آقا محسن پس چي شد؟ چرا ديگه تاپيك رو دنبال نميكني؟...
آقا محسن پس چي شد؟ چرا ديگه تاپيك رو دنبال نميكني؟...
بچه ها من امدم یادتونه ؟ جنرال ! که جی تی ای درست کرده بود ؟ اسمم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بود ! یادش بخیر برگشتم ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به زودی ایت تاپکیک باز راه می افته ............. ( انشالله)
آخیش... خدا رو شکر بالأخره یکی پیدا شد که دلش به حال این تاپیک بسوزه. دیگه داشتم نا امید میشدم!!!![]()
اره ! اینم به عنوان شروع کار جواد جنرال : نام مود : Zero Hour Reborn: The Last Stand (V.5.0)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]لینک دانلود :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر جلب میاد...
راستی اسم این دو تا جنرالهایی که گذاشتی رو میدونم:GENERAL BAO & GENERAL IRONHAND
من خودم پک کنترا (Cnotra V2.0) رو دارم...
بله درسته ! مد contra 004 هم خوبه ! دارمش
اینم آدرس وبلاگم:
از اطلاعاتی که شما عزیزان در اختیار من قرار می دهید بسیار سپاس گزارم اما به دلیل این که من از ابتدا با شما عزیزان همراه نبودم تقریبا از همه چیز بی خبرم اگر خلاصه مطالب را به صورت قابل فهم به آدرس زیر ارسال کنید ممنون می شوم
baba yeke be dade ma berese
help me please
هک قدرت اسلحه هاي جنرال
هک لودر هاي جنرال
هک ارتش هاي جنرال
help meeeeeeeeeeeeee
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)