راستی یه سوال ذیگه واسه شما هم قسمت پایین گوشیتون که می چرخه یه انهنای خیلی کوچیکی به سمت جلو داره یا نه
راستی یه سوال ذیگه واسه شما هم قسمت پایین گوشیتون که می چرخه یه انهنای خیلی کوچیکی به سمت جلو داره یا نه
چی کار نمی کنه؟
میگم باید به یه دستگاه gps وصلش کنی تا کار منه با bt
GPS سیستم موقعیت یاب جهانیه ! مثلا موقعیت دقیق شمارو تو شهر تهران بهت تو موبایل ( یا دستگاهای مخصوص GPS ) نشون میده ( که این امکان رو برای مثال N95 داره ) !آقاجان مگه این جی پی اس وابسته به اینترنت نیست
GPRS سیستم انتقال دیتا تو خطوط موبایله که باهاش میتونی به اینترنت وصل شی و ... ! اگه سیم کارت ایرانسل داری که به محض گذاشتن سیم کارت تو یه گوشی یه اس ام اس حاوی تنظیمات GPRS واست ارسال میشه و بسته به نوع گوشی اون رو Save یا Install میکنی ... !
بعدشم میری تو بخش WEB تو گوشیت و وارد دنیای مجازی میشی !
Last edited by Nabakhshoode; 30-07-2007 at 01:52.
بچه ها گوشی من قسمت پایینش که میچرخه کمی شل شده و کمی تکون میخوره.شما هم اینجوری شده؟؟؟!!!این شل شدنش تا چه موقع ادامه پیدا میکنه!!!؟؟؟
چیکار کنم که صدای گوشیم زیاد شه؟؟؟ نمیدونم چرا صدای گوشیم پرتاب خوبی نداره ولی کیفیت اره!! یه راهنمایی کنید و در ضمن به من بگید تنظیمات صدای گوشی رو مانند اکولایزر و غیره روی چه حالتهایی بزارم!!!؟؟؟
الان صدای گوشیم در حد ان70 هست ولی چون کیفیتش بیشتره و دیس دیس کمتری داره میشد گفت مقدار کمی از ان70 صداش کمتره.
واسه منم همین طوره نگران نباش
بچه ها تو ر و به خدا یکی به من بگه از کجا اسکرین سیور فلش دانلود کنم
و آیا در قسمت چرخشی شما هم یه انهنای خلی کم هست یا نه ؟ ( به سمت جلو )
آقا دمتون گرم این جواب مارو بدین
یه دنیا ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)