یک تم بسیار زیبا از ویستا با رنگ سفید که روی اکس پی نصب میشه. دانلود نکنی از دستت رفته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک تم بسیار زیبا از ویستا با رنگ سفید که روی اکس پی نصب میشه. دانلود نکنی از دستت رفته
دانلود با حجم 16mb
پسورد فایل: www. kamyabonline .comکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان عزیز
من دنبال این تم میگردم Blue Gel لطفا اگر کسی این تم را دارد لینک دانلود را برای من و بقیه دوستان قرار دهد.
تصویری از تم مورد نظر.
با تشکر سیاوش
Xtreme 7.1
- this program is capable of completely replacing with menu "launching" and panel of tasks Windows. Represents the very flexibly tuned dynamic floating up menu with all programs, entering in the structure of the catalog "programs". Furthermore, with the aid of the built-in editor it is possible to independently create the how conveniently large number of menu, moreover these menu it is possible to appoint the "hot" points of screen or even "hot" points in any application. The special features of program include also the possibility of changing the exterior view of menu and wall-papers with the aid of the themes, and also that that it makes it possible to replace the panel of tasks Windows by its - not considerably more functional than standard, but considerably more original.
Download Link:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز لینک خرابه لطفا اصلاح کنید...
ممنون
WindowBlinds Themes
Clockwork Orange
File Size: 2 MB
WindowBlinds Themes
INVI PRO
File Size: 712 KB
والا اگه آبيش رو بخاي دارم بيا
Winstep Xtreme 7.1
Xtreme 7.1 - this program is capable of completely replacing with menu 'launching' and panel of tasks Windows
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر تم رو در یک دسکتاپ عوض کنم تو بقیه دسکتاپ ها هم تم عوض میشه ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)