فلاح: برای کریمیان و استقلال حاشیه درست کردند.
مدیرعامل باشگاه برق شیراز گفت: با شایعه تماس استقلالی ها با کریمیان برای این بازیکن و استقلال حاشیه درست کردند.
علی فلاح درباره اینکه گفته می شود در پی تماس استقلالی ها با مهدی کریمیان، این بازیکن مقابل آبی پوشان به میدان نرفت؛ اظهار داشت: این شایعه را افراد معلوم الحال مطرح کرده اند. کریمیان بازیکن ارزشی است که سلامت فکری دارد. هر موقع بازی با استقلال می شود برای این تیم و تیم مقابل حاشیه درست می کنند. این موضوع در مرام باشگاه استقلال نیست.
وی در مورد باخت مقابل استقلال عنوان کرد: ما روی اتفاقات گل خوردیم. طبیعی بود که استقلال با این همه بازیکن خوب و طرفدارانی که دارد مقابل برق بازی خوبی انجام دهد. در طرف مقابل ما با شماری بازیکن جوان به میدان رفتیم.
فلاح در پاسخ به این سئوال که آیا دیشب جلسه اضطراری در باشگاه برگزار شده گفت: جلسه هیات مدیره برق هر ۱۵ روز یک بار برگزار می شود ولی ما دیشب جلسه ای نداشته ایم. امروز قرار است جلسه داشته باشیم. به طور حتم بررسی شکست روز گذشته یکی از مباحث ما خواهد بود.
مدیرعامل برق در ارتباط با اینکه قصد تغییر در کادر فنی را دارد یا خیر عنوان کرد: امروز این باخت را بررسی می کنیم. من به عنوان مدیرعامل تیم مجری نظرات هیات مدیره هستم. متاسفانه بعضی ها باخت های ما را به نبود شیری و یزدانی نسبت می دهند، اما ما با همین بازیکنان هم باخته ایم. مشکل تیم این است که توپ هایمان گل نمی شود. برق در نهایت بدشانسی به سر می برد.
فلاح با بیان اینکه شاید پتانسیل تیم برق در همین حد باشد؛ ادامه داد: با وجود جوانی تیم، به آنها امیدوار هستم. تیم باید به لحاظ روحی تقویت شود.
وی در مورد اعتراض هواداران برق به عباسی گفت: این افراد تعدادشان زیاد نبود و بیشتر هم پرسپولیسی ها بودند. هواداران تیم برق بسیار خوب و صبور هستند.