اره دوست عزيز ميشه فلش كني خيلي ساده هست اما قبلش اين كار رو بكن و ورژن بوت لودر گوشيت رو برام بنويس براي اين كار گوشي رو خاموش كن حالا دكمه#*و نگاه دار بعد گوشي رو روشن كن يه صفحه مشكي مثل داس باز ميشه كه اونجا ورژن بوت لودر رو نوشته
اره دوست عزيز ميشه فلش كني خيلي ساده هست اما قبلش اين كار رو بكن و ورژن بوت لودر گوشيت رو برام بنويس براي اين كار گوشي رو خاموش كن حالا دكمه#*و نگاه دار بعد گوشي رو روشن كن يه صفحه مشكي مثل داس باز ميشه كه اونجا ورژن بوت لودر رو نوشته
سلام هنوز دوستمو ندیدم تا این کاری رو که شما گفتین انجام بدم.گوشیش نریزه بهم خفم می کنه ها.این دوستم گوشیرو که خرید زبان گوشی عربی بود ممکن دست دوم بوده باشه ولی چیزهای دیگش اینو که دست دوم باشه نشون نمی داد؟فلش کنیم بهتر یا مستر ریست؟
فلش هميشه اخرين راهه دوست من كارشي نميشه كه بخواد شما رو خفه كنه..........!
سلامگوشییه دوستم در حال صحبت کردن صدا به مرور ضعیف می شهبهش گفتن نمی دونم چیش نیم سوز شدهدرست بهش گفتن یا با فلش این مشکلشم حل می شه؟
اگه چيزي نيم سوز شده باشه از اول كه حرف ميزنه بايد صدا ضعيف باشه به اين ربطي نداره من دومي رو بيشتر احتمال ميدم
دوستان منم سال ÷یش یه ال7 خریدم ... نمیدونم چی دربارش بگم بنظرم گزینه های بهتر دیگه ای هم ÷یدا میشد که برم سراغشون ... ولی امون از زیبایی ظاهرش که بدجور وسوسم می کرد ...!در کل... یه کم از ویژگیها و خصوصیات خاص خودش نسبت به گوشیای دیگه بگین که لااقل از خریدم خوشحال باشم!
منم با این موتوهه یه مشکلی دارم: موقعی که بعضی از اس ام اس ها مخصوصا" فارسی رو فروارد میکنم گوشی هنگ میکنه که مجبور میشم باتریش رو یه بار بردارم دوباره سرجاش بذارم ... دوستان من زیاد درمورد این گوشی و کاربرداش (غیر از معمولیاش) نمیدونم از کجا میتونم این اطلاعات رو کسب کنم ؟ دوستمون GsM یه سری برنامه گذاشته ... دستش درد نکنه ولی حداقل من که از اونا هیچ سردر نمیارم!
دوست عزيز پيشنهاد ميكنم كه هيچ وقت به بر نامه هاي ايم گوشي دست نزني تا نميدوني چيه و چه عملي رو انجام ميده اما راجب هنگ كردن اگه اشتباه نكنم مر بوط ميشه به پك فارسي كه روي گوشي نصب شده اميد وارم مسعود گل يا بقيه دوستان بيان و نظرشون رو بگن به هر حال او نا استاداي منن و......................
سلام خسته نباشید.
میشه فریمور جدید وچگونگی فلش L7 رو هم بدید و هم بگید؟ ممنون میشم.
این مشکلات و دارم یعنی با تعویض فریمور حل میشه ؟
بعضی اوقات ویبرش یه بند میزنه ، آنتش قطع میشه(امرجنسی میده)با یه صدای بد،تو فروارد مسیج هم هنگ میکنه کلا هنگ میکنه.
؟؟
Last edited by atoolah; 03-07-2008 at 00:22.
اين مشكلات نميتونه از فريمور باشه به جز اخري
اما به روي چشم شما ورژن بوت لودرت رو بگو تا برات بزاريم
(دكمه هاي #*رو نگاه دار سپس گوشي رو روشن كن ورژن بوت لودر رو نوشته)
با سلام.
از اونجایی که نمی دونم این اعداد و ارقام چی هستند هر چی بود رو مینویسم.
boot loader
08.D0
sw version
R4513-G-08.B7
DCR-R8
با تشکر از شما.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)