غیر حضوری میتونی اما حضوری فکرنکنم
غیر حضوری میتونی اما حضوری فکرنکنم
هنوز تصویب نشده
من دیروز از سازمان نظام وظیفه ناجا کشور پرسیدم
خیر حتی غیر حضوری
farshidshd
شما مطمئنی ؟ آخه مدرسه شبانه ای رو دیدم که نوشته بود راهنمایی - دبیرستان - پیش دانشگاهی یعنی نمیشه در این مدرسه به صورت غیر حضوری در دوران خدمت ثبت نام کرد ؟ چرا اخه نباید بشه ؟ منکه دیگه سربازی رفتم و میخوام از وقت آزادم در سربازی استفاده کنم و درس بخونم این مشکلیه مگه ؟
اگه سربازی رفتی که مشکلی نداری
من فکر کردم نرفتی...
اگه سربازی نرفتی و زمانش رسیده باشه فقط باید بری سربازی و نمیتونی حتی غیر حضوری درس بخونی
مدرسه یا دانشگاه ثبت نامت نمیکنن
Last edited by farshidshd; 21-05-2009 at 09:33.
مهر: مدیر مشمولان ستاد کل نیروهای مسلح جزئیات معافیتهای جدید خدمت وظیفه عمومی را تشریح کرد.
سردار موسی کمالی گفت: در نیمه اردیبهشت ماه سال جاری معافیتهای جدید با توجه به استقبال گسترده جوانان کشور جهت انجام به موقع خدمت سربازی و تامین مشمولین مورد نیاز کشور بنا به پیشنهاد ستاد کل نیروهای مسلح و موافقت مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا اعلام و جزئیات این قوانین امروز ابلاغ شد.
بر اساس اظهارات سردار کمالی، شرایط معافیت مشمولانی که سه برادر آنها دوره خدمت سربازی را طی کرده اند به این شرح است: تمامی افرادی که سه برادر آنها کارت پایان خدمت دریافت کرده اند و یا متعهدین به دستگاههای غیر نظامی حتی با داشتن غیبت تا تاریخ ۱/۳/۱۳۸۸ می توانند از این معافیت استفاده کنند.
همچنین افرادی که در حال خدمت هستند و مشمول این قانون می شوند می توانند با مراجعه به سازمان وظیفه عمومی در تاریخ ۱/۳/۱۳۸۸ پس از طی مراحل قانونی کات پایان خدمت دریافت کنند.
سردار کمالی در باره افرادی که یکی از فرزندان جانباز ۲۵ درصد و بالاتر از خدمت دوره ضرورت معاف هستند گفت: بر اساس این ابلاغیه خدمت یکی از فرزندان جانباز کمتر از ۲۵ درصد به تناسب کسر خواهد شد. ضمن آنکه یکی از فرزندان رزمندگان دارای ۳۰ ماه سابقه جبهه از انجام خدمت دوره ضرورت معاف می شود. همچنین خدمت یکی از فرزندان رزمندگان کمتر از ۳۰ ماه سابقه حضور در جبهه به تناسب کسر می شود و اگر پدر و یا مادر آنها هر دو سابقه حضور در جبهه داشته باشند سابقه هر دو نفر آنها را باهم قابل جمع است و اگر این مدت به ۳۰ ماه برسد یک فرزند و اگر به ۶۰ ماه برسد دو فرزند آنها از سربازی معاف خواهد شد.
سردار کمالی اظهار داشت: افرادی که سابقه جبهه با درصد جانبازی داشته باشند می توانند با جمع مدت خدمتشان موجب معافی فرزندان و یا کسر از خدمت سربازی آنها گردند. با این همه فرزندان این افراد باید دوره آموزش نظامی را بگذرانند.
سلام
يه سوال داشتم،براي گرفتن معافيت كفالت حتما بايد تك پسر باشيم
يعني من كه داداش بزرگم سربازي رفته و ازدواجم كرده و پدرمم 62 سالشه نميتونم معافيت كفالت بگيرم؟؟؟
الان معافيت تحصيلي دارم.
ممنون ميشم جواب بديد
سلام
من یه سوال دارم.من دانشجوی کارشناسی سال آخر هستم و الان دارم ترم آخر رو میگذرونم و اگه بخوام در هشت ترم تحصیلاتم رو تموم کنم در تاریخ 31 تیرماه فارغ التحصیل میشم.با توجه به اینکه شش ماه برای ارسال مدارک فرصت دارم در نهایت امکان داره زمان اعزام من حدودا چه موقعی باشه و چجوری میتونم این زمان رو زیاد کنم.میخوام این زمان اگه بشه بعد از اعلام نتایج کنکور ارشد در خرداد سال 89 باشه آیا امکانپذیره؟اصلا اگه همون ماه اول مدارک رو ارسال کنم فرقی داره با اینکه در ماه ششم این کارو بکنم؟
سوال دیگه اینکه نمره ی چشم برای معافیت دائم برای مقطع کارشناسی چند هستش؟
و آخرین سوال اینکه اگه در زمان شش ماه بعد از فراغت از تحصیل بخوام واسه معافی پزشکی اقدام کنم چه مدت طول میکشه تا نتیجش معلوم بشه؟
ممنون
اگه برادر داری که نمیتونی معافیت کفالت بگیری به هیچ عنوان
حداقل تا 9 ماه بعد از فارغ التحصیلیت میری خدمت ( 2 ماه بعد از فرجه ی 6 ماهه ) و میتونی بازم 1 ماه تا 2 ماه تمدیدش کنی
اگه ماهه اول ارسال کنی زودتر مدارکت میاد و زودتر اعزام میشی
نمره چشم تا 2 رو میدونم که معاف نیست دقیقا نمیدونم
بستگی به کمسیون پزشکی داره . ولی اگه دیر اقدام کنی غیبت میخوری باید 2 ماه یا حداقل یک ماه مونده به پایان 6 ماه اقدام کنی
موفق باشین
ممنون دوست عزیز ولی این مورد آخر به نظرم درست نمیاد.اگه جواب کمسیون پزشکی از شش ماه فرجه تجاوز کنه این به پای ما نوشته میشه؟یا باید خودشون مهلت من رو تمدید کنن تا جواب نهایی مشخص بشه؟بستگی به کمسیون پزشکی داره . ولی اگه دیر اقدام کنی غیبت میخوری باید 2 ماه یا حداقل یک ماه مونده به پایان 6 ماه اقدام کنی
نه فرشید من پسر عموم هم مثله همین بود بردادر بزرگتر داشت و ازدواج کرده بود برادرش کفالت گرفتن براش و الان معلف شدهاگه برادر داری که نمیتونی معافیت کفالت بگیری به هیچ عنوان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)