سلام يه آواتور ميخوامكه عدد 7 بهشه با پس زمينه ابي وطرح جذاب
ممنون ميشم
سلام يه آواتور ميخوامكه عدد 7 بهشه با پس زمينه ابي وطرح جذاب
ممنون ميشم
دوستان سلام ! واقعا شرمنده همتونم ! آخه درس و مقشا یه ذره سنگین تر شده ! بگذریم ... ولی از هر چه بگذریم سفارش دوست خوش تر است !![]()
بله ! طبق قولی که داده بودم با این جمعه با آنچه شما خواسته اید در یک پست فیتیله ای برگشتم ! بی مقدمه هر کی از سفارشش راضی نیست من در خدمتم و هر هر جوری که بخواد واسش تغییر و در صورت نیاز تعویض میگردد ! پس برو ... بریم !
Last edited by RohAm Ram2; 26-10-2007 at 02:33.
دوست عزیز این واسه شما ، البته منظورتون رو درست متوجه نشدم ، ولی گفتم اگه خوشتون نیومد ، من همه رقمه در خدمتم !
یکم واضح تر بگین چی میخواین من بهتر میتونم کمکتون کنم !
اینم واسه شما عزیز :
امیدوارم مورد پسندت قرار گرفته باشه !
Last edited by RohAm Ram2; 26-10-2007 at 02:36.
اینم خدمت شما دوست عزیز ، البته هنوز کامل نیست و دارم روش کار میکنم ، دو سه تا استیج دیگه در مورد بازیای دیگه میخوام بهش اضافه کنم ، اینو هم گذاشتم بدونی سر قولم هستم! در مورد سایزشم شرمنده دیگه ! از این بزرگتر حجمش زیاد میشه !
و در آخر سفارش شما !
نوشته شده توسط M.Z.Y
همچنین ! بخصوص بروبکس الهیه و آزادگان : دی
چشم ، سعی میکنم تا جمعه دیگه واستون حاضرش کنم !
خوب دوستان اینم از فیتیله این هفته ، همه جوره هم در خدمتیم ! شرمنده تونم هستم از اینکه تاخیر پیش میاد تو سفارشات ، ولی دیگه درس و مقشا رو هم نمیشه کاریش کرد !
تا فیتیله دیگه و جمعه آینده (اگه زنده موندیم : دی)خداحافظ همتون !
عزیز این خیلی جالبه ولی سعی کن از اون عکس هایی که دادم بیشتر استفاده کنی .
اینم خدمت شما دوست عزیز ، البته هنوز کامل نیست و دارم روش کار میکنم ، دو سه تا استیج دیگه در مورد بازیای دیگه میخوام بهش اضافه کنم ، اینو هم گذاشتم بدونی سر قولم هستم ! در مورد سایزشم شرمنده دیگه ! از این بزرگتر حجمش زیاد میشه !
سایزش هم مناسبه .
یکمی هم شلوغ تر باشه بهتره.
در کل عالیه و ممنون و منتظر هستم .
واقعا عالیه ولی میخوام توش از p30world and shorox دات کام هم باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)