الان یعنی از 1 تا 10 است؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
الان یعنی از 1 تا 10 است؟
با سلام
لطفا يكي سوال من رو جواب بده چه شركتي الان سرويس نامحدود خوبي دارهماكس نت حتي بعضي وقت ها گوگل رو به سختي مياره
Last edited by vamper65; 15-11-2013 at 10:35.
نه 1 تا 9 ـه ولی یادشون رفته تایم لیمیت سرویس نامحدود رو عوض کنن
همون مکس نت که وبگردیش خوبه !!! ولی عین همین سرویس رو من با مخابرات دارم با همون هزینه و از ویگردیش هم کاملا راضیم !!!!![]()
خواهش دارم.
اگه مرکزتون توسط بلوط ساپورت بشه، بهترین گزینه 4.5 مگ بلوط هستش. با 99 تومن واسه 3 ماه و حجم 15 گیگ.
سرعتش هم در حدود 520 هست، البته 520 ثبت شده در نرم افزار و نه آنی.
شبا تو 6 ساعت 11-12 گیگ رو می تونید دانلود کنید.
اینم دانلود دیشب،
سرویس : وی آی پی ماکس
تو بازه های اول و دوم خودم مشغول دستکاری و تست بودم وگرنه مشکلی وجود نداشت.
بابا بلوط و مکس نت برای بار اول یک ماهه نمیده که تست کنیم، سه ماهه هست
Sent from my LT26i using Tapatalk 2
می بینم دوباره برگشتی به اوج
12 گیگ![]()
نمیشه که یه نفری همه آی اس پی ها و سرویس ها رو تست کرد. من خودم بنابه توصیه دوستان رفتم ماکس و وی آی پی گرفتم.
باید به تست هایی که دوستان از سرویسشون میذارن اعتماد بفرمایید. با فتوشاپ که درست نمی کنن.![]()
پس چرا من نمیتونم
صبحا تا 600 هم میره! اما شب از 400 بیشتر نمیشه!
سرور بدین برا دانلود!!!
چه سایتی خوبه؟
چه Upload center ـی خوبه؟ من از downlaods.ir اکانت دارم! سرعت دانلودش شبا پایینه!
یکی هم این که نرم افزاری میخوام که بشه باهاش اینترنت رو دستی یا زمان دار روشن خاموش کرد!
میخوام استفاده های اینترنت رو به جداقل برسونم!
لامصب kaspersky حتی وقتی از اینترنت استفاده نمیکنم 60-70 مگ میبره!
علت اینکه اول شب سرعت دانلودتون کمه و طرفای صبح حداکثر، اینه که اول شب همه دانلود میذارن ولی دانلود خیلیا مثلا 1-2-3-4-5 گیگه که مثلا تا ساعت 3-4 تموم میشه و فشار هم بر روی پهنای باند برداشته میشه و شما رفته رفته می تونید با نهایت سرعت دانلود بفرمایید.
حالا روش حل معادله بالا چیه تو ساعات اولیه؟ اینه که شما مثلا اگه اوایل شروع دانلود هر لینکتون 100 تا رو پر می کنه باید 9-10 تا لینک بذارید. تا موقع کپی کردن هم افتی نداشته باشید. یعنی شما باید یه شب زحمت بکشید و بیدار بمونید و انواع و اقسام روش ها رو تست بفرمایید.
البته مطالب بالا در حالتی صدق می کنه که مشکل از سرور دانلود شما نباشه، وگرنه اگه خود سرورهای آپلودسنتر شما شبا افت سرعت بده، با 1000 تا لینک هم کاری از پیش نمیره.
برای تست هم بهترین روش همونطور که قبلا هم گفته شده، تست لینک های دانلود پی سی دانلود، دانلودها، آسان دانلود و ... ست.
نمونه ش همین دیشب، دو روز بود که ماکس شبا تک لینک فول دانلود رو میداد ولی دیشب نمیداد، بنابراین چون بیدار بودم، دست به کار شدم و 3 لینکه دانلود کردم.
موقعی که اکانتتون تموم شد، پیشنهاد من اکسپرس لیچه.
در مورد نرم افزار اطلاعی ندارم ولی اگه دستی می خواید، نیازی به نرم افزار نیست و می تونید کانکشن رو دیزیبل و اینیبل کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)