تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 91 اولاول ... 61213141516171819202666 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 901

نام تاپيک: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

ممنون از کسانی که منو راهنمایی کردن .

یه سوال دیگه : چرا برای من از اون خط آبی کم نمیشههههههههههههههه .
    من الان رسیدم جایی که یه یارو هست لباس زد آتش پوشیده که سبز زنگ که فکر کنم باید ازش محافط کنیم . از هم محافظ کردم تا یه جایی هم اومد دنبالم ولی از اون جا به بعد نمیادش . از یه تونل هم رد شدیم که از زمینش اتیش می اومد . ولی این تونل ایستاده . ولی ولش کردم و رفتم یه جایی که آدمها خیلی اروم آروم میاد به سمتت و خیلی هم سگ چون شدن . من چند در صد بازی رو اومدم ؟؟؟
    آیا ما در هر مکانی که میریم باید چیزی رو کامپلیت کنیم ؟؟؟ یا نه امکان داره کاری اونجا نداشته باشم ؟؟ اخه من یه جا رسیدم که یه از یه یارو ماموریت گرفتم که سگها رو بکشم و بعدش هم کشتم بعد رفتم جلوتر یه جا بود که طرف رام نمیداد داخل هی تفنگشو مداد سمتم . خلاصه اونجا رو هم من ول کردم و رفتم مرحله بعد .

آخر فروم باز @R3Z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من الان جییم که یه duty بهم میگه برم sniper freedom زو بزنم ولی freedomها با من دشمنن!!!
    کسی سیوی از این قسمت بازی نداره که freedomها باهاش دشمن نباشن؟؟

پروفشنال Inkareeeeeeeeee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    دانمارك

پيش فرض

اون خط آبی که گفتی برای من اصلا کم نمیشه وقتی بهم تیر اندازی میکنن فقط از قرمز کم میشه . با اینکه یه جلیقه ی باحال از توی اون چاه پیدا کردم .

خب خوش بحالته دیگه ، مشکلی نیستش پس ، مال شما چون کرک شده هستش شاید اینجوری شده که ازش کم نشه ، بازی من ارژیناله و ازش کم میشه

یکی بگه لودینگ ها شما چقدر طول میکشه ؟؟؟
    مال من بین 15 تا سی ثانیه .

اگه میشه کمی امکانتی که توی این بازی هست رو به من یاد بدید .
    کشتی تو منو یه سر بزن به قسمت تنظیمات کیبوردت و بببین هر دکنه برای چیه

یه جا گفته بودید بیشتر از 2 سرباز قبول نکنم .
    من کجا گفتم سرباز ؟؟؟!!!
    من نوشتم که سعی کنین در یک لحظه فقط یکی دوتا مأموریت قبول کنین که بتونین انجامشون بدید ، چون یک سری از مأموریتها زمان مشخص داره .

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    دانمارك

پيش فرض

دمت گرم حلـــــــــــــــــــه

یه سوال دیگه هم داشتم rank رو از کجا باید ببینیم؟؟؟
    همون دکمه M رو که میزنی سمت چپ پایین میتونی روی رنک کلیک کنی ... کلید کیبوردشو نمیدونم .

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    دانمارك

پيش فرض

من الان رسیدم جایی که یه یارو هست لباس زد آتش پوشیده که سبز زنگ که فکر کنم باید ازش محافط کنیم . از هم محافظ کردم تا یه جایی هم اومد دنبالم ولی از اون جا به بعد نمیادش . از یه تونل هم رد شدیم که از زمینش اتیش می اومد . ولی این تونل ایستاده . ولی ولش کردم و رفتم یه جایی که آدمها خیلی اروم آروم میاد به سمتت و خیلی هم سگ چون شدن . من چند در صد بازی رو اومدم ؟؟؟
    آیا ما در هر مکانی که میریم باید چیزی رو کامپلیت کنیم ؟؟؟ یا نه امکان داره کاری اونجا نداشته باشم ؟؟ اخه من یه جا رسیدم که یه از یه یارو ماموریت گرفتم که سگها رو بکشم و بعدش هم کشتم بعد رفتم جلوتر یه جا بود که طرف رام نمیداد داخل هی تفنگشو مداد سمتم . خلاصه اونجا رو هم من ول کردم و رفتم مرحله بعد .
    منظورت تو منطقه زامبی ها هستش ؟!
    یا اینکه تو زیر زمینه ای ؟!
    یه نشونی دقیقتر بده ، اگه تو زیر زمینه هستی که بیخیال یارو بشو و برو دنبال یه اتاق بگرد که کاشی کاری شده و یه جسد هم کفش افتاده و تو جیبهای جسده رو بگرد ... حالا یه نشونی بده ببینم تو کدوم سوراخ موراخی داری میچرخی واسه خودت

راستی خیلی جاها وقتی میخوای با کسی صحبت کنی باید اسلحه ت رو با فشردن دکمه 3 بزاری تو کوله پشتیت تا بتونی باهاشون صحبت کنی .
    Last edited by Inkareeeeeeeeee; 13-05-2007 at 06:20.

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    دانمارك

پيش فرض

من الان جییم که یه duty بهم میگه برم sniper freedom زو بزنم ولی freedomها با من دشمنن!!!
    منهم سر دوراهی گیر کردم ، ببین اون مرحله حساسه ، میتونی بری و گروه دیوتیهارو به فریدومها لو بدی ، راستی اگه مأموریت کشتن تک تیر اندازشونو قبول کرده باشی یا اول مرحله به اون 3 نفری که دیوتیها میکشنشون تیر اندازی کرده باشی باهات دشمن میشن ، سیوشو دارم ولی اگه از سیو من بازی کنی که 9999999 تا پول داری و نفر اول بازی هم هستی . کلی هم اسلحه داری ، با کلی تجهیزات ، من برات بفرستم بهت حال نمیده ، از مکس بخواه برات بفرسته

آخر فروم باز MAXXX's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام
    اونایی که یواش راه میرن زامبی هستن.... راجب ماموریت بیاد بگم تو این بازی دو نوع ماموریت هست یکی ماموریت هایه اصلی که باید از barkeeper ودانشمندا بگیری که این ماموریت ها شما رو به پایان بازی میرسونهیکی هم ماموریت هایه جانبی که برایه بدست اوردن پول و تجهیزاته و تاثیری در پایان بردن بازی نداره مثل کشتن سگ ها و اسناپر و .... که معمولا وقتی باکسی حرف میزنی میتونی با استفاده از گزینه i need jod از این ماموریت ها بگیری ..... البته هر منطقه ای وارد میشی یسری ماموریت ها هست که مجبور نیستی اونا رو انجام بدی برایه اینکه روند اصلی بازی رو انجام بدی باید بری تویه همون شهری که اولش سگ هارو میکشی و یه جایی راهت نمیدن و بار رو پیدا کنی( یه تابلو هست که روش نوشته gap و به اونجا اشاره میکنه) و از مردی که که پشت باره ماموریت بگیری .................................................. ............................. در ضمن این بازی مرحله نداره و اون لودینگ هایی که میبینی برایه وارد شدن به منطقه جدیده و دلیل نمیشه که دیگه به منطقه قبلی بر نگردی و خیلی وقتا مجبوری به منطقه هایه قبلی برگردی

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام
    سیو رو برات میزارم ولی چون الان سرعت اینترنت من 24k!!!! است باید شب برات آپ کنم بااینکه 1 مگ بیشتر نیست و همچنین امروز عصر میرم جایی و تا 5 شنبه نمیام یا باید تا اون موقع صبر کنی یا از دیگری بگیری cheat happens رو یه نگاه کن شاید سیو هاشو داشته باشه.......... شرمنده

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

منهم سر دوراهی گیر کردم ، ببین اون مرحله حساسه ، میتونی بری و گروه دیوتیهارو به فریدومها لو بدی ، راستی اگه مأموریت کشتن تک تیر اندازشونو قبول کرده باشی یا اول مرحله به اون 3 نفری که دیوتیها میکشنشون تیر اندازی کرده باشی باهات دشمن میشن
    راستی اگه نگران دشمن شدن فریدوم هستی من با اسلحه دوربین داری که صدا خفه کن داشت با یه تیر اسنایپرشون رو کشتم و اونا هم باهام دشمن نشدن هیچ اصلا نفهمیدن که مرده

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

مچكرم كه ميخواي كمكم كني اينم عكسش قشنگ ببين و مشكلمو حل كن كه دنيايي ممنونت ميشم
    در ضمن رم من 512 است و دي وي دي هم مال شركت westgame است
    ¯ghrafic card:256 mb -geforce5500
    سلام
    راستش من فکر میکنم مشکل از کرک شما باشه البته نه اینکه کرک مشکل داسته باشه بلکه شما درست عمل نکردین ............ نمایندگی این شرکت اینجا فعالیت میکنه از اون بپرس تا راهنماییت کنه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •