حمید خان یه نظری هم به ما کن! پست 137 و 126
لطفا![]()
![]()
![]()
حمید خان یه نظری هم به ما کن! پست 137 و 126
لطفا![]()
![]()
![]()
اتفاقا منم هر دوباری که این کاررو کردم شارز گوشیم 100درصد بود ولی بعداز مدت زیاد همون پیغام رو می ده
بعدش میده wating for reconnect و log دوباره تکرار میشه.....این acoustic خیلی عالی و قویه صداش... اخر کیفیت.... thanks to Mr.ToShaRa
آقا حمید و دوست عزیز sony_w810i از هردوتون ممنون . چون من میخوام با روش sony_w810i اکوستیک
جدیده آقا حمید رو امتحان کنم .
اما یه سوال : میدونید که من کپسولیه صدای گوشیمو با ماله 850 عوض کردم . اگه این کار رو انجام بدم اسپیکر
های گوشی جواب میده ؟ خراب نمیشه ؟
آقا حمید یه سوال : آیا این آکوستیک جدید 89 تا فایل داره ؟ آخه ماله من دانلود کردم 89 تا فایل بود .
Last edited by c0rd3r; 08-04-2007 at 14:23.
بهنام پیش نهاد می کنم دیگه از خیرش بگذری...دیگه از این صدا بهتر چی می خواهیم؟باید اینقدر باهاش ور بری تا خدای ناکرده طوریش بشه؟؟؟
من که می گم بی خیال شو.....به هر حال
هر جور دوست داری...من فقط نظرم و می گم....
فکر نکنم مشکلی پیش بیاد ...این جدیده بلندی صداش مثل قبلیه ولی با کیفیت تر شده ...گوشی خودمو با n70 مقایسه کردم هم صداش بلندتر بود هم با کیفیت تر....حالشو ببرید ....درسته 89 تا فایل داره ...مشکلی نیست![]()
دستت درد نکنه . واقعا به موقع و عالی جواب میدی .
این چیزا وسط کار پیش میاد....دوباره از اول امتحان کن...یه چیزی هم بگم که موفقیت این روش اصلا به سیستم و ویندوز و ....این چیزا بستگی نداره...به گوشی بستگی داره (این برنامه هنوز نمیتونه کل db2010 رو هک کنه) مثلا یه گوشی تو 1 ساعت هک میشه اگه 1000 بار دیگه هم وصلش کنی بازم تو 1 ساعت هک میشه...ولی یه گوشی ممکنه اصلا هک نشه و کاریشم نمیشه کرد ...شما چند دفعه امتحان کن اگه نشد ..بیخیال شو.برو بده کپسولیه صدا رو برات عوض کنن همون کاری که آقا مصطفی انجام داده جزئیات بیشتر رو از خودش بپرس..... یادتون نره که تو اولین فرصتی که مخابرات میده تا گوشیها رو رجیستر کنه (مثل چند وقت پیش) سریع یرین رجیستر کنین که دیگه از این مشکلا نداشته باشین..........................
.................................................. ........یا حق.............................................. .........
آقای hamid جواب منو ندادین(تاپیک 117) ماشالاه این دوست عزیز آقای nakhordehmast یه مطلب چسبوندن به نوشته هاشون که نصف صفحه رو گرفته.
واقعا . یعنی بیخیال درایور بشم.
به نظرتون از نظر هزینه می ارزه که بدم بیرون هم فریم ور رو جدید کنم هم درایور بزارم هم منو فلش هم.... همه کاری بکنه بعد هم چنج کنه و تمام؟![]()
.
مگر قراره که فرصت جدید بده؟ ؟؟؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)