عزیز تو پستهای قبلی گفتم که 1 مگ های وب تو 3 ساعت به اندازه 7 ساعت 2 مگی آسیاتر میگیره![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
عزیز تو پستهای قبلی گفتم که 1 مگ های وب تو 3 ساعت به اندازه 7 ساعت 2 مگی آسیاتر میگیره![]()
خدا شکر پیگری ها جواب داد یک خانم زنگ زد بهم گفت از امشب سرعت دانلود درست شده میتوانی با سرورخارجی با همان 90 دانلود کنیالبته سرور داخلی که سرعت عالی بودبه قول دوستمان همان سایت که روی hostdl هستند امیدوارم سرکاری نباشد............امشب سرعت درست باشه انصافا تا به امروز از سرعت راضی بود به جز همین 3 روز که برایم مشکل درست شده این های وب که اصلا به کار نمیاد داخل انجمن خودش مشتری ها از سرعت گلایه دارند...................
![]()
کلا نامحدود های آسیاتک تو همه شهر ها سرعتش افتضاحه،isp جدید هم میتونین برین تو تاپیک هاشون ببین کدوم برای مصرف شما بهتره برین از همونجا بگیرین،منکه 10-15 روز دیگه سرویسم تموم شد میخوام برم 512 نامحدود فن آوا رو یه تست بزنم ببینم چجوریه
حرف ها شما درسته اما 4 شب تااصلا ارزش نداره تازه سرعت بالاتر از 1 مگ که رایگان ندارد اسیاتک من سرور خارجی برای دانلودمشکل دارم الان 3 روز به مشکل خوردم اونم امروز قول دادند تا از امشب درست باشه وگرنه هر شب کمتر 2.3 گیگ دانلود نمیکنم تازه اگر برم روی کولاک 6 الی 8 گیگ دانلود میکنم در هرصورت هر چی دو سه تا میکنم این اسیاتک هنوز از های وب بهتر هست.........
شما مثل این تاپیک رو زیاد دنبال نکردید،چندتا از دوستان سرویس کولاک داشتن که حتی تو روز سرعتش اسمی نبوده چه برسه به شب،مورد دیگه در مورد سرویس ها کولاک اینکه شما اگه بخوای 1 تا 8 شب رایگان دانلود کنی مجبورا باید 30 گیگ در ماه مصرف کنی و ماهی 100 هزار تومان قیمتش هست!
در مورد های وب،مطمئن باشین از آسیاتک بهتره،بعضی از دوستان تو تاپیکش،سرعت شبانه شون روی 600-700 ک هستش که شما حساب کن تو همون سه ساعت اگه این سرعت رو بهت بده چقدر میتونی دانلود کنی
اتفاقا پیگری کردم کولاک شب ها رایگان بین 250 الی 260 هست در هر صورت من این ماه میگرم ببینم سرعت خوب هست یا نه اسیاتک برای هر منطقه فرق میکنه برای شهر ما که بد نیست یعنی حجمی حداقل راضی کننده بود هست برای نامحدود من خودم شخصا با اسیاتک صحبت کردم حتی اسم این انجمن دادم و اعتراض شدیددوستان برای سرویس نامحدود خودش بهم گفت سمت سرویس ها نامحدود نیا که خودمان هم قبول داریم سرعت پایین هست...........برای اسیاتک بعضی از دوستان دانلود شبانه سرعت های باور نکردنی دارنددر هرصورت اینها شانس هست تا دوستان استفاه میکنند ................
سرعت شبانه در همه isp ها شانسی هست و معمولا شرکت ها سیاست مشخصی در این زمینه ندارن. بعضی ها در های وب سرعت شبانشون داغونه بعضی ها هم خوبه، همین مطلب در مورد آسیاتک و کلا بقیه isp ها هم صدق میکنه.
من نمیدونم شما پرا اینقدر سنگ آسیتر رو به سینه میزنی بزار از راه برسی عرقت خشک شه چند صفحه تاپیک بخونی بعد این همه تعریف کن
دوست عزیز شما انکاردلت از اسیاتک پر هست صحفه قبل مگه من نگفتم اگز مخابرات خالی بشه فرار میکنم در ضمن من گفتم شهر ما با اسیا تک خوب جواب میده بر عکس پارس انلاین که همه همشهری ها ازش شکایت دارند در صورتی دیگر این انجمن دوستان از پارس انلاین راضی هستند همین های وب خدایش برو داخل انجمن خودش ببین چند تا ناراضی هستند این isp همشون بدبختی خودشان را دارنداز اسیاتک به کجا برم تا 100% مطمئن باشم 30 روز هفته سرعت بالا باشه..........همشون دزد هستند فقط باید از بد و بدتر یکی را انتخاب کنم و چون فعلا اول مخابرات در شهر ما خوب جواب میده که خط خالی ندارد و دم اسیا تک که فعلا ازش گرفتم .............
ممنون
فقط اگه رفتین فن آوا خبرش رو به من بدین! چون خودمم روی فن آوا و پارس آنلاین نظر دارم!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)