سلاممن هم 2 روز پیش قیمت کردم 380 می گفتن !خیلی عجیبه !یه خیلی مشکوک میزنهای قیمت نو هیس نه دست 2
سلاممن هم 2 روز پیش قیمت کردم 380 می گفتن !خیلی عجیبه !یه خیلی مشکوک میزنهای قیمت نو هیس نه دست 2
من هم میخوام یکی بگیرم ولی تا فردا حتما میگیرم !
میشه کامل توضیح بدین تو علاعدین چه طور بریم تو اینترنت ؟
ممنون میشم
به وسیله wL
Last edited by waveblue; 08-05-2007 at 15:01.
سلام metapex عزيز .
من نرم افزار update service رو دانلود ونصب كردم تموم درايور هاي گوشي رو هم نصب كردم اما موقع اجراي نرم افزار اين error روميده :
Application error
Incompatible Maromedia Version
Required Verision available from
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Application will terminate
البته Flash player هم نصب كردم روي 3 تا از سيستمها هم امتحان كردم ولي باز همون error و ميده !
اگه ممكنه راهنمائي كنيد .
راستي از نما يندگي سوني اريكسون سؤال كردم گفت update گارانتي رو باطل نميكنه ولي 50% احتمال داره در حين اين كار گوشي خاموش بشه نظرت چيه ؟
Last edited by siemens; 09-05-2007 at 16:02.
با اومدن SONY ERICSSON P1 دوره M600 P990 تموم شده.
برای اطلاعات بیشتر در مورد SONY ERICSSON P1 بیاین اینجا>>>
>>>
>>>
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- هنوز که نیومده. وقتی هم که بیاد، چرخه عمر طبیعی P990 تموم شده. و باید طی چند مرحله آپدیت به کارآیی و پختگی فعلی P990 برسه.
2- میشه بفرمایید دلیل اینکه P1 از P990 بهتره چیه؟ اگر دلیل شما دوربینه، خدمتتون باید عرض کنم که ضمن اینکه دوربین P990 جزو بهترین 2 مگاپیکسلی ها هست، افرادی که P990 میخرن، دوربین براشون الویت نیست و 2 مگاپیکسل کاملا کافیه. یعنی کسی نمیاد به خاطر دوربین، P990 رو با این قیمت مناسب رها کنه و بره P1 بخره.
3- کار کردن با P990 به مراتب راحتتر از P1 و M600 هست، چون به دلیل طراحی دو گوشی اخیر و نداشتن کلیدهای جهت دار، باید از قلم و jog dial و یا ترکیبی از این دو استفاده کرد ولی در P990 به دلیل اینکه گوشی به صورت convertable طراحی شده، میشه اکثر کارهای اصلی رو با در بسته و مثل گوشی های عادی انجام داد.
4- من شخصا هیچ پیشرفت و فرق اساسی در این مدل نسبت به P990 نمی بینم. حالا اگه شما با دیدن P1 به وجد اومدی و احساس کردی که گوشی آرزوهات رو پیداکردی، دلیل نمیشه همه چیز رو بهم بریزی و گوشی های دیگه رو زیر سوال ببری. برو بخر به سلامتی هم ازش استفاده کن.
5- برای اینکه بیشتر از بحث ادامه پیدا نکنه، از ذکر معایب P1 صرفنظر میکنم. البته اصلا نمیخوام بگم گوشی بدیه ولی فکر نکنید که دیگه دوره P990 تموم شده، خیر؛ تازه شروع شده.
6- در ضمن اینجا از اسمش معلومه متعلق به چه گوشیهاییه. اگه دوست داری میتونی یه کلوپ P1 درست کنی و اونجا راجع بهش بحث کنی.
بعد از نصب flash، برنامه رو دوباره نصب کن. یعنی: اول آپدیت سرویس رو uninstall کن. بعد restart کن. بعد فلش نصب کن. بعد restart کن. بعد آپدیت سرویس رو install کن. بعد دوباره restart کن.
اگه کار نکرد، نمیدونم دیگه.
وقتی آپدیت میکنی، گوشی خاموشه. نمیفهمم این چه حرفی بوده که زده. یا اشتباه کرده یا فکر کرده منظور شما back up هستش. به هر حال من هیچ مشکلی پیدا نکردم. اگر هم در هر مرحله آپدیت ناقص بمونه و گوشی بالا نیاد، از اول میشه شروع کرد. فقط مشکل اساسی وقتیه که فایل آپدیت ناقص دانلو بشه. اونوقت باید آپدیت سرویس رو از اول نصب کنی تا اون فایل ناقص که تو cache مونده پاک بشه. البته این مطلب به ورژن قبلی مربوط میشه که برام اتفاق افتاد. ورژن جدیدش بهتر شده و مشکلی نداره.
مبارکه!![]()
مرسی.خیلی گوشی توپیه.
خوشم میاد ازش
ور میرم بش اگه چیزی نفهمیدم شرمندتون میشم !![]()
به امید دیدار !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)