با 3250 رو w810 , k750, nokia 6270 جواب داد.
گوشيم کا750 هست بعد دانلود برنامه و چند بار خارج کردن فايل از حالت فشرده پوشه ftp_bt_105 رو داخل پوشه otherريختم پوشه ها رو با فايل ها نشون ميده ولي کنار فايل ها يه لوزي آبي هست انگار فايل ها رو نميشناسه.چه جوري برنامه رو تو گوشيم نصب کنم؟
كل فار Jar رو به همون صورت توي موبايل بريز و بعد اجرا كن. لازم نيست كه فايلها رو از حالت فشرده خارج كني.
آقا این برنامه خیلی توپه باهاش کلی حال کردیم ولی نمیشه gallery یه طرف رو دید.میشه یه کاری کرد که بشه؟
یا یه برنامهیه دیگه هست که بشه باهاش همین کارو کرد ولی gallery رو هم نشون بده؟؟؟؟
آخه من یه چنین چیزی داشتم رو 6630 اما اسمشو یادم نمیاد! الان 3250 دارم ببینم کسی سراقی از این برنامه داره؟؟ کلی دعاش میکنیما.
من دوباره تونستم با ن73 گوشي هاي سوني اريكسون زير رو هك كنم:(تمام موارد هم اجرا شد)
w900
k510
k750
به قول برو بچ چه فازي ميده
من مال همه دوستامو هك كردم(البته اونا پسرن ها)
خيلي باحاله
مثلا مي گي يه لحظه بزار گوشيامونو با هم پير كنيم
بعد ميري تو گوشي شو يه فازي مي گيري
دوستان به همه کس نگید که این برنامه لو نره
بذارید حالا حالاها با این برنامه حال کنیم
بچه ها خسته نباشید...نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی این برنامه همچین یه کم هم تابلو میزنه
اگه طرف مقابلتون یه کم حالیش باشه را نمیده چون 2-3 بار هم میپرسه و ...
![]()
با دوتا از دوستام كه K510 و 6630دارند شير كردم ،بايد هفت خان رستمو رد كني!
هر دو گوشي، بايد طرف مقابل رو به عنوان ديوايس معرفي كنند تا بشه اين كارو كرد .
با اين حساب اين روش اصلا" نمي صرفه و بايستي كلي براش زحمت كشيد .
حالا دوستاني كه موفق شدند هك كنند لطفا" مراحل كارشون بگن شايد من اشتباه كردم
منتظرم...
مرسي...
نه عزیز دو سه بار نمیپرسه فقط واسه اولین بار باید pair بشه. و کانکت بشه سوال میکنه.
M_ETALLIC_A جان سلام ممنون از این برنامه
خیلی توپه من کلی حال کردم
گوشی خودم 3250 باهاش k750 . w900 . w550 رو هک کردم فقط میتونم بگم توووووووووووووووووووووووو ووپه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)