مشکل من با سامانه ریز کارکرد
اولا باید چند مرتبه امتحان کنم تا یکبار وارد بشه
دوما بعد از ورود با کلیک روی هر موردی این خطا میاد چند هفته هست همینطوریه اعصاب نزاشته برای ما
![]()
مشکل من با سامانه ریز کارکرد
اولا باید چند مرتبه امتحان کنم تا یکبار وارد بشه
دوما بعد از ورود با کلیک روی هر موردی این خطا میاد چند هفته هست همینطوریه اعصاب نزاشته برای ما
![]()
من سرعتم 260 کیلوبایت بود ولی امروز شده 250 کیلو بایت. فکر کتم کابل های خونمون رو امودن دزدیدن
بچه ها مصرف شبکه های اجتماعی موبایل مثله تلگرام و لاین و... چه جوریه؟
من خودم گوشی اندروید ندارم ولی 2 تا گوشی اندروید تو خونه داریم که به طور متوسط روزی 1000 تا پیام از گروه های مختلف براشون میاد و خیلی ترافیک ازم کم میشه.با توجه به اینکه بیشتر این پیام ها متن هستش برای چی مثلا روزی 400 مگ از من کم میشه. می خوام ببینم مصرفش چه جوریه؟
مشکل اصلی گوشیهای اندرویدی از آپدیت شدن خودکار برنامه هاست. برای مطمئن شدن از این قضیه وایرلس گوشیها رو در شب خاموش کنید
دوستان به من امروز از شماره 2020 زنگ زدن یک نظر سنجی کردن همه رو گفتم خیر چون واقعا یکی از اون گزینه هایی که در مورد مخابرات خوب می گفت درست نبود
چند ساعت بعدش از شماره 05138062 زنگ زدن گفتن یک طرح یک ساله با قیمت 8 هزار تومانبه شما داده شده به صفحه پنجم روزنامه خراسان سر بزنید یا این به سایت نمی دونم چی 850 مراجعه کنید بچه ها قضیه چیه؟؟
شما ها چی ؟؟؟؟
دوستان باز سرعتارو نصف کردن
دوستان این چیه کلاه برداری هست یا نه ؟؟ سایت نماد اعتماد الکترونیک نداره ولی یک مهر از به الکی که اصلا من ندیدم به اسم پلیس فتا داره ولی تبلیغش خیلی گول زننده است ها اگه دروغ نیست بریم بگیریم!!!
![]()
دوستان سلام.
دوستان نت من نمیدونم چش شده همه چزاعای مودم زوشنه اما وقتی میخوام تو براکزر یه سایتو سرچ کنم یه صفحه دیگه میاره نوشته شما رمز عبور را اشتباه واردکرده اید .برای تغییر رمز به 2020 زنگ بزنید. این در حالیه که من همین 1ساعت پیش رمزو عوض کردم. مشکل چیه؟
دوستان سلام.
دوستان نت من نمیدونم چش شده همه چزاعای مودم زوشنه اما وقتی میخوام تو براکزر یه سایتو سرچ کنم یه صفحه دیگه میاره نوشته شما رمز عبور را اشتباه واردکرده اید .برای تغییر رمز به 2020 زنگ بزنید. این در حالیه که من همین 1ساعت پیش رمزو عوض کردم. مشکل چیه؟
دوست من این همون طرح عیدانه مخابراته منتهی250تومن گرونتر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)