سینما وکتاب ایران آخراش ویران شد!من زندگی بدی داشتم و دوست ندارم چیزی که می نویسم ذره ای منو یاد گذشته ام بیندازه و هر چی بنویسم یادآور خواهد شد شاید چند سال دیگه وقتی همه چیز
    یادم رفت در مورد ایران بنویسم مطمعن نیستم...

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دوست عزیزم این به روحیه والهامات آدم مربوطه.ما با آمریکایی ها زمین تا آسمون فرق می کنیم از فرهنگ گرفته تا
    شخصیت و شرایط زندگی و من هیچوقت از شرایط ایران الهام نگرفتم داستانهامون همه اش غمگین و فیلمهامون
    همه اش فضای خفگان و مسخره و...آهنگهامون که اصلاً گوش نمی کنم شاید کمی کامران وهومن چون شاد می خونند!واینها توی روحیه کسی که می خواد کتاب بنویسه تاثیر میذاره من چند تا کتاب از مودب پور خوندم خوب بود اما
    بازم طبق قانون هنر سینما وکتاب ایران آخراش ویران شد!من زندگی بدی داشتم و دوست ندارم چیزی که می نویسم ذره ای منو یاد گذشته ام بیندازه و هر چی بنویسم یادآور خواهد شد شاید چند سال دیگه وقتی همه چیز
    یادم رفت در مورد ایران بنویسم مطمعن نیستم...
    روحیه من باهات خیلی فرق داره آخه من یه کمی دیوونه ام من با چیزای غمگین که معمولا عمیق تر هستند بهتر ارتباط برقرار می کنم
    یعنی از نویسنده های خارجی چیزی نخوندی ؟مثلا دوما ،داستایفسکی ،کامو ، کافکا ، برونته و دیگران چیزی نخوندی
    معمولا کتابای دوما آخرشون هم خوبه هم غیر واقعی نیست مثل بعضی از کتابای ایرانی که اگه آخرشون هم خوب و خوش باشه اینقدر تصنعیه که دله آدمو می زنه
    در مورد خاطرات بدت امیدوارم شادی های آینده رنگ از همشون پاک کنند.

پروفشنال rsz1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    در اينده

پيش فرض

منم با دوست عزیزمون موافقم درباره خارجی ها با دست باز تری می شه نوشت

اگه نباشه جاش خالی می مونه western's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    for sale

پيش فرض

مودب پور تنها نویسنده ی ایرانی که کتابهاشو خوندم ما بقی فقط کتاب خارجی خوندم از دوما گرفته تا داستایوفسکی
    همه چی خوندم و بربادرفته بنظرم کاملترین کتاب دنیاست هنوز هم که هنوز سالی یکبار اونو دوباره می خونم مکالماتش بنظرم عالی ترین مکالمات دنیاست. ..سینوهه رو هم خیلی دوست دارم دارم و سالی یکبار اونم مرور میکنم در حقیقت اکثر پولهای من بابت خرید کتاب تموم شده!!!! و بله آزادی و شخصیتهایی که خارجی ها دارند به آدم آزادی عمل میده همین شیطان کیست ...فکر میکنید به فظای وجوانهای ما می خورد؟
    Last edited by western; 29-06-2007 at 08:07.

داره خودمونی میشه nazila637's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض يه پيشنهاد

من داستان ليلي و مجنون دنباله دار و تقاص معرفت رو به طور كامل در كامپيوترم دارم....نميدونم ميشه اسمش رو رمان گذاشت يا نه .............نوشتهي خود من نيست ........اما
    اگه مديرها و دوستان مايلند اينجا بذارمش

آخر فروم باز pedram_ashena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)

پيش فرض

بايد ببينيم صاحب تايپيك اجازه ميدهد يا خير.ولي اگر pdf هست بگذاريد

حـــــرفـه ای magmagf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

من داستان ليلي و مجنون دنباله دار و تقاص معرفت رو به طور كامل در كامپيوترم دارم....نميدونم ميشه اسمش رو رمان گذاشت يا نه .............نوشتهي خود من نيست ........اما
    اگه مديرها و دوستان مايلند اينجا بذارمش

سلام دوست عزیز
    شما با زننده تاپیک صحبت کنید و اگه خواستید داستان را همین جا بذارید اما اگه دوست داشته باشین شاید زدن یک تاپیک جدا هم فکر بدی نباشه

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

مودب پور تنها نویسنده ی ایرانی که کتابهاشو خوندم ما بقی فقط کتاب خارجی خوندم از دوما گرفته تا داستایوفسکی
    همه چی خوندم و بربادرفته بنظرم کاملترین کتاب دنیاست هنوز هم که هنوز سالی یکبار اونو دوباره می خونم مکالماتش بنظرم عالی ترین مکالمات دنیاست. ..سینوهه رو هم خیلی دوست دارم دارم و سالی یکبار اونم مرور میکنم در حقیقت اکثر پولهای من بابت خرید کتاب تموم شده!!!! و بله آزادی و شخصیتهایی که خارجی ها دارند به آدم آزادی عمل میده همین شیطان کیست ...فکر میکنید به فظای وجوانهای ما می خورد؟
    به نظر من هم برباد رفته قشنگه
    در مورد این هم که فضای خارج بازتره درست گفتی در واقع می شه چیزایی رو گفت که برای مخاطب جذابتره

داره خودمونی میشه nazila637's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    شما با زننده تاپیک صحبت کنید و اگه خواستید داستان را همین جا بذارید اما اگه دوست داشته باشین شاید زدن یک تاپیک جدا هم فکر بدی نباشه
    ممنون از راهنماييت ....دوست خوبم .....تاپيك جداگانه ميزنم ....بعد اگه استاتر تاپيك براش مساله نداشت براي اينكه تالار شلوغ نشه مديراي تالار زحمت ادغام تاپيك رو ميكشن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •