خب عزیز من وسایل شخصی خودتو ببر
خب عزیز من وسایل شخصی خودتو ببر
با سلام.من چندی پیش روی صورتم جوشی بود که بر اثر ضربه روی جوش خون اومده بود.احتمال میدهم که این جوش با یک خون آلوده به hiv برخورد کرده باشه.البته خون روی جوش تازه بود و هنوز لخته نشده بود.آیا امکان دارد که من آلوده به ویروس شده باشم؟ لطفا سریع جواب دهید چون واقعا نگرانم.
آقا یه سوال واسم پیش اومده ! مثلا توی آرایشگاه اگه از لوازم شخصی استفاده نکنیم، اگه مثلا نفر قبلی ایدز داشته باشه، با کشیدن شدن شونه به موها و پوست سر اون بنده خدا ویروس میتونه به نفر بعدی منتقل بشه !؟ مثلا از طریق همین کشیده شدن شانه به پوست سر نفر بعدی یا برخورد شانه با جوشی چیزی روی سر نفر بعدی !؟
دوستان من الان عضو سایت شدم تو رو خدا جواب منو بدین..من روز دوشنبه دندون عقلمو جراحی کردم و بخیه زد دکتر واسم ..دکتر واسم یه سری قرص تجویز کرد که بخورم دیروز یعنی روز 4 شنبه که تازه دو روز از دندون کشیدنم گذشته بود من ساعت 11 می خواستم قرصمو بخورم اما از شیر آب خوری عمومی آموزشگاه استفاده کردم..حالا سوالم این هستش که آیا امکانش هست که اگر کسی قبل از من که خدای نکرده مبتلا به ایذز بوده و دهانشو به شیر گذاشته و آب خورده و بعدش من از همون شیر مشترک استفاده کرده ام با توجه به اینکه من دندونمو کشیده بوده و بخیه داشته و زخم باز بوده آیا امکان انقال ایدز از این طریق امکان پذیره؟؟به خدا از دیروز تا حالا استرس دارم..جواب منو بدین لطفن
بهترین راه برای فهمیدن تست دادن در ازمایشگاه هست چون ایدز تا حدود 10 سال هیچ علامت خاصی نداره
موفق باشین
مهرسا 1 یعنی امکان انتقال از این روش وجود داره؟؟؟
دوستان لطفن افراد متخصصی که آگاهی کافی دارند پاسخ پرسش ها را بدهند..خوب هر کسی می فهمه خودش که باید آزمایش بده تا قطعن مشخص شه اما هدف از این تاپیک و مطرح کردن سوال ها این هستش که افراد متخصص نظر بدهند که آیا واقعن انقال ایدز از روشی که کاربر ذکر کرده امکان پذیر هست یا نه؟؟با توجه به اینکه باید یکی دو ماهی از زمانی که شک کردیم صبر کنیم و بهد آزمایش بدیم..تو این مدت آدم کلی استرس داره..
خیر دوست عزیز احتمال این مورد تقریبا صفر می باشد . به هیچ عنوان استرس نداشته باشید .
جناب دکتر با توجه به اینکه ایشون دهنشون زخم بوده تو اون موقع امکان انتقال تا حدودی هست اما تنها اچ ای وی نیست هپاتیت آ. بی .سی . هم از این طریق منتقل میشن به نظر من بهتره ایشون ریسک نکن و یه تست بدن ضرر نداره که خدای نکرده اگه چیزی باشه خیلی زودتر میشه مهارش کردخیر دوست عزیز احتمال این مورد تقریبا صفر می باشد . به هیچ عنوان استرس نداشته باشید .
در مورد تست مشکلی وجود ندارد و انجام تست مطمئن تر می باشد ولی سوال ایشون در مورد احتمال این مساله است که بنده عرض کردم احتمال نزدیک به صفر است و استرس نداشته باشند . در کار بالینی اگر کسی با این شرح حال مراجعه کند پیگیری خاصی انجام نمی شود و فقط اطمینان بخشی برای بیمار انجام می شود .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)