تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1599 از 3745 اولاول ... 599109914991549158915951596159715981599160016011602160316091649169920992599 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,981 به 15,990 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

اگه نباشه جاش خالی می مونه مهدی صفایی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

بابا زنگ زدم وب قربون همان اسیاتک میگه از ساعت 4 الی 7 رایگان بیشتر نیست تازه سرعت ها 2 و 4 و 8 مگ هم سرعت رایگان ندارد یعنی مفت گران هست با همان اسیاتک زغال میسازم..............
    عزیز تو پستهای قبلی گفتم که 1 مگ های وب تو 3 ساعت به اندازه 7 ساعت 2 مگی آسیاتر میگیره

داره خودمونی میشه mohammad_reza0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

خدا شکر پیگری ها جواب داد یک خانم زنگ زد بهم گفت از امشب سرعت دانلود درست شده میتوانی با سرورخارجی با همان 90 دانلود کنی البته سرور داخلی که سرعت عالی بودبه قول دوستمان همان سایت که روی hostdl هستند امیدوارم سرکاری نباشد............امشب سرعت درست باشه انصافا تا به امروز از سرعت راضی بود به جز همین 3 روز که برایم مشکل درست شده این های وب که اصلا به کار نمیاد داخل انجمن خودش مشتری ها از سرعت گلایه دارند...................

کاربر فعال انجمن سریال‌های خارجی M A S T 3 R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Out of My Mind

پيش فرض

دوستان مشهدی، من یه مدتی مسافرت بود و پورت رو رزرو کردم. حالا دارم بر می گردم و می ترسم یه ماه نت رو شارژ کنم!!!
    می خواستم ببنیم بعد از رزرو میشه از برقراری موقت ۳ روزه استفاده کرد ببینم سرویس چه طوره یا نه؟
    من ۵۱۲ نامحدود برنزی می خوام. این جایی که الان هستم هم همین سرویس رو داره و سرعت دانلود از ۲۰ بالاتر نمیره (خیلی پایین تر هم میره)
    ولی مشهد تست نکردم هنوز. اون جا سرویس همین سرویس چه طوره؟ اگه مرکز مطهری باشین که چه بهتر...!
    پیشنهادتون واسه یه شرکت دیگه چیه؟ مخابرات که نامحدود نمیده، نه؟
    کلا نامحدود های آسیاتک تو همه شهر ها سرعتش افتضاحه،isp جدید هم میتونین برین تو تاپیک هاشون ببین کدوم برای مصرف شما بهتره برین از همونجا بگیرین،منکه 10-15 روز دیگه سرویسم تموم شد میخوام برم 512 نامحدود فن آوا رو یه تست بزنم ببینم چجوریه

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

عزیز تو پستهای قبلی گفتم که 1 مگ های وب تو 3 ساعت به اندازه 7 ساعت 2 مگی آسیاتر میگیره
    حرف ها شما درسته اما 4 شب تااصلا ارزش نداره تازه سرعت بالاتر از 1 مگ که رایگان ندارد اسیاتک من سرور خارجی برای دانلودمشکل دارم الان 3 روز به مشکل خوردم اونم امروز قول دادند تا از امشب درست باشه وگرنه هر شب کمتر 2.3 گیگ دانلود نمیکنم تازه اگر برم روی کولاک 6 الی 8 گیگ دانلود میکنم در هرصورت هر چی دو سه تا میکنم این اسیاتک هنوز از های وب بهتر هست.........

کاربر فعال انجمن سریال‌های خارجی M A S T 3 R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Out of My Mind

پيش فرض

حرف ها شما درسته اما 4 شب تااصلا ارزش نداره تازه سرعت بالاتر از 1 مگ که رایگان ندارد اسیاتک من سرور خارجی برای دانلودمشکل دارم الان 3 روز به مشکل خوردم اونم امروز قول دادند تا از امشب درست باشه وگرنه هر شب کمتر 2.3 گیگ دانلود نمیکنم تازه اگر برم روی کولاک 6 الی 8 گیگ دانلود میکنم در هرصورت هر چی دو سه تا میکنم این اسیاتک هنوز از های وب بهتر هست.........
    شما مثل این تاپیک رو زیاد دنبال نکردید،چندتا از دوستان سرویس کولاک داشتن که حتی تو روز سرعتش اسمی نبوده چه برسه به شب،مورد دیگه در مورد سرویس ها کولاک اینکه شما اگه بخوای 1 تا 8 شب رایگان دانلود کنی مجبورا باید 30 گیگ در ماه مصرف کنی و ماهی 100 هزار تومان قیمتش هست!
    در مورد های وب،مطمئن باشین از آسیاتک بهتره،بعضی از دوستان تو تاپیکش،سرعت شبانه شون روی 600-700 ک هستش که شما حساب کن تو همون سه ساعت اگه این سرعت رو بهت بده چقدر میتونی دانلود کنی

6. این کاربر از M A S T 3 R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

شما مثل این تاپیک رو زیاد دنبال نکردید،چندتا از دوستان سرویس کولاک داشتن که حتی تو روز سرعتش اسمی نبوده چه برسه به شب،مورد دیگه در مورد سرویس ها کولاک اینکه شما اگه بخوای 1 تا 8 شب رایگان دانلود کنی مجبورا باید 30 گیگ در ماه مصرف کنی و ماهی 100 هزار تومان قیمتش هست!
    در مورد های وب،مطمئن باشین از آسیاتک بهتره،بعضی از دوستان تو تاپیکش،سرعت شبانه شون روی 600-700 ک هستش که شما حساب کن تو همون سه ساعت اگه این سرعت رو بهت بده چقدر میتونی دانلود کنی

اتفاقا پیگری کردم کولاک شب ها رایگان بین 250 الی 260 هست در هر صورت من این ماه میگرم ببینم سرعت خوب هست یا نه اسیاتک برای هر منطقه فرق میکنه برای شهر ما که بد نیست یعنی حجمی حداقل راضی کننده بود هست برای نامحدود من خودم شخصا با اسیاتک صحبت کردم حتی اسم این انجمن دادم و اعتراض شدیددوستان برای سرویس نامحدود خودش بهم گفت سمت سرویس ها نامحدود نیا که خودمان هم قبول داریم سرعت پایین هست...........برای اسیاتک بعضی از دوستان دانلود شبانه سرعت های باور نکردنی دارنددر هرصورت اینها شانس هست تا دوستان استفاه میکنند ................

اگه نباشه جاش خالی می مونه keyvan360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سرعت شبانه در همه isp ها شانسی هست و معمولا شرکت ها سیاست مشخصی در این زمینه ندارن. بعضی ها در های وب سرعت شبانشون داغونه بعضی ها هم خوبه، همین مطلب در مورد آسیاتک و کلا بقیه isp ها هم صدق میکنه.

9. این کاربر از keyvan360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اتفاقا پیگری کردم کولاک شب ها رایگان بین 250 الی 260 هست در هر صورت من این ماه میگرم ببینم سرعت خوب هست یا نه اسیاتک برای هر منطقه فرق میکنه برای شهر ما که بد نیست یعنی حجمی حداقل راضی کننده بود هست برای نامحدود من خودم شخصا با اسیاتک صحبت کردم حتی اسم این انجمن دادم و اعتراض شدیددوستان برای سرویس نامحدود خودش بهم گفت سمت سرویس ها نامحدود نیا که خودمان هم قبول داریم سرعت پایین هست...........برای اسیاتک بعضی از دوستان دانلود شبانه سرعت های باور نکردنی دارنددر هرصورت اینها شانس هست تا دوستان استفاه میکنند ................
    من نمیدونم شما پرا اینقدر سنگ آسیتر رو به سینه میزنی بزار از راه برسی عرقت خشک شه چند صفحه تاپیک بخونی بعد این همه تعریف کن

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

من نمیدونم شما پرا اینقدر سنگ آسیتر رو به سینه میزنی بزار از راه برسی عرقت خشک شه چند صفحه تاپیک بخونی بعد این همه تعریف کن
    دوست عزیز شما انکاردلت از اسیاتک پر هست صحفه قبل مگه من نگفتم اگز مخابرات خالی بشه فرار میکنم در ضمن من گفتم شهر ما با اسیا تک خوب جواب میده بر عکس پارس انلاین که همه همشهری ها ازش شکایت دارند در صورتی دیگر این انجمن دوستان از پارس انلاین راضی هستند همین های وب خدایش برو داخل انجمن خودش ببین چند تا ناراضی هستند این isp همشون بدبختی خودشان را دارنداز اسیاتک به کجا برم تا 100% مطمئن باشم 30 روز هفته سرعت بالا باشه..........همشون دزد هستند فقط باید از بد و بدتر یکی را انتخاب کنم و چون فعلا اول مخابرات در شهر ما خوب جواب میده که خط خالی ندارد و دم اسیا تک که فعلا ازش گرفتم .............

داره خودمونی میشه yasidevil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

کلا نامحدود های آسیاتک تو همه شهر ها سرعتش افتضاحه،isp جدید هم میتونین برین تو تاپیک هاشون ببین کدوم برای مصرف شما بهتره برین از همونجا بگیرین،منکه 10-15 روز دیگه سرویسم تموم شد میخوام برم 512 نامحدود فن آوا رو یه تست بزنم ببینم چجوریه
    ممنون
    فقط اگه رفتین فن آوا خبرش رو به من بدین! چون خودمم روی فن آوا و پارس آنلاین نظر دارم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •