تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 42 اولاول ... 612131415161718192026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 411

نام تاپيک: Resident Evil 3: Nemesis

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من A و B نمي زنم!
    همونجا مي ايستم زمانش تموم شه بعدشم در مي رم!!!
    توي شهر وقتي دنبالم مي كنه خيلي كيف داره!
    منظورت چيه ؟

من منظورم اينه كه با كدوم پايانش ميري؟ پايان A يا پايان B ؟

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

اون nemesis لعنتي يك از بدترين و اذيت كننده ترين Boss هايي بود كه من افتخار اشنايي باهاشون رو داشتم
    يادش بخير حدود 9 سال پيش كه اين بازي اومد بيرون وقتي تمومش كردم
    هر وقت اين nemesis رو جايي ميديدم يا عكسي مطلبي چيزي
    نا خود اگاه ياد اون تكه معروف S.t.a.r.s گفتنش مي افتادم
    خدايش فوق العاده سخت و ترسناك بود زمان خودش
    اوه پسر گفتی. منم اولین بار بچه بودم بازیش کردم.پسر اونجا که جیل اولین بار میبینش..من اصلا انتظار همچین نکبتیو نداشتم..............حالا گزینه اومده A یاB.... من چه میدونم چی نوشته... حالا شده بود عین کارتون رودرانر..اون بدو .. من بدو.......با اون مشتاش.. هیم میگفت استارز.........یا تو اون قطار که راش مینداختی میومد. اوایل میکشتمش بعدا فهمیدا از در اگه درجا خارج شی رفیقت خفتش میکنه نامردی رو داری

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

منظورت چيه ؟

من منظورم اينه كه با كدوم پايانش ميري؟ پايان A يا پايان B ؟

فكر كردم حالتهايي رو مي گي كه موقع اومدن نمسيس مي شه انتخاب كرد!!!!

داره خودمونی میشه hassanmirabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

استراتژی کار اینه حدود ده قدم که از نمسیس دور شدید (اگه بیشتر دور بشید بیفایدس چون به طرفتون میدوه) میتونید حدودا 3 بار با شات گان یا نارنجک انداز دستی بهش شلیک کنید.بعد دوباره 5-6 قدم (که با فاصله ی قبلی که از شما داره روی هم بشه 10 قدم) دور بشد و بازم بهش شلیک کنید و این پروسه رو همین جر تکرار کنید تا از پا در بیاد و برای اولین بار بیفته زمین.در این موقع بهش نزدیک بشید و آماده برای جا خالی دادن باشید (این نکته خیلی مهمه که وقتی افتاده زمین باید حتما بهش نزدیک باشید اگه دور باشید وقتی که بلند میشه و فریاد میکشه به سرعت به طرفتون میدوه و ضربه میزنه که جا خالی دادن از این ضربش خیلی سخته) بعد از جا خالی دادن دو باره پروسه ی 10 قدم رو تکرار کنید تا کاملا از پا در بیاد

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

استراتژی کار اینه حدود ده قدم که از نمسیس دور شدید (اگه بیشتر دور بشید بیفایدس چون به طرفتون میدوه) میتونید حدودا 3 بار با شات گان یا نارنجک انداز دستی بهش شلیک کنید.بعد دوباره 5-6 قدم (که با فاصله ی قبلی که از شما داره روی هم بشه 10 قدم) دور بشد و بازم بهش شلیک کنید و این پروسه رو همین جر تکرار کنید تا از پا در بیاد و برای اولین بار بیفته زمین.در این موقع بهش نزدیک بشید و آماده برای جا خالی دادن باشید (این نکته خیلی مهمه که وقتی افتاده زمین باید حتما بهش نزدیک باشید اگه دور باشید وقتی که بلند میشه و فریاد میکشه به سرعت به طرفتون میدوه و ضربه میزنه که جا خالی دادن از این ضربش خیلی سخته) بعد از جا خالی دادن دو باره پروسه ی 10 قدم رو تکرار کنید تا کاملا از پا در بیاد
    خوب اين درست ولي با كدوم دكمه ها جاخالي ميده؟ چون منم هميشه از نزديك ميزنمش ولي باز از روي زمين بلندم ميكنه!
    البته يك جوري ميشه رفت اونم اينكه اون اسلحه گندهه رو خريده باشي ( همون كه قدش هم اندازه ي جيله )
    اونوقت ميشه با بدون پانسمان راحت ردش كرد چون با 2 تا از تير اونا نيميسي روي زمين ولو ميشه!

آخر فروم باز cyrus_ln's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

خوب اين درست ولي با كدوم دكمه ها جاخالي ميده؟ چون منم هميشه از نزديك ميزنمش ولي باز از روي زمين بلندم ميكنه!
    البته يك جوري ميشه رفت اونم اينكه اون اسلحه گندهه رو خريده باشي ( همون كه قدش هم اندازه ي جيله )
    اونوقت ميشه با بدون پانسمان راحت ردش كرد چون با 2 تا از تير اونا نيميسي روي زمين ولو ميشه!
    تو یکی از اون کتابهایی(یه قرمز یه آبی) که همراه جیل هست نوشته چه جوری میشه جاخالی داد.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تو یکی از اون کتابهایی(یه قرمز یه آبی) که همراه جیل هست نوشته چه جوری میشه جاخالی داد.
    آره ميدونم اتفاقا اون كتابه رو منم خوندم جلوي زامبيها ميشه ولي جلوي نيمسيس فقط گاهي اوقات جواب ميده

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

آره ميدونم اتفاقا اون كتابه رو منم خوندم جلوي زامبيها ميشه ولي جلوي نيمسيس فقط گاهي اوقات جواب ميده
    چرا میشه ولی شانسیه.. من یادمه از دست مشتاش یا ارپیچیش چند دفعه جاخالی دادم

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چرا میشه ولی شانسیه.. من یادمه از دست مشتاش یا ارپیچیش چند دفعه جاخالی دادم
    خوب منم دارم ميگم شانسيه
    هميشه نميشه در رفت از دستش

ولي اگه اون R Loncher (كه به احتمال 99 درصد اسمشم اشتباه نوشتم! :دي) رو داشته باشيم خيييلي راحت ميشه بدون پانسمان ردش كرد ولي براي خريد اين اسلحه بايد مايه دار باشي! من كه نيستم! :دي

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

خوب منم دارم ميگم شانسيه
    هميشه نميشه در رفت از دستش

ولي اگه اون R Loncher (كه به احتمال 99 درصد اسمشم اشتباه نوشتم! :دي) رو داشته باشيم خيييلي راحت ميشه بدون پانسمان ردش كرد ولي براي خريد اين اسلحه بايد مايه دار باشي! من كه نيستم! :دي
    rocket luncher
    داشته باشی با دوتیر کارش تمومه...............برای مایه دار شدنم تو بازی باید تا هندوستان برییعنی بیچارت میکنن...تو بازی های ترسناک.. این نمسیس خدایش از همشون ترسناک تره و یهو مثلا داری از ارتفاع 500متری میپره جلوت جوری که...........اویل دو هم یادش بخیر چه ملجرایی داشتیم سرش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •