سلام.
شاید نام این برنامه را شنیده باشید :
MyPhoneExplorer
خوبی این برنامه هم اینه که از زبان فارسی پشتیبانی میکنه مطمئنم بدرد شما میخورم . من هم باهاش برای این و اون اس ام اس فرستاده ام .
سلام.
شاید نام این برنامه را شنیده باشید :
MyPhoneExplorer
خوبی این برنامه هم اینه که از زبان فارسی پشتیبانی میکنه مطمئنم بدرد شما میخورم . من هم باهاش برای این و اون اس ام اس فرستاده ام .
میدونم که بد قول شدم .
قرار بود که یک برنامه بنویسم که متاسفانه درایو C ام رو فرمت کردم و پاک شد ( تمام شده بود) .
کسانی که میخواهند برای موبایل برنامه نویسی کنند اگر به برنامه ای که قبلا نوشته ام ( سورسش ) به نام Mobile Info مراجعه کنند . متوجه میشوند که از بسیاری از قابلیت ها استفاده شده است .
اینکه برنامه های تولیدی روی نوکیا جواب نمیده هم اینکه اینها اساسشون سیمبیانه و از جاوا هم پشتیبانی میکنند و بعضی از کلاس های جاوا ممکنه براشون تعریف شده نباشه . اگر ویژگی خاصی به برنامه تان اضافه کردید غیر فعالش کنید شاید نتیجه بگیرید .
سعی میکنم از HELP برنامه استفاده کنم و بعضی توضیحات رو روانتر براتون بگذارم .
در ضمن این سایت اصلی برنامه هست و پروژه هاش هم سورس دارند . توضیحات خوبی هم دارند .
به قول یکی از اساتیدمون برنامه نویس خوب کسی هستش که برنامه ای رو که بقیه مینویسند درک کنه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mohammad_77; 30-12-2008 at 23:24.
در سایت زیر مدل گوشی رو بزنید قابلیت هاش رو بیان میکنه ( بالای صفحه ) :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی نبود کمک کنه؟؟؟
یه برنامه که بشه روی نر افزارای جاوا قفل گذاشت و برای باز کردن قفل نیاز به imei گوشی باشه ......
سلام
من مدت زیادی دنبال برنامه netbeans واسه برنامه نویسی موبایل بودم
آخرش هم به خاطر حجم بالای اون که با dial up عملا نمیشه دانلود کرد مجبور شدم یه cd مثلا آمورشی بخرم که برنامه را هم داشته باشه!
اما...
نه تنها امورشش اصلا به درد نمی خورد که انتظارش را هم داشتم برنامه اش هم کامل نبود
من الان برنامه netbeans 6 و 6.1 را دارم اما بدون mobility pack
کجا می تونم پک موبایل را مجزا دانمود کنم؟
چون همه جا اینها را با هم گذاشتن جدود 62 مگ که نمی تونم دانلود کنم
10-12 روزه علافشم
امیدوارم بتونین کمکم کنین
ممنون
من دنبال یک کتاب اموزش جاوا برای دونلود میگردم.فارسی بشه.
کسی لینک نداره؟
سایت سونی اریکسون خودش موبایل پک داره ولی آخرین باری که دانلودش کردم حدود 50 تا 70 مگ بود .
هم فارسی و هم انگلیسیشو دارم . اگر پیدا نکردی پیغام خصوصی بده تا آپلود کنم . البته فکر کنم قبلا یک نفر اینجا گذاشته بود .
یه نرم افزار می خوام تا بتونم نرم افزار های کاربردی جاوا و سیمبیان سورشو در اورد و تونس داخلشون ادیت کرد ؟
ممنون میشم را همنماییم کنید
اگر بخواهید در مورد برنامه نویسی 3 بعدی برای جاوا با استفاده از موبایل اطلاعاتی کسب کنید می توانید به این سایت
بروید و یا اگر درخواست کننده زیاد شد در این تاپیک مطالبی می نویسم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)