چه محدودیتی داره برای نصب ویندوز؟
من ویندوزم رو روی Raid 0 نصب کردم و مشکلی نداره.
4 تا یه ترا رو میخایین بدین و به جاش 4 تا 2 ترا بخرین یا فقط میخایین 4 تا 2 ترا به سیستم اضافه کنین؟
چه محدودیتی داره برای نصب ویندوز؟
من ویندوزم رو روی Raid 0 نصب کردم و مشکلی نداره.
4 تا یه ترا رو میخایین بدین و به جاش 4 تا 2 ترا بخرین یا فقط میخایین 4 تا 2 ترا به سیستم اضافه کنین؟
Bootable>>>>> NO هستش و امکان نصب ویندوز نیست
البته در مواقعی که 2 هارد 1 ترا باشه مشکلی نیست و Bootable>>>>>Yes میشه و میشه روش ویندوز نصب کرد
مشکل من نصب ویندوز نیست چون یه هارد برای این کار هستش
مشکلم این بود که آیا چیپ جنوبی از این ظرفیت پشتیبانی می کنه؟ چون می دونم در این زمینه محدودیتهایی هست
من کلا می خوام 4 هارد 2 ترا جایگزین سیستم فعلی کنم![]()
سلام
لطفا بگید raid کردن سرعت کامپیوتر هم زیاد میکنه
مرسی
بله رید سخت افزاری به شرطی که مینتون ساپورت کنه هم سرعت لود ویندوز رو بالا میبره و هم سرعت کپی پیست رو بالا میبره تو سرعت لود نرم افزار ها و بازی هم تاثیر داره
البته توجه به ابن نکته هم بد نیست که رید روی مادر برد واقعا رید سخت افزاری نیست رید سخت افزاری خودش باید پردازنده داشته باشه که کارتهای گرونی هستند پس رید مادربورد یه چیزی بین رید سخت افزاری واقعی و رید نرم افزاری محسوب میشه.
من که کارت رید زیر 150 هزار توی بازار ندیدم
سلام
آقا ممنون
خوب حالا چگونه این کار را کنم و به چه چیز هائی نیاز دارم لطف میکنید خیلی ساده بهم بگید
مطمئن نیستم ولی تا جایی که میدونم محدودیتی برای ظرفیت هارد درایو نیست و بوردتون پشتیبانی میکنه.(یا شاید هم هنوز درایوی در اون حجم وجود نداره.)
ولی مطمئنا با 8 ترا مشکلی پیش نمیاد چون بوردتون 8 تا پورت ساتا داره.
تنها محدودیتی که هست محدودیت 2 ترابایتی NTFS هست.
حداقل دو هارد هم ظرفیت و ترجیحا با مارک یکسان و ساپورت کردن مین بورد.
ببخشید یعنی حتما باید دو هار باشد چون یک هارد دارم و میخواهم سرعت کامپیوتر بالا تر بیاد و گفته بودن با raid کردن میشود حالا این raid کردن کارش این است که حتما باید دو هارد باشه ؟
ممنون
برای RAID کمترین تعداد هارد 2 تاست و تا 8 تا خودم تست کردم بقیشم مطمئنن اگه مادربورد پورت داشته باشه مشکلی پیش نمیاره
کار raid اینه که مثلا اگه بخایی یک مگ اطلاعات بریزی رو هارد نصفش میره رو یه هارد نصفش میره رو اون یکی.
وقتی که میخاد بخونه از هر دو هارد همزمان میخونه که این سرعت کل سیستم رو افزایش میده.یعنی اگه سرعت هر هارد رو 100 در نظر بگیریم سرعتی که با raid به دست میاد حدودا میشه 200.برای همین حداقل 2 هارد لازمه.(برای Raid0)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)