تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 1599 از 1635 اولاول ... 59910991499154915891595159615971598159916001601160216031609 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,981 به 15,990 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

داره خودمونی میشه pooya_hekmati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اوکی.. منم نظرتونو قبول دارم.. ولی تنها مشکلم با حرفه ای ها فیلم برداریشونه که خیلی کمه..همینطور داغ کردن و ... ک ب درد فیلم گرفتن از جشن تولد یا جاده و ... تو مدت زیاد نمیخوره..وگرنه قطعا انقدر خرج کامپکت نمیکردم..و تو اون مدلا هم 3100 خوب بود..
    حالا با این تفاصیل خود شما اگه بودی چیکار میکردی؟؟؟؟G1x یا G16 یا .... ؟؟؟؟
    دوست عزیز ، هیچ کس جای یکدیگر نیست . و ما فقط میتونیم راهنماییت کنیم. در نهایت هم شما باید بخری و استفاده کنی.
    یه چیز بهت بگم تا همیشه یادت باشه.
    الان توی دنیای تکنولوژی و این همه گجت موجود ، هیچ کدوم بدون نقص نیست و همه چیز رو شمال نمیشه ، تو گوشی ها برات مثال میزنم ، از جنس پلاستیک بد و داغ کردن سامسنگ ها گرفته تا صفحه بد سونی و ... حتی آیفن هم کوچیک بود که الان قرار 4.7 و 5.5 اینچش رو بزنن و آخر تابستون احتمالا معرفی بشه .
    حالا بیخیال ، منظورم این بود که شما باید یه چیز رو فدای یه چیز دیگه کنی . و هیچ چیز کاملی وجود نداره و اگر هم باشه خیلیییی گرون تره !
    اگه شما الویت اصلیت رو کیفیت عکس هست و میخوای عکس های خاطره انگیزی بگیری ، راستش به نظرم برو dslr بگیر که بعد ها میتونی با خرید یه لنز تووووپ ، به یه عکاس حرفه ای تبدیل بشی .
    اگه هم اولویت اصلیت فیلم برداریه ، به نظرم برو اصلا یه دوربین فیلم برداری بگیر به جای عکاسی .
    من خودم 5100 دارم که تو رنج قیمتی خودش بی رقیبه !
    راستش منم موقع خرید میگفتم که 20 دقیقه محدودیت برا فیلم برداری خیلی کمه و لی راستش من بیشتریم مدتی که گرفتم 10 دقیقه بود ، اونم موقع سال تحویل تو حرم .
    بازم خودت میدونی ولی باید یه چیز رو فدای دیگری کنی ، کیفیت عالی عکس یا مدت فیلم برداری.
    خییلی زیاد نوشتم

2. این کاربر از pooya_hekmati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mm45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

اوکی.. منم نظرتونو قبول دارم.. ولی تنها مشکلم با حرفه ای ها فیلم برداریشونه که خیلی کمه..همینطور داغ کردن و ... ک ب درد فیلم گرفتن از جشن تولد یا جاده و ... تو مدت زیاد نمیخوره..وگرنه قطعا انقدر خرج کامپکت نمیکردم..و تو اون مدلا هم 3100 خوب بود..

منم اگه بودم eos M ‌را خریداری میکردم . هم ارزون ترست هم کیفیت بالاتری داره و هم جمع و جور است .

4. این کاربر از mm45 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mm45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

منم اگه بودم eos M ‌را خریداری میکردم . هم ارزون ترست هم کیفیت بالاتری داره و هم جمع و جور است .

6. این کاربر از mm45 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه amir_2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

دوست عزیز ، هیچ کس جای یکدیگر نیست . و ما فقط میتونیم راهنماییت کنیم. در نهایت هم شما باید بخری و استفاده کنی.
    یه چیز بهت بگم تا همیشه یادت باشه.
    الان توی دنیای تکنولوژی و این همه گجت موجود ، هیچ کدوم بدون نقص نیست و همه چیز رو شمال نمیشه ، تو گوشی ها برات مثال میزنم ، از جنس پلاستیک بد و داغ کردن سامسنگ ها گرفته تا صفحه بد سونی و ... حتی آیفن هم کوچیک بود که الان قرار 4.7 و 5.5 اینچش رو بزنن و آخر تابستون احتمالا معرفی بشه .
    حالا بیخیال ، منظورم این بود که شما باید یه چیز رو فدای یه چیز دیگه کنی . و هیچ چیز کاملی وجود نداره و اگر هم باشه خیلیییی گرون تره !
    اگه شما الویت اصلیت رو کیفیت عکس هست و میخوای عکس های خاطره انگیزی بگیری ، راستش به نظرم برو dslr بگیر که بعد ها میتونی با خرید یه لنز تووووپ ، به یه عکاس حرفه ای تبدیل بشی .
    اگه هم اولویت اصلیت فیلم برداریه ، به نظرم برو اصلا یه دوربین فیلم برداری بگیر به جای عکاسی .
    من خودم 5100 دارم که تو رنج قیمتی خودش بی رقیبه !
    راستش منم موقع خرید میگفتم که 20 دقیقه محدودیت برا فیلم برداری خیلی کمه و لی راستش من بیشتریم مدتی که گرفتم 10 دقیقه بود ، اونم موقع سال تحویل تو حرم .
    بازم خودت میدونی ولی باید یه چیز رو فدای دیگری کنی ، کیفیت عالی عکس یا مدت فیلم برداری.
    خییلی زیاد نوشتم
    نمیدونم .. شاید شما راست بگی.. ولی چون من هر دو امکان رو ی جا میخوام کمی شرایط سخت شده..بازم یهش فک میکنم.. ولی نظر خودم تو کامپکت ها g16 هست که جدیدتره و تو dslr ها 3100 و 5100 هستش..بازم بایست ببینم چی میشه..
    دم همتون گرم بابت راهنمایی.. فقط اگه واسه خرید از کجا و با چه گارانتی بخرم.. ی وقت تقلبی تو پاچم نره؟؟؟
    لوازم جانبی واسه خرید چی پیشنهاد میکنید؟؟؟

ممنون

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

نمیدونم .. شاید شما راست بگی.. ولی چون من هر دو امکان رو ی جا میخوام کمی شرایط سخت شده..بازم یهش فک میکنم.. ولی نظر خودم تو کامپکت ها g16 هست که جدیدتره و تو dslr ها 3100 و 5100 هستش..بازم بایست ببینم چی میشه..
    دم همتون گرم بابت راهنمایی.. فقط اگه واسه خرید از کجا و با چه گارانتی بخرم.. ی وقت تقلبی تو پاچم نره؟؟؟
    لوازم جانبی واسه خرید چی پیشنهاد میکنید؟؟؟

ممنون
    در مورد خرید دوربین که خودت انشاالله بهترین گزینه رو انتخاب کنی.
    در مورد گارانتی هم سعی کن گارانتی ایده آل بخری و البته از جای معتبر بخری !
    اگه تهران هستی ، میتونی بری فروشگاه پیکسل و حظوری خرید کنی و فروشگاه خوبیه!

فقط یه چیز بهت بگم که اگه گوش کنی ، خیییلی به نفعته !
    به غیر از دوربین و یه کیف ، دیگه هیچ چیز برا دوربین نگیر.
    از هود و فیلتر های مختلف گرفته تا چیز های دیگه مثل گریپ و ....

اول دوربین رو بگیر و باهاش کار کن و بعد از یه مدت دیگه با توجه به نیازات ، لوازم جانبی براش بگیر.
    من خودم الکی یه فیلتر پلاریزه گرفتم و بعد 7 روز با قیمت 50 هزار تومن کمتر به فروشگاه با کلی التماس پس دادم.

9. 2 کاربر از pooya_hekmati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

در مورد خرید دوربین که خودت انشاالله بهترین گزینه رو انتخاب کنی.در مورد گارانتی هم سعی کن گارانتی ایده آل بخری و البته از جای معتبر بخری !اگه تهران هستی ، میتونی بری فروشگاه پیکسل و حظوری خرید کنی و فروشگاه خوبیه!فقط یه چیز بهت بگم که اگه گوش کنی ، خیییلی به نفعته !به غیر از دوربین و یه کیف ، دیگه هیچ چیز برا دوربین نگیر.از هود و فیلتر های مختلف گرفته تا چیز های دیگه مثل گریپ و ....اول دوربین رو بگیر و باهاش کار کن و بعد از یه مدت دیگه با توجه به نیازات ، لوازم جانبی براش بگیر.من خودم الکی یه فیلتر پلاریزه گرفتم و بعد 7 روز با قیمت 50 هزار تومن کمتر به فروشگاه با کلی التماس پس دادم.
    خودم هم با نظرت کاملا موافقم..همین اول کار نبایست همه چی رو خرید..مورد دیگه ک توی دفترچه راهنمای دوربین اولش نوشته ک چه چیزایی همراه دوربین هستش..اگه احیانا فروشنده اونا رو همراه دوربین نداد و یا گفت ک تو این مدل بخصوص این وسایل نیس و ازین جور حرفا بهتر نیس واسه خرید ب جای دیگه ای رجوع کرد؟؟؟یا اینکه تو بازار این عادیه؟؟؟
    آره.. تی رونم .. فروشگاه پیکسل کجاست؟؟؟
    واسه خرید کیف , جنس و رنگ بندی و ضد آبی و ازین جور چیزاش باهم دیگه فرق نمیکنه یا کلا ی انتخاب برای کیف وجود داره؟؟؟؟
    Last edited by amir_2013; 03-07-2014 at 12:09.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

خب اگه از جای معتبر خرید کنی میتونی خیالت راحت باشه که هم جنس مطمئن میگیری و هم لوازم همش باهاش هست.
    به سایت پیکسل مراجعه کنی ، اونجا پشتیبانی آنلاین داره ، آدرسشم تقاطع ولیعصر و میرداماد هست.
    واسه خرید کیف هم ، گزینه های زیادی هست ، فقط یه توصیه ، اگه dslr گرفتی ، کیفت رو خیلی کوچیک نگیر که اگه بعد ها یه لنز خریدی ، توش جا نشه !
    من کیفم ضد آب هست ، یعنی کاور داره تا زمان بارندگی روش کشیده بشه ، ولی تا حالا ازش استفاده نرکدم و اصلا نمیکنم ، خواستم بگم که فکر نکنی ضد آب چیز خاصیه

12. 2 کاربر از pooya_hekmati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

خب اگه از جای معتبر خرید کنی میتونی خیالت راحت باشه که هم جنس مطمئن میگیری و هم لوازم همش باهاش هست.به سایت پیکسل مراجعه کنی ، اونجا پشتیبانی آنلاین داره ، آدرسشم تقاطع ولیعصر و میرداماد هست.واسه خرید کیف هم ، گزینه های زیادی هست ، فقط یه توصیه ، اگه dslr گرفتی ، کیفت رو خیلی کوچیک نگیر که اگه بعد ها یه لنز خریدی ، توش جا نشه ! من کیفم ضد آب هست ، یعنی کاور داره تا زمان بارندگی روش کشیده بشه ، ولی تا حالا ازش استفاده نرکدم و اصلا نمیکنم ، خواستم بگم که فکر نکنی ضد آب چیز خاصیه
    آقا پویا و تمامی عزیزانی که کمک کردید ازتون ممنونم. امیدوارم که نتیجه خوبی بده که ان شا الله همینطور خواهد شد..
    مرسی
    Last edited by amir_2013; 03-07-2014 at 22:16.

14. این کاربر از amir_2013 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

خواهش میکنم دوست عزیز.
    انشاالله که انتخاب خوبی داشته باشین و عکس های خوبی بگیرین و برای ما به اشتراک بذارین

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_mohammad1365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    My Love;SHIRAZ

پيش فرض

خودمون نمایندگی بیمه داریم!
    ما از دوربین موبایل هم استفاده میکنیم
    نیازی به حساسیت زیاد نیست...
    ممنون از جوابت
    ولی خب موبایل درست و درمونم ندارم
    میدونم خواستن سفت زنی کنن ولی گفتن اگر موبایل باشه باید لااقل دوربینش 16 باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •