منظورت چيه ؟
من منظورم اينه كه با كدوم پايانش ميري؟ پايان A يا پايان B ؟![]()
منظورت چيه ؟
من منظورم اينه كه با كدوم پايانش ميري؟ پايان A يا پايان B ؟![]()
اوه پسر گفتی. منم اولین بار بچه بودم بازیش کردم.پسر اونجا که جیل اولین بار میبینش..من اصلا انتظار همچین نکبتیو نداشتم..............حالا گزینه اومده A یاB.... من چه میدونم چی نوشته... حالا شده بود عین کارتون رودرانر..اون بدو .. من بدو.......با اون مشتاش.. هیم میگفت استارز.........یا تو اون قطار که راش مینداختی میومد. اوایل میکشتمش بعدا فهمیدا از در اگه درجا خارج شی رفیقت خفتش میکنهنامردی رو داری
فكر كردم حالتهايي رو مي گي كه موقع اومدن نمسيس مي شه انتخاب كرد!!!!
استراتژی کار اینه حدود ده قدم که از نمسیس دور شدید (اگه بیشتر دور بشید بیفایدس چون به طرفتون میدوه) میتونید حدودا 3 بار با شات گان یا نارنجک انداز دستی بهش شلیک کنید.بعد دوباره 5-6 قدم (که با فاصله ی قبلی که از شما داره روی هم بشه 10 قدم) دور بشد و بازم بهش شلیک کنید و این پروسه رو همین جر تکرار کنید تا از پا در بیاد و برای اولین بار بیفته زمین.در این موقع بهش نزدیک بشید و آماده برای جا خالی دادن باشید (این نکته خیلی مهمه که وقتی افتاده زمین باید حتما بهش نزدیک باشید اگه دور باشید وقتی که بلند میشه و فریاد میکشه به سرعت به طرفتون میدوه و ضربه میزنه که جا خالی دادن از این ضربش خیلی سخته) بعد از جا خالی دادن دو باره پروسه ی 10 قدم رو تکرار کنید تا کاملا از پا در بیاد
خوب اين درست ولي با كدوم دكمه ها جاخالي ميده؟ چون منم هميشه از نزديك ميزنمش ولي باز از روي زمين بلندم ميكنه!
البته يك جوري ميشه رفت اونم اينكه اون اسلحه گندهه رو خريده باشي ( همون كه قدش هم اندازه ي جيله )
اونوقت ميشه با بدون پانسمان راحت ردش كرد چون با 2 تا از تير اونا نيميسي روي زمين ولو ميشه!![]()
تو یکی از اون کتابهایی(یه قرمز یه آبی) که همراه جیل هست نوشته چه جوری میشه جاخالی داد.
آره ميدونم اتفاقا اون كتابه رو منم خوندم جلوي زامبيها ميشه ولي جلوي نيمسيس فقط گاهي اوقات جواب ميده![]()
چرا میشه ولی شانسیه.. من یادمه از دست مشتاش یا ارپیچیش چند دفعه جاخالی دادم![]()
خوب منم دارم ميگم شانسيه
هميشه نميشه در رفت از دستش
ولي اگه اون R Loncher (كه به احتمال 99 درصد اسمشم اشتباه نوشتم! :دي) رو داشته باشيم خيييلي راحت ميشه بدون پانسمان ردش كرد ولي براي خريد اين اسلحه بايد مايه دار باشي! من كه نيستم! :دي
rocket luncher
داشته باشی با دوتیر کارش تمومه...............برای مایه دار شدنم تو بازی باید تا هندوستان برییعنی بیچارت میکنن...تو بازی های ترسناک.. این نمسیس خدایش از همشون ترسناک تره و یهو مثلا داری از ارتفاع 500متری میپره جلوت جوری که...
........اویل دو هم یادش بخیر چه ملجرایی داشتیم سرش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)