دوست عزیز ، هیچ کس جای یکدیگر نیست . و ما فقط میتونیم راهنماییت کنیم. در نهایت هم شما باید بخری و استفاده کنی.
یه چیز بهت بگم تا همیشه یادت باشه.
الان توی دنیای تکنولوژی و این همه گجت موجود ، هیچ کدوم بدون نقص نیست و همه چیز رو شمال نمیشه ، تو گوشی ها برات مثال میزنم ، از جنس پلاستیک بد و داغ کردن سامسنگ ها گرفته تا صفحه بد سونی و ... حتی آیفن هم کوچیک بود که الان قرار 4.7 و 5.5 اینچش رو بزنن و آخر تابستون احتمالا معرفی بشه .
حالا بیخیال ، منظورم این بود که شما باید یه چیز رو فدای یه چیز دیگه کنی . و هیچ چیز کاملی وجود نداره و اگر هم باشه خیلیییی گرون تره !
اگه شما الویت اصلیت رو کیفیت عکس هست و میخوای عکس های خاطره انگیزی بگیری ، راستش به نظرم برو dslr بگیر که بعد ها میتونی با خرید یه لنز تووووپ ، به یه عکاس حرفه ای تبدیل بشی .
اگه هم اولویت اصلیت فیلم برداریه ، به نظرم برو اصلا یه دوربین فیلم برداری بگیر به جای عکاسی .
من خودم 5100 دارم که تو رنج قیمتی خودش بی رقیبه !
راستش منم موقع خرید میگفتم که 20 دقیقه محدودیت برا فیلم برداری خیلی کمه و لی راستش من بیشتریم مدتی که گرفتم 10 دقیقه بود ، اونم موقع سال تحویل تو حرم .
بازم خودت میدونی ولی باید یه چیز رو فدای دیگری کنی ، کیفیت عالی عکس یا مدت فیلم برداری.
خییلی زیاد نوشتم