منکه باز رفتم سراغ adsl از وقتی بسته شبانه 24 رو برداشتن!سرعت روزانشم بشدت افت کرده بود و قطی زیاد داشت!الان 5جی هم بشه بدرد کسی نمیخوره خودشونم میدونن حالا هی بسته جدید اختراع کنن!![]()
منکه باز رفتم سراغ adsl از وقتی بسته شبانه 24 رو برداشتن!سرعت روزانشم بشدت افت کرده بود و قطی زیاد داشت!الان 5جی هم بشه بدرد کسی نمیخوره خودشونم میدونن حالا هی بسته جدید اختراع کنن!![]()
مودم هاش zte نبود؟؟ نپرسیدی واسه استفاده ازش حتما مودم باید عوض کنیم ؟ یعنی مودم وایمکس با td-lte
تعرفه هاش مثل وایمکس باشه گرونه. الان 3g حجم 5 گیگ 20 تومن و من واسه 512 وایمکس 29 تومن پول میدم . خودم میدونم اینم ده برابر میکنن واسه مودمم به کاربرا قدیمی تخفیف نمیدن
Last edited by fafool70; 30-09-2015 at 09:53.
این درسته که 200 مگابیت بده بدن دست مردم خیلی سرعتش پایین میاد چون یوز زیاده همه وصل میشن اگه پهنای باند خوبی بدن دیگه اونم شرطه
سلام. تو تبریز الان تو بعثت ولیعصر با گوشی دوستم تست گرفتیم فیکس 45 مگا بیت سرعت داد . پینگش هم زیر 40 بود با ایران. ایول داره به ایرانسل. ولی 3g حدود 6 مگا بیته.
- - - Updated - - -
سلام. تو تبریز الان تو بعثت ولیعصر با گوشی دوستم تست گرفتیم فیکس 45 مگا بیت سرعت داد . پینگش هم زیر 40 بود با ایران. ایول داره به ایرانسل. ولی 3g حدود 6 مگا بیته.
راستش به مارک مودم هیچ توجهی نکردم ولی سفید رنگ بود و بزرگتر از مودم ها ای دی اس ای خونگی
بله حتما باید مودم عوض شود و اصلا سیستمش یه چیز دیگه هست
این نبود ؟؟ ][/
Last edited by fafool70; 30-09-2015 at 17:50.
خیلی شبیه این بود آره ولی بصورت خوابیده افقی
انگار این عمودی هست.
Sent from my LG-D690 using Tapatalk
تبریز از نظر نت حرف اول رو میزنه.یه نفر چند ماه پیش عکس تست گذاشت نسل 4 تبریز 100 مگابیت بود سرعت دانلودش 12 مگابایت بود
دکل محله ما به علت ترافیک خیلی زیاد ( یا احیانا پهنای باند کم که فکر نمکنم اینجوری باشه ) حداکثر سرعت 4G حدود 30 مگ سرعت گرفتم ولی برای 3G اوایل 20 مگ !
یه دکل دیگه که همپوشانی داره با این دکل برای 4G از اون 70 مگابیت من خودم سرعت گرفتمو ترافیک دیتا روی اون زیاد نیس و همین الان 40 تا رو میده راحت
![]()
دوستان سایت زیر با نت ایرانسل باز نمیشه اما با ADSL باز میشه چه باید کرد؟ DNS رو هم تغییر دادم اما بی فایده بود
آموزش و پرورش آبادان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)