تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 31 اولاول ... 612131415161718192026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 304

نام تاپيک: God of War II

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

شما مطمئني؟چون من با اين پچي كه گزاشتم اونجا رو راحت رد كردم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

خوب یه کاری هم میتونی بکنی سیو اون جا رو بده من برات میرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    من به عکس هایی که از بازی گزاشتی دقت کردم. چندان کیفیت نداره و یه سایه تو بازی دیده میشه. مشکلی که من قبلا داشتم. این به خاطر پلاگین گرافیکیه که استفاده می کنی. بهتره از پلاگین 1417 یا 1617 استفاده نکنی و از پلاگین 1006 استفاده کن. درسته که قدیمی تره اما کیفیت تصویر ش واقعا بالاست. اگه خواستس بگو تا برات آپ کنم.
    ممنون میشم برام آپ کنی .در ضمن پلاگین رو باید کجا کپی کنم و طرز استفاده رو هم بفرمایید.با تشکر

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

سلام
    کسی پلوگین بهتری سراغ داره که بازیهای دیگرو مثل تیکن یا کمبات ارماگدون رو با سرعت بیشتری اجرا کنه ؟

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

بهترين پلاگين همينGSDXهست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

این آموزش برنامه Pcsx2
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینم بویس و پلاگین های جدید
    کد:

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

خوب یه کاری هم میتونی بکنی سیو اون جا رو بده من برات میرم

سلام
    ممنون از لطفتون . ولی این فایل سیو کجا قرار میگیره . اگر همون فایل های تو مموری کارت باشه که حجمش بالاست و نمی تونم آپ کنم. حداقل 8 مگه.

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

ممنون میشم برام آپ کنی .در ضمن پلاگین رو باید کجا کپی کنم و طرز استفاده رو هم بفرمایید.با تشکر
    سلام
    این فایل رو پس از دان کردن از فشرده خارج کن و در داخل پوشه پلاگین تو دایرکتوری برنامه کپی کن. البته این مربوط به cpu های دو هسته ایه.

کد:
    بعد برنامه رو اجرا کن. تب config رو بزن بعد گزینه اول configure رو انتخاب کن. حالا بر اساس این عکس ها تنظیم کن.

بعد هم ok بزن و بازی رو اجرا کن.تازه با این پلاگین می تونی فول اسکرین بازی کنی و وقتی بازی رو اجرا می کنی مثل اینکه یه باز ی کامپیوتر رو اجرا کنی.
    Last edited by mosolim; 02-09-2009 at 20:52.

9. این کاربر از mosolim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

سلام
    من اینجا گیر کردم بعد از اینکه اون شیپورو میزنه و عقاب از اتش ازاد میشه توی اتاقک بالا
    باید چیکار کنم
    ممنون

پروفشنال T O O M A J's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

هشت پا رو چه جور بکشم؟
    اینجا باید بعد از اینکه تو رو گرفت و از دستش خلاص شدی(R3+L3). باید بری سراغ بازویی که به ستون سمت چپ پیچیده شده.اونو بزن تا بالا ببره و بعد اون جنازه رو به روی سکوی قابل فشار جلوی اون ستون ببر تا در وسط اون منطقه جایی برای بالا رفت از طریق بالها و اون فشاری که از اونجا بیرون میاد باز بشه.بعد با بالهات بطرف پیشونیش برو و ضربه بزن.بعد از اینکار اون یکی از دستهاش رو به جایی که ازش اون باد بیرون میومد میزنه و دستش گیر می کنه.حالا باید بری و از دستش بپری و بالا بری .یه کم که بالا رفتی با زدن مثلث دستش رو قطع می کنی.تا اونجایی که یادمه حالا باید همین کار رو دو باره تکرار کنی.اما این بار اون دست راستش رو به یه دیوار پرتاب می کنه و اونجا گیر می کنه.حالا باید بپری و دستش رو بگیری(مثل پریدن به یه سقف) و بعد بری بالا و دوباره با زدن مثلث این دستش رو هم قطع کنی.بعدش هشت پا اون جنازه رو می خوره. حالا باید دوتا بازوش رو بزنی.وقتی یکیش رو میزنی اون یک طرفش پایین میفته اما سعی می کنه خودشو بالا بکشه.در این حین باید دومی رو هم بزنی تا کلا پایین بره.حالا باید بری اون وسط و اون دستگیره رو بکشی تا کارش تموم بشه.
    من اینجا گیر کردم بعد از اینکه اون شیپورو میزنه و عقاب از اتش ازاد میشه توی اتاقک بالا
    باید اون دستگیره رو بکشی تا آسانسور پایین بیاد(البته توش دو نفر دشمن هست) بعد سکو رو به طرف اون آسنسور ببر و کاری کن تا نصفش بمونه رو آسانسور و نصفش اینور.حالا بیا و دوباره دستگیره رو بکش تا بالا بره.اما حالا خودت می تونی واردش بشی.بعد از اینکه وارد آسانسور شدی اون سکو رو به داخل آسانسور بکش تا آسانسور بالا بره.بعد بپر رو سکو و اون زنجیر سوم رو بزن و ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •