تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1599 از 1746 اولاول ... 5991099149915491589159515961597159815991600160116021603160916491699 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,981 به 15,990 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

جایگزین پیدا کردم خیلی وقته heros of the storm بهترین بازی تو این سبک تنها چیزی که تو این بازی مهمه تیم ورکه در ضمن تلفظ صحیح riot رایت ه

فرستاده شده از SM-G900Hِ من با Tapatalk
    یعنی چی ؟ یعنی الان تو HOTS و Dota 2 سیستمش بهتره ؟ فکر نمیکنم فرقی کنه زیاد
    هر چند احتمال میدم فضای اونجا کمتر از lol رقابتی باشه که به همین دلیل کمتر اعصابت خورد شه . من خودم تا حالا توی این 5 سال 4 بار lol رو هی پاک کردم و بعد از چند وقت برگشتم بهش . چون انصافا یه حال دیگه ای بهم میده . البته هیچ وقت به رنکهای بالا نرفتم که ببینم میشه تحمل کرد یا نه .

داره خودمونی میشه sauronn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    sari

پيش فرض

موضوع اینه که نوب خیلی زیاد شده دیگه لول اون حالی که 4 سال پیش می داد نمی ده بیشتر اعصاب آدمو خراب می کنه فرض کن bot تا 15 دقیقه تا تورت سوم جمع بشه adc supp تیم مقابل لجندری باشن خب من مید که فقط فارم کردم kda ام صفره چطور می تونم این بازیو ببرم یا وقتی جانگلر اصلا گنک نمی کنه فقط سولو می ره فید می ده بهش می گی چرا گنک نمی کنی می خند و می گه نوب با اینکه جانگل رفتم فارمم از تو بیشتره در صورتی که 1/4 منم فارم نکرده یا اینکه من با برند میدم تاپ ما volibear 8 بار به tryndamere فید میده اونم گنک می کنه و با دو اتک منو می کشه تاپم اس اس نمی ده یا adc ما اولین بارشه لول بازی می کنه! اون وقت بهش می گم اولین بارته چرا اکانت نساختی چرا اومدی رنک بهم می خنده طرف آیتم گرفتنم بلد نبوده یا مید اکو هیچ دلیلی ترول می کنه و فید می ده اینا فقط چند تا نمونه بود سر این آخریه به معنای واقعی اشکم در اومد البته شاید زد به سرم تو ساعت رایگان دوباره بازیو دانلود کردم آدم معتاد این بازی می شه هرچی بیشتر می بازم انگیزم واسه برد بیشتر می شه ولی سر اینکه بردم و 9 تا ال پی داد اعصابم بد کفری شد

فرستاده شده از SM-G900Hِ من با Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه mey123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

موضوع اینه که نوب خیلی زیاد شده دیگه لول اون حالی که 4 سال پیش می داد نمی ده بیشتر اعصاب آدمو خراب می کنه فرض کن bot تا 15 دقیقه تا تورت سوم جمع بشه adc supp تیم مقابل لجندری باشن خب من مید که فقط فارم کردم kda ام صفره چطور می تونم این بازیو ببرم یا وقتی جانگلر اصلا گنک نمی کنه فقط سولو می ره فید می ده بهش می گی چرا گنک نمی کنی می خند و می گه نوب با اینکه جانگل رفتم فارمم از تو بیشتره در صورتی که 1/4 منم فارم نکرده یا اینکه من با برند میدم تاپ ما volibear 8 بار به tryndamere فید میده اونم گنک می کنه و با دو اتک منو می کشه تاپم اس اس نمی ده یا adc ما اولین بارشه لول بازی می کنه! اون وقت بهش می گم اولین بارته چرا اکانت نساختی چرا اومدی رنک بهم می خنده طرف آیتم گرفتنم بلد نبوده یا مید اکو هیچ دلیلی ترول می کنه و فید می ده اینا فقط چند تا نمونه بود سر این آخریه به معنای واقعی اشکم در اومد البته شاید زد به سرم تو ساعت رایگان دوباره بازیو دانلود کردم آدم معتاد این بازی می شه هرچی بیشتر می بازم انگیزم واسه برد بیشتر می شه ولی سر اینکه بردم و 9 تا ال پی داد اعصابم بد کفری شد
    تو هر سروری هستی اکانت منو ادد کن خودتو معرفی کن و اگر مطمئنی بازیت خوبه با هم رنکد میریم!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

یه قضیه جالب ؟! رنکد بازی میکردم shiv میرفتم من وقتی با چمپ خاص مثل شیوا با وارویک بازی میکنم باید دوتا ایتم بگیرم یا لول 6 بشم گنک میکنم قشنگ تا اخر کری میکنم یه لاین بود بود همینجوری فید داد میگفت ریپورت جانگلر ! منم بهش فحش میدادم و محل نمیدادم تا اینکه ایتم رو گرفتم و فید شدم بازی رو با تاپ که اولاف بود تموم کردیم مید و بوت دوتایی فارم میکردن منم همینجوری فحششون میدادم که فردا رفتم رنکد بن و چت بن شدم
    گفتم گور بابای رایوت و تا دو ماه بازی نکردم الان امروز برگشتم چت بن و رنکد بن دیگه نیستش !! قضیه چیه ؟!!

یه نکته به دوستان عزیز بگم این چمپ ها برای کری یه Rune خاص میخوان و تو یه زمان خاص باید تموم بکنید اگه بازی طول بکشه هیچوقت بگم هیچوقت نمی شه و نمیتونید solo کری کنید ! باید حتما adc باشه به خاطر همین اکثر پلیر ها میرن رو این لاینشون تمرین میکنن اخر بازی حتما باید 5 نفره برید تیم فایت یا حتما adc باشه

نکته دیگه یادم رفته بود udyre هم جزو دو چمپ بالا در لاین جنگل هست دوستان اگه چمپ دیگه به ذهن میرسه بگن یه نحوه برای بردن مطمئن با یک نفر دیگه در رنکد هست البته البته مستر یی هم هست ولی من نمیتونم باهاش کار کنم چون تانک نیست و دوستایی که میگن مستر یی فقط q هست اشتباه میکنن مستر rune خاصی نمیخواد فقط تو بازی باید بلد باشی چه زمانی q بزنی و حریف بلد نباشن کانتر کنن و تو فید بشی ولی من هر وقت رفتم مستر یی حریف jax بود با udyre حرفه ای به خاطر همین تجربه خوبی نشد برام
    Last edited by emproor; 23-09-2015 at 06:22.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

یه قضیه جالب ؟! رنکد بازی میکردم shiv میرفتم من وقتی با چمپ خاص مثل شیوا با وارویک بازی میکنم باید دوتا ایتم بگیرم یا لول 6 بشم گنک میکنم قشنگ تا اخر کری میکنم یه لاین بود بود همینجوری فید داد میگفت ریپورت جانگلر ! منم بهش فحش میدادم و محل نمیدادم تا اینکه ایتم رو گرفتم و فید شدم بازی رو با تاپ که اولاف بود تموم کردیم مید و بوت دوتایی فارم میکردن منم همینجوری فحششون میدادم که فردا رفتم رنکد بن و چت بن شدم
    گفتم گور بابای رایوت و تا دو ماه بازی نکردم الان امروز برگشتم چت بن و رنکد بن دیگه نیستش !! قضیه چیه ؟!!

یه نکته به دوستان عزیز بگم این چمپ ها برای کری یه Rune خاص میخوان و تو یه زمان خاص باید تموم بکنید اگه بازی طول بکشه هیچوقت بگم هیچوقت نمی شه و نمیتونید solo کری کنید ! باید حتما adc باشه به خاطر همین اکثر پلیر ها میرن رو این لاینشون تمرین میکنن اخر بازی حتما باید 5 نفره برید تیم فایت یا حتما adc باشه

نکته دیگه یادم رفته بود udyre هم جزو دو چمپ بالا در لاین جنگل هست دوستان اگه چمپ دیگه به ذهن میرسه بگن یه نحوه برای بردن مطمئن با یک نفر دیگه در رنکد هست البته البته مستر یی هم هست ولی من نمیتونم باهاش کار کنم چون تانک نیست و دوستایی که میگن مستر یی فقط q هست اشتباه میکنن مستر rune خاصی نمیخواد فقط تو بازی باید بلد باشی چه زمانی q بزنی و حریف بلد نباشن کانتر کنن و تو فید بشی ولی من هر وقت رفتم مستر یی حریف jax بود با udyre حرفه ای به خاطر همین تجربه خوبی نشد برام
    در مورد رونه اگر بازیکن هایی که چلنجر هستند و گاهی میبینی از نظر prefermence هم اول هستند تو دنیا رو نگاه کنی تو سایت هایی مثل لول اسکیل و ..
    میبینی که طرف کلا 2 تا رونه داره :O

در مورد مستر یی من خودم اگر یک تیم خوب بهم بدی با یی تا خود چلنجر میرم. چون مستر اف مستر یی هستم. یک بیلد اختصاصی دارم تو بازی که دشمن وارویک اننیه و چمپ های اینطوری داشتند و من رو التی و استان میکردن بازی رو کری کردم به لطف خدا و بردم

بیلدی که میبندی خیلی مهم هستش. رونه مهم هست ولی بیبشتر برای اوایل بازی هستش. مثلا شما 15 ای پی میگیری خوب این اول بازی به درد میخوره ولی وسط بازی یا اخر بازی که 15 ای پی یا ارمور حساب نمیاد

چمپ این چیزا مهم هستش ولی فقط اسکیل و تیم ورک
    البته همانطور که من گفتم ببینید؟ این میثم ماشالا انرژی مثبت هستش که به سمت ریوت میفرسته. من موندم این چطور چلنجر نشده.

اولا اینکه پس یعنی هیچوت اددم نمیکنی؟؟
    دویوما اینکه اگه اددم نکنی حالا حالاها دس از سرت برنمیدارم!
    سه یوما اینکه اولا اسکین خیلی هم حال میده دویوما به نظر من خرید اسکین یه جور حمایته از شرکت بازیسازی که خیلی بازیشو دوس داریم تا بتونه همچنان این بازی و سروراشو سر پا نگه داره!(الان باز این کامران میگه داری از ...میخوری!)
    چارما با استفاده از ثبت ایمیل آدرس تو پروفایلتون تو سایت لول دیگه هیشکی نمیتونه اکانتتونو بدزده حتی اگه یوزر پس اکانتتونو دو دستی تقدیمش کنین
    پنجما فک نکنم با تغییر سرور اسکیناییی که خریدین از بین بره!
    من الان تورو اد کنم. باهات بازی کنم. پس فردا میگی این نوب بود من کرریش کردم اومد گلد. ولی بدم نمیاد باهات بازی کنم اون تیم هایی خوبی که میگم باهام بیفتن بعد اون موقع تو همون لول همینجور بهت فوش بدم دلم خنک شه این شکلی

نترس گلد میشم . نشدم هم به اونجام. حالا تو که گلد شدی کجای دنیا رو گرفتی؟ من با یارو بازی میکردم دیاموند بود. لامصب داد میزد اکانت رو از ای بی خریده
    اتفاقا دیروز یارو بازی میکردم بعد شاکی بود از مچ میکینگ گفت میخواد اکانت از ای بی بخره.

- - - Updated - - -

اقا چرا پست های من 2بار میاد ؟
    Last edited by kamron_devil; 23-09-2015 at 14:56.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

خوب همونطور که میدونید من دیگه عکس نخواهم آپ کرد
    ولییییییییییییییییییییییی ی ولییییییییییییییییییییییی ییییییییی
    خداییش این بازی پروموشن من که میخواستم به سیلور 3 برگردم نمکه. خداییش عکس رو ببین. نامردی نبینی. هی اسکیل و تیم ورک باشه؟
    دلم نیومد آپ نکنم
    من وسط 1بار به مالز مردم زمانی که خزیکس من رو گنک کردن. کلا 4 بار گنک شدم وسط و 0 گنک هم کمک داشتم
    بعد جنگلر ما رو هم که بیچاره میبیند اسکورش روو . خزیکس هی گنکش میکرد. این هم برای خودش فارم میکرد
    بعد بقیه بچه ها رو هم میبیند

حالا چرا خز اینقدر قوی بودش؟ یک سیلور 4 ؟ دین دین دیری دادام

اسکیل و تیم ورک

خزیکس اسمورف دیاموند هستند و بنده تو سایت اپی جیجی کیل مرگ اسیست ایشون رو برای شما عکس گرفتم ببینید کی جلوی ما توی پروموشن ما بوده ( تازه یک گلد 5 هم بهشون افتاده ) ولی به قول استاد میم شماره باید با اسکیل و تیم ورک سیلورمون بتونیم این اقای دیامون رو بزنیم

جان من این عکس رو با دقت ببینید و به نظرم سیو کنید تو دکستاپتون بزارید یادگاری
    شانس ؟ اسکیل و تیم ورک به نظر من
    البته سعی می کنم عکس آپ نکنم. ولی خداییش این یکی رو نمیشد اپ نکرد. فقط اسکیل و تیم ورک

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد از اینکه بازی پروموشنم رو باختم. یک بازی دیگه بازی کردم و این نتیجه بازی
    به نظر من که فقط

اسکیل و تیم ورک

من دوست دارم میم شماره. یک بازی اینطوری برای من عکس آپ کن. من میخوام ببینم همچین بازی رو ریوت به تو هم میده.ولی نمیده میدونی چرا؟
    چون ما باید از ریوت حمایت کنیم و اسکین بخریم ( انرژی مثبت و چیزی که ریوت دوست داره بشنوه. به زبان دیگر از اونجای ریوت نوشیدن و خوردن. خوب طبق قوانین این دنیا ریوت میگه بگیر این بازی کن های خوب رو ) منم میخوام بزنم از اونجای ریوت خوردن. جواب میده. تنها راهه به نظر

Last edited by kamron_devil; 23-09-2015 at 23:25.

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

دوستان من پلات v هستم تیم مقابل اسمورف های فوق حرفه ای میوفته چکار باید کرد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

کسی جایی رو تو می شناسه بشه بازی رو ازش گرفت؟
    من دو تا بک اپ از دانلود کردم.همشون اپدیت می خوان با لانچر بازی هم که اصلا نمیشه اپدیت کرد!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

کسی جایی رو تو می شناسه بشه بازی رو ازش گرفت؟
    من دو تا بک اپ از دانلود کردم.همشون اپدیت می خوان با لانچر بازی هم که اصلا نمیشه اپدیت کرد!
    همون شاترلند دانلود من. بعد اگر دیدی آپلود سرعتش پایینه از فی تر شک ن استفاده کن
    مثلا شات اس پات
    عالیه.

امروز استاد میم شماره رو دوباره کردم. ایشون افتخار دادن بازی ما رو اسپک کردن. بعد از بازی فرمودند :
    نمیخوام این رو بگم ولی تیمت نوب بود. بنده هم خنده ای کردم و گفتم : بابا این تازه تیم خوبش بود. کجاش رو دیدی. اسکیل و تیم ورک
    Last edited by kamron_devil; 24-09-2015 at 11:59.

10. 2 کاربر از kamron_devil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه R.I.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    سرزمین آرتا

پيش فرض

دوستان من پلات v هستم تیم مقابل اسمورف های فوق حرفه ای میوفته چکار باید کرد؟
    ببخشید !؟!؟!
    آره دیگه شما وقتی با ساپورت بازی کردن و کری شدن 10 را بردی و شدی پلات 5 الان یه پلیر معمولی پلاتینوم رو فکر میکنی فوق حرفه ای اسمورف

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •