بابا اینا چیه من بیل میخوام :(((((((((((((((((((((((((((((((((((
![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
بابا اینا چیه من بیل میخوام :(((((((((((((((((((((((((((((((((((
![]()
بالاخره بیل رو پیدا کردم
![]()
سعید بیا یه برنامه دوئل بزاریم 2 تا بچه کـــون اومدن حمله کردن به من یکی پس اوت شد یکی مادرش .... شدمیخوام برم انتقام گیری
![]()
من 3 روزه دنبال کلنگ می گردم ولی همه چی میده بجز کلنگ... راستی این گردی کثیف رو از کجا بدست اوردی؟ به چه دردی میخوره؟ مال همین کویسته یا..؟
golden set :
set 1 : for now :
step 1. Equip a pick axe (found Iron mining) and Transport ammo until you get a lump of dirt(may take a while)
step 2. Equip lump of dirt and River fish until dirt is washed off, revealing the Dirty item
step 3. Equip a hammer (found Repairing fences) and have your Fine Motor Skills at 100+, including clothing bonuses
step 4. Henry the bartender has a new quest, and swaps your Dirty item for a Dusty revolver
step 5. Equip Roll of cloth (found Trading) and do Drilling for oil. The gun is cleaned to A golden revolver
step 6. Golden revolver in inventory + 10 Fool's gold in backpack + transporting ammunation with motivation under 25 %
set 2 ) for now :
step 1 : straightening the river with spade carry ...
step 2 : go to the Forest Meadow and have 100+ Vigor and equip a hammer
step 3 : Charlatan with equiped acid and dirty meatal piece
step 4 : Granite mining with the Golden blade equipped
step 5 : do iron mining
1) 3 Keys
2)
Firefighter with 3 keys
and water bucket
3)
Charlatan with "threekeynote"
4)
Trasurehunt with "trasuremap"
5)go with trasurebox to forestmedow and you will get
Golden Rifle!!!!
اینم چیزایی که 2 تکه از ست طلایی می ده
232-348 Damage
+2 Charisma
+2 strength
+2 Mobility
+2 Dexerity
Fortbattle Bonus
+3 Defense
+3 Attack
Fortbattle Sector Bonus
+2 Defense
+2 Attack
+15 Damage
Set Bonus (2 pieces)
+25 Labour Points
+10 Health Points
+20% Speed
Last edited by vitamin2002; 16-10-2010 at 18:59.
تو این 3 - 4 ماه اخیر که اون تیکه گردی کثیف پیدا شده تونستند تا چند مرحله برند ولی یک جا همه گیر کردند ! ولی 5-6 روز قبل یکی پیدا کرده که چطوری می تونه کویست را به آخرش برسونه ! که اونم پروفایلش گفته که به هیچ کی نمی گم
ست اولی برا سلاح گرمی ها هست و ست دومی برا سلاح سردی
فعلا کسی سلاح سردی را پیدا نکرده تا بفهمیم که رنج دمیجش چیه ولی سلاح گرمی را از اونجایی که یک نفر پیدا کرده می دونیم رنجش چیه ! که خیلی سلاح خفنی هست !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by vitamin2002; 07-10-2010 at 16:44.
سعید این کوئست گلدن برای سلاح گرمی ها رو بگو (فارسی )
شرمنده نمی تونی بری چون driling for oil برات باز نیستنمی یان که همچین سلاح خفنی را به راحت برا کسی بدند که کل اسکیلاش برا دوئل سلاح گرمی هست
اگه اونچوری بود تمام دوئلر های سلاح گرمی این سلاح را می گرفتند و می ریختند به جونه همدیگه !
دمت گرم سعید جان.. بازم حال دادی .....![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)